De ce să alegi uşi negre?

0 Shares
0
0
0

Culoarea este una dintre principalele preocupări atunci când vine vorba de alegerea ușilor potrivite pentru casa dvs. Una dintre cele mai populare culori este negrul și, deși unele persoane ar putea fi sceptice, experții spun că această culoare poate îmbunătăți diferite zone ale casei. Iată câteva motive pentru a alege negru pentru ușile de interior.

Eleganţă

Negrul este o alegere populară pentru oricine ar dori să adauge eleganță și clasă unei camere. Ușile albe, de exemplu, creează o senzație fermecătoare, în stil rustic, în timp ce ușile negre vă vor oferi un aspect mai sofisticat.

Accente complementare

Dacă aveți unul sau mai multe accente negre în camera dvs., adăugarea unei uși negre va ajuta la sublinierea acestor accente și la integrarea tuturor. Vă va ajuta să creați un spațiu mai coeziv și, dacă preferați, îl puteți contrasta alegând un cadru deschis sau alb.

Creaţi un efect de ramă

Când instalați o ușă neagră cu panouri de sticlă, creați un minunat efect de ramă. La fel ca o ramă foto, ușa dvs. neagră va ajuta la încadrarea vizuală a întregii camere.

Echilibru

Un șemineu sau un televizor mare într-o cameră poate crea un aspect de gol. Pentru a compensa acest lucru, puteți adăuga o ușă neagră. Acest lucru va ajuta la compensarea golului și la crearea unui echilibru mai bun în cameră.

Aspect îmbunătăţit

Culoarea neagră poate face ca orice ușă să arate și mai bine. Dacă negrul poate face ca o ușă veche să arate bine, imaginați-vă ce ar putea face această alegere de culoare pentru o ușă interioară modernă! Desigur, când ușile arată atât de bine, ele vor avea un efect pozitiv asupra întregii camere, precum și asupra casei dvs. în general.

Ascunde murdăria

Culorile mai deschise tind să se murdărească destul de repede. Mai ales dacă aveți copii sau animale de companie. Murdăria nu va fi la fel de vizibilă pe culorile mai întunecate.

Efect de reflexie

Oglinzile adaugă un efect reflectorizant unei camere. O ușă neagră are o abilitate similară datorită strălucirii sale; puteți alege un finisaj mat sau lucios în funcție de preferințele dvs. personale. Evident, varietatea lucioasă reflectă mai multă lumină și va adăuga mai multă strălucire în cameră.

Completează podelele de culoare închisă

Dacă aveți deja podele de culoare închisă, este posibil să nu doriți să adăugați prea multe elemente de design întunecate, deoarece camera poate să pară foarte mică. Cu toate acestea, o ușă neagră va completa pardoseala întunecată fără a face spațiul să pară mai mic.

Efect de plafon înalt

Culorile contrastante sunt foarte atractive pentru ochi. Ușile înguste și negre ajută la ridicarea ochilor și astfel fac creierul să creadă că tavanul este mai înalt decât este cu adevărat! Acest lucru este grozav atunci când căutați ușa potrivită pentru subsolul dvs. sau pentru orice alte părți ale casei cu tavane joase.

Când investiți într-o ușă interioară, indiferent de culoare, asigurați-vă că analizaţi cu atenție beneficiile produselor de calitate. Optaţi pentru usi de interior din lemn masiv, dacă credeţi că ușile dvs. nu sunt ceva ce ar trebui să înlocuiți în mod regulat, ci o investiție de care să vă bucuraţi pentru mai mulţi ani.

0 Shares
You May Also Like