Ritualuri de ingrijire a tenului

Ritualuri de ingrijire a tenului

0 Shares
0
0
0

Datorita gamei largi de produse cosmetice si popularizarii tutorialelor de frumusete pe YouTube, devine din ce in ce mai usor sa te machiezi acasa cu un rezultat semi-profesional.

In plus, potrivit mai multor studii efectuate in 2017, produsele cosmetice din Europa sunt un sector care nu a incetat sa creasca in ultimii ani. Atat in datele privind vanzarile – se estimeaza ca spaniolii cheltuiesc 147 de euro pe an pentru a se ocupa de imaginea lor personala – cat si in volumul exporturilor, ceea ce plaseaza sectorul deasupra vinului sau incaltamintei.

O investitie buna poate fi alegerea unui set de baza de articole care ne permit sa ne machiem zilnic si care sunt economice.

Ce ar trebui sa luam in considerare pentru ca acest kit sa fie cat mai complet posibil? Pentru Eliecer Prince, make-up artist national al Guerlain, produsele esentiale la care trebuie sa recurgem pentru a obtine un finisaj natural in rutina noastra de infrumusetare sunt: “Un fond de ten cu acoperire usoara, cu acelasi ton al culorii pielii care unifica si perfectioneaza pielea.

O masca buna, anticearcan hidratant si cu acoperire mediu-naturala pe care o poti modula, un fard de obraz si un ruj”. O idee, cu care se confrunta lunile de vara, ar fi “pentru a include produse care ridica bronzUL dumneavoastra si va va oferi ca efectul sunkissed.

De exemplu, teracota [o nuanta], deoarece realizeaza acel efect de bronzare fara plaja pe fata. Creste tonusul natural al pielii tale”, explica Prince.

In ceea ce priveste ustensilele si accesoriile, make-up artistul guerlain din Spania evidentiaza urmatoarele: “O pensula si un burete de machiaj bun, o pensula pentru fard de obraz, alta pentru teracota si alta pentru pulberi. De asemenea, o perie de burete pentru a estompa tot ceea ce se aplica pe ochi. Pentru buze este mai bine sa pui rujul direct fara a folosi perii.” Daca optezi pentru un burete pentru a aplica machiajul fluid – desi Prince nu le recomanda, el prefera pensulele – mai bine sa alegi unul din silicon pentru ca “este un machiaj mult mai igienic si mai natural, cu o acoperire mai mica”. Si pentru a comanda ustensilele, el subliniaza ca “este mai bine sa le aveti la vedere” si sa aveti o cutie buna in care sa puteti avea toate pensulele, dar fara a le amesteca astfel incat machiajul sa fie curat”.

Cum pastram machiajele este de asemenea un punct foarte important. Daca exista in geanta noastra de cosmetic bureti sau pensule, acestea trebuie curatate periodic pentru a nu lasa murdaria sa se acumuleze. Alege produse de calitate pentru ingrijire ten care sa fie potrivite tenului tau pentru efecte perfecte.

Expertii impartasesc 3 sfaturi pentru a avea grija de pielea fetei

Vicky Álvarez, un make-up artist profesionist popular pe retelele de socializare, dezvaluie 3 sfaturi incredibile de frumusete pentru a avea grija de pielea fetei.

Pielea fetei este de obicei foarte delicata si, desi necesita o ingrijire speciala, exista putini oameni care stiu modul corect de a o ingriji si trata, motiv pentru care exista numeroase greseli care se fac in rutina zilnica de infrumusetare si care ajung sa agraveze aspectul pielii si sa provoace daune teribile.

Si, desi poluarea mediului si a altor factori externi influenteaza, de asemenea, sanatatea lor, exista diferiti factori pe care, ca fiinte umane, ii putem controla si o putem face rar, cum ar fi aplicarea unor produse de infrumusetare de calitate, utilizarea protectiei solare, hidratarea constanta a pielii, indepartarea machiajului zilnic, spalarea fetei, printre multe altele.

Din acest motiv, expertii au subliniat importanta punerii in aplicare a diferitelor recomandari pentru a preveni aparitia prematura a liniilor fine, pentru a evita imperfectiunile, cum ar fi cosurile si cosurile, sau pentru a combate petele care pot aparea din cauza erorilor de ingrijire.

Mai exact, Vicky Álvarez, un make-up artist profesionist care a castigat o mare popularitate in lumea frumusetii si a retelelor sociale ca influencer, a facut cunoscute adeptilor sai, din experienta si cunostintele sale, cateva sfaturi pe care toata lumea ar trebui sa le aplice pentru a garanta o stare optima a pielii fetei, dupa cum a anuntat portalul “El Heraldo de México”, si aici va spunem ce sunt.

Pregatirea inainte de machiaj

Fiecare fata are nevoie de pregatire prealabila inainte de aplicarea a numeroase produse de machiaj; aceasta rutina specifica ar trebui sa includa utilizarea unei creme hidratante, a unui ser si a unei protectii solare, astfel incat pielea sa le poata absorbi corect; acesta din urma este indispensabil, deoarece soarele este cauza marii majoritati a problemelor pielii si deteriorarea sa accelerata.

Indepartati intotdeauna machiajul

Pielea trebuie sa se odihneasca noaptea in timp ce dormim, in acest fel unele celule reusesc, de asemenea, sa se regenereze; cu toate acestea, daca va machiati fata, aceste produse pot provoca o multime de daune, inchizand toti porii si crescand probabilitatea aparitiei imperfectiunilor.

0 Shares
You May Also Like