Cum stii daca o bijuterie este de calitate ?

Cum stii daca o bijuterie este de calitate ?

0 Shares
0
0
0

Daca in prezent nu aveti nici un bijutier de incredere si nu stii unde puteti merge pentru a achizitiona o bijuterie, puteti urmari astazi cateva puncte importante pentru a afla daca ati ales corect bijuterii de calitate.

De ce sa alegeti o bijuterie de calitate

O bijuterie de calitate este o bijuterie de incredere, un loc unde poti merge sa achizitionezi o bijuterie si stii ca vei gasi exact ceea ce cauti si cu rezultate excelente.

Intr-o bijuterie de calitate, bijuteriile vor fi realizate cu metale nobile: aur, aur alb sau platina si lucrate de oficiali experti in bijuterii care se vor asigura ca fiecare bijuterie este facuta pentru a obtine cel mai bun rezultat si cea mai mare durabilitate.

In bijuterii exista multe moduri si tehnici diferite pentru a obtine acelasi rezultat, dar in functie de cele utilizate, acestea vor duce la o bijuterie de calitate sau o bijuterie simpla, cu materiale si finisaje slabe, care nu vor da rezultate bune nici pe termen scurt.

In plus, o bijuterie de calitate este una in care exista un pret corect pentru bijuterii. Intr-o bijuterie de calitate nu vom gasi niciodata bijuterii sau argintarie langa bijuterii de aur, deoarece ar fi o discreditare pentru acestea din urma.

Este pretul bijuteriilor un indicator al calitatii?

Partial da si partial nu. Metalele folosite in bijuterii si pietre pretioase au un pret de listare international. Adica, toate magazinele de bijuterii pornesc de la acelasi pret al aurului si pretul diamantelor sau al altor pietre pretioase. Acest lucru indica faptul ca exista un interval de pret indicat ca fiind normal, in care se adauga orele de lucru pentru a crea bijuteriile.

Daca gasim o bijuterie care ne ofera preturi mult mai ieftine, trebuie sa fim atenti, deoarece este posibil ca bijuteriile sa fie din argint cu o baie fina de aur, sa contina diamante sintetice sau sa fie facute in lanturi de productie care folosesc munca copiilor sau pur si simplu ca, calitatea este teribila.

Astfel de preturi economice ar fi imposibil de realizat daca intregul proces de bijuterie este de calitate, deoarece acestea ar fi mai mici chiar decat pretul cotat international al materiei prime utilizate in bijuterie.

Dimpotriva, faptul ca o bijuterie ne ofera preturi foarte mari nu este sinonim nici cu calitatea. Pretul poate fi mare datorat de numele marcii, dar poate fi si printr-o faima pretinsa, desi bijuteriile sale sunt produse concepute prin metode industriale menite sa obtina costul minim posibil, de exemplu microfuzia.

Aceasta metoda este foarte rapida si permite fabricarea multor piese, deci este cea folosita de marile marci, dar are ca rezultat pori (gauri mici) in metal, care pot pata suprafata sau chiar in cazuri severe pot provoca daune mari bijuteriilor.

Daca si tu esti in cautarea unei bijuterii din care poti cumpara cu incredere o bijuterie autentica, alege AGS jewelry! Pret corect, marci de renume si calitate.. toate astea le gasesti la un ingur click distanta!

Cum poti alege bijuteriile potrivite pentru tine?

In momentul in care vrei sa cumperi bijuterii, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca vei achizitiona cele mai bune produse care ti se potrivesc. Primul si cel mai important lucru pe care ar trebui sa il faci este sa achizitionezi de fiecare data bijuteriile potrivite ocaziei pentru care sunt cumparate.

De asemenea, in momentul in care vrei sa iti cumperi bijuterii, un aspect foarte important este faptul ca va trebui sa te orientezi de fiecare data spre produse care sa aiba calitatea necesara pentru a arata bine. Desigur, nu trebuie sa cheltuiesti foarte mult pe ele, daca nu ai bugetul necesar, insa este bine sa ai grija ca bijuteriile pe care le porti sa nu para ieftine.

In cazul in care cumperi bijuterii pentru ocazii speciale, cel mai bine ar fi sa gasesti mai intai hainele pe care le vei purta si abia apoi sa te apuci de cumparat bijuterii. In felul acesta este mult mai simplu si mai usor sa achizitionezi ce ai nevoie intr-un timp cat mai scurt ulterior cumpararii hainelor. Un alt aspect la fel de important este faptul ca bijuteriile tale trebuie sa fie rezistente.

Cu siguranta nu iti doresti ca bijuteriile preferate sa se strice chiar atunci cand ai cea mai mare nevoie de ele si prin urmare va trebui sa iei in calcul faptul ca ai de achizitionat bijuterii care sa fie cat mai bune si cat mai rezistente cu putinta. In felul acesta le vei avea pentru mai multe ocazii speciale, fara sa mai fie nevoie sa cumperi mereu alte bijuterii si sa tot investesti in astfel de piese.

Cauta acele bijuterii care chiar te avantajeaza si vei gasi cu siguranta cele mai bune solutii pentru tine, care sa te ajute sa arati bine si care sa te faca sa te simti bine.

0 Shares
You May Also Like