3 motive pentru care un centru daune este colaboratorul perfect al soferilor
centru de daune

3 motive pentru care un centru daune este colaboratorul perfect al soferilor

0 Shares
0
0
0

Ca si sofer, colaboratorul tau principal este deseori service-ul auto la care apelelezi in cazul tuturor problemelor aparute la masina ta. Totusi, un service nu este de ajuns. Chiar daca acesta se poate ocupa de toate tipurile de daune auto, service-ul nu poate gestiona avizarea si constatarea daunei sau evaluarea dosarului aferent acesteia.

In astfel de cazuri, ai nevoie de un centru daune. Acesta iti poate pune la dispozitie toate serviciile de care ai nevoie pentru a rezolva o dauna auto in mod integral!

Un centru poate colabora cu toti asiguratorii de top

Rar vei gasi un centru daune care sa colaboreze cu un singur asigurator. Pana la urma, un astfel de centru este un punct de legatura dintre sofer si asigurator, dar care face interactiunea cu acesta din urma mult mai usoara si mai simplu de gestionat.

Totodata, aceasta caracteristica iti garanteaza faptul ca iti poti schimba asiguratorul dar sa continui sa colaborezi cu acelasi centru. Din moment ce acesta din urma iti poate oferi o suita de servicii esentiale, dar mai ales o gama de furnizori in domeniul daunelor auto si nu numai, este de la sine inteles de ce nu ai vrea sa intrerupi o anumita colaborare.

Un centru iti poate oferi masina la schimb pe durata reparatiilor

In ziua de astazi, un centru daune profesionist poate oferi soferilor o masina la schimb pe durata reparatiilor autovehiculului personal. Ce inseamna acest lucru?

Ei bine, pentru majoritatea soferilor, o masina la schimb le ofera oportunitatea de a nu apela la zile de concediu sau transportul in comun pentru a ajunge la locul de munca sau pentru a calatori. Un punct forte al acestei masini la schimb este ca poate fi folosita exact ca o masina personala, ba chiar poate fi condusa de un alt membru al familiei fara nicio problema.

Evident, singurul cost in acest caz il reprezinta combustibilul. Masina este oferita, in majoritatea cazurilor, gratuit.

Un centru daune de top poate prezenta si service auto integrat

Un centru obisnuit va inregistra dauna ta, dupa care te va ghida catre furnizorii de care ai nevoie – de regula, catre un service auto. Totusi, exista si centre de daune care prezinta servie auto integrat – ce inseamna acest lucru?

Ei bine, inseamna ca reparatia daunelor masinii tale poate fi programata in acelasi loc unde faci constatarea daunelor respective. Implicit, nu trebuie sa astepti transportarea masinii tale intr-o alta locatie. Atunci cand colaborezi cu un astfel de centru, acesta este singura oprire pe care trebuie sa o faci dupa ce pleci de la locul accidentului.

Totusi, tine minte ca nu exista multe centre de acest tip. De altfel, poate fi destul de dificil sa gestionezi un centru daune si un service auto in acelasi timp.

Din fericire, raspunsul rapid si prompt este chiar aici – mai exact, acesta este Cars Inv!

Cars Inv este un centru daune care iti poate oferi si servicii auto de exceptie – mecanica, electrica, service roti si anvelope, precum si tinichigerie si vopsitorie. Apeleaza acum la Cars Inv pentru a uita de grija daunelor!

0 Shares
You May Also Like