Cum imbunatatesti o casa de marcat
case de marcat

Cum imbunatatesti o casa de marcat?

0 Shares
0
0
0

Desi un tip de echipament relativ simplu, o casa de marcat este necesara in fiecare afacere si unitate comerciala care se ocupa cu vanzarea de produse sau servicii. Din fericire, exista moduri prin care aceasta poate fi imbunatatita – iar unele dintre aceste moduri contribuie si la eficientizarea afacerii tale (mai ales din punctul de vedere al costurilor).

Asadar, iata cum ai putea imbunatati o casa pentru a face treaba ta si a casierilor mai usoara, dar si pentru a-ti dezvolta afacerea!

Imprimanta si hartie termica

Nu conteaza daca ai o casa de marcat cu imprimanta incorporata – este posibil sa consideri solutiile termice mai eficiente si mai rentabile.

Imprimanta termica nu foloseste tus, cerneala, sau alte substante similare. In schimb, aceasta se bazeaza doar pe caldura atunci cand imprima date si informatii pe hartie. Evident, hartia folosita trebuie sa fie una care reactioneaza la aceasta caldura – anume, hartia termica.

Avantajul acestor produse este ca elimina complet nevoie de tus si cerneala la nivelul unei afaceri. In cazul in care eliberezi sute, chiar mii de bonuri pe zi, acesta este un cost evitat in totalitate.

Softuri de vanzare si gestiune

Atunci cand extinzi si diversifici operatiunile afacerii tale, este posibil sa ai nevoie de softuri mai complexe – care sa iti permita sa faci mai multe lucruri prin intermediul unui echipament simplu precum casa de marcat.

Astfel, ai la dispozitie softuri de tip mod retetar, gestiune back-office, facturare, livrare sau fidelizare si multe alte tipuri de aplicatii concepute pentru diferite tipuri de afaceri. Daca ai un sistem complet de casa de marcat, aceste softuri sunt aproape obligatorii – mai ales daca vrei sa folosesti sistemul la capacitate maxima.

Sisteme complete POS

Aceste sisteme au in componenta lor un monitor (pentru interfata grafica), unitatea centrala aferenta sistemului si softul fiscal necesar adaptarii unitatii centrale unui magazin sau afacere. In esenta, toate sistemele moderne au la baza un simplu calculator (desi cu specificatii mai bune decat unul personal) si softul aferent.

Totusi, sistemele complete achizitionate de la distribuitori cu renume sunt mereu gata de actiune. Mai exact, acestea trebuie doar configurate pentru afacerea ta si nu de la zero, dupa cum s-ar spune.

Un astfel de sistem se conecteaza la o casa de marcat si face gestionarea comenzilor si vanzarilor mult mai usoara – in special datorita unei interfete grafice de natura fiscala.

Cum mai poti imbunatati casele de marcat?

Desigur, principalul mod prin care poti imbunatati un astfel de echipament consta in pregatirea si instruirea corespunzatoare a angajatilor tai. Un sistem complet sau un terminal POS nu eficientizeaza o afacere daca angajatii nu stiu sa foloseasca aceste echipamente.

Acelasi lucru se aplica si in cazul unei simple case de marcat. Tocmai de aceea, instruirea de baza este obligatorie prin lege si poate fi facuta doar de service-urile fiscale autorizate, precum Cria Soft Solutions.

Aceasta companie, pe langa serviciile integrate de natura fiscala, iti poate oferi si toata suita de echipamente si produse necesare unei afaceri/unitati comerciale – de la case de marcat la imprimante fiscale, cantare, sisteme complete, softuri si asa mai departe.

0 Shares
You May Also Like