10 aplicatii extrem de utile pentru telefonul tau

10 aplicatii extrem de utile pentru telefonul tau

0 Shares
0
0
0

Exista aplicatii care ne pot facilita si imbunatati viata de zi cu zi. Asezati-va confortabil pentru ca astazi va dezvaluim cateva aplicatii care nu ar trebui sa lipseasca pe smartphone. Foarte util, versatil, potrivit pentru toate nevoile si mai ales gratuit. Intra aici pentru piese telefon.

  1. Google Trips

Calatoreste pe glob, alatura-te si descarca Google Trips. Intr-adevar, cu Google Trips, smartphone-ul devine un asistent de calatorie all-in-one. Veti putea colecta si comanda intr-un singur loc toate calatoriile si rezervarile sosite prin e-mail; rezervarile de calatorie in sine sunt colectate de Gmail si organizate in functie de tipul de calatorie.

Fiecare calatorie include planuri pentru ziua respectiva, sugestii despre ce sa faci, sa vezi si sa mananci. De asemenea, ofera informatii despre atractiile turistice. O caracteristica foarte utila a acestei aplicatii este posibilitatea utilizatorilor de a-si salva detaliile de calatorie pe smartphone-ul lor si de a le consulta offline, evitand in acelasi timp taxe de roaming scumpe.

  1. Slack

Slack este o aplicatie pentru comunicare interna catre grupuri de lucru, al carei slogan este: „toate mesajele tale intr-un singur loc, toate accesibile instantaneu pentru cautare, oriunde te-ai afla”. Transmite partajarea de fisiere si instrumente de grup pe mai multe dispozitive.

Aplicatia are un sistem de canale de chat, care va permite sa configurati rapid subgrupuri pentru discutii, orientate catre activitati specifice sau subiecte particulare.

Slack arhiveaza toate comunicatiile, permitandu-va sa cautati prin mesaje, canale si fisiere vechi partajate in trecut. Promisiunea lui Slack este de a reduce, aproape la zero, fluxul de e-mail intre membrii aceleiasi echipe.

  1. Noted

Luati notite in mod eficient la conferintele, intalnirile, interviurile cu aplicatia Noted. Cu Noted puteti inregistra, adauga si organiza note care sunt apoi sincronizate prin iCloud. Cu ajutorul etichetelor de timp, a etichetelor de timp, nu va veti pierde notele, deoarece totul va fi sortat cronologic si etichetat cu etichete de timp.

Planul gratuit al lui Noted are functionalitati de baza si va permite sa salvati pana la cinci inregistrari; cu un plan premium, pe de alta parte, se adauga alte caracteristici, cum ar fi exportul de note in PDF.

Este cu siguranta una dintre cele mai bune aplicatii gratuite disponibile, potrivite pentru creativi si pentru cei care nu doresc sa rateze ideea castigatoare.

  1. Scanbot

Ceea ce este notat este pentru notele audio, Scanbot este pentru documente. Scanbot transforma smartphone-ul intr-un scaner portabil puternic, care va permite sa scanati documente si coduri QR si apoi sa le salvati in fisiere JPG sau PDF de inalta calitate. Scanarile pot fi salvate local, partajate in cloud sau trimise prin fax din aplicatie.

Detectarea automata a muchiilor si o gama larga de filtre, instrumente si setari ajuta la realizarea unei scanari foarte clare. Apoi puteti crea versiuni electronice clare si lizibile ale documentelor.

Aplicatia in versiunea sa de baza, intotdeauna gratuita, face deja totul, dar daca doriti functii suplimentare precum: recunoasterea optica a caracterelor, sincronizarea cu iCloud, suport pentru o varietate de fisiere protocoale de transfer, editare, criptare si protectie a codului de acces, trebuie sa descarcati versiunea premium platita.

  1. WhatTheFont

Aplicatie foarte utila pentru designerii grafici si pasionatii de fonturi. WhatTheFont ajuta chiar si cea mai neexperimentata persoana sa identifice caractere, fonturi, utilizand recunoasterea optica si camera smartphone ca vizor.

Doar faceti o fotografie a fontului pe care doriti sa il identificati, iar aplicatia face restul, gasind cele mai apropiate potriviri in baza de date MyFonts si raportand fonturi similare.

0 Shares
You May Also Like