Echipament esențial pentru o fermă mică

Echipament esențial pentru o fermă mică

0 Shares
0
0
0

Să înființezi o fermă este un efort minunat și fascinant, dar va trebui să știi de unde să începi, în special în ceea ce privește echipamentul. Dacă îți cureți proprietatea, vei avea nevoie de motocultoare, împrăștiatoare și tăietori, precum și de un dispozitiv de îndepărtare a pietrelor. Deși ferma ta este mică, cerințele tale de echipament nu au trebui să fie. Dacă ești interesat să afli mai multe despre cum să înființezi o fermă mică de succes, o listă cu cele mai importante echipamente agricole este furnizată mai jos.

 

Un distribuitor

Investește într-un distribuitor compact dacă ai doar o mică cantitate de pământ accesibilă. Acestea sunt folosite pentru a pune gunoi de grajd sau îngrășământ între rândurile de livezi fără a afecta plantele sau recoltele. Nu trebuie să distribui îngrășământul manual, îți vei simplifica viața dacă ai un distribuitor. Vei putea colecta și transporta cantități mai mari de gunoi de grajd decât ai putea manual, rezultând un proces mai simplu și mai eficient.

 

Echipament de prelucrare a solului

Vei avea nevoie de echipament de cultivat dacă dorești să semeni culturi. Această tehnologie îți permite să lucrezi pur și simplu câmpul, în loc să petreci ore întregi făcând-o manual sau cu unelte învechite. Prin aranjarea tijelor identic cu unitățile de rând de plantatoare, frezele de zonă îți permit să lucrezi exclusiv în zonele de dezvoltare a rădăcinilor. Acest tip de echipament de cultivat va îmbunătăți sănătatea și fertilitatea solului, iar dacă locuiești într-un mediu uscat, este cea mai eficientă metodă de a cultiva proprietatea.

 

Tractorul

Indiferent de dimensiunea fermei, un tractor este o nevoie absolută. Nu ești obligat să iei un tractor uriaș; în schimb, poți alege unul mic. Acest lucru este util în special pentru fermele mai mici care nu au nevoie de atât de mulți cai putere, dar necesită totuși un mijloc de transport de mărfuri.

 

În funcție de accesoriile pe care le ai, tractorul tău poate fi folosit pentru o varietate de lucrări. Acestea includ cosirea curții sau câmpului, asistarea la săparea unei fundații și balotarea fânului. Tractoarele sunt una dintre cele mai valoroase piese de echipamente agricole pentru o fermă mică, așa că ai grijă să alegi unul care se potrivește cerințelor tale.

 

Blendere pentru furaje

Este necesar un amestecător de furaje dacă dorești să crești animale în ferma ta. Acest lucru te va ajuta să pregătești hrana ideală pentru bovine, porci sau oi, asigurându-te că fiecare masă are cantitatea adecvată de minerale și vitamine.

 

În funcție de cerințele tale specifice, poți alege între alimentatoare orizontale și verticale. Ambele tipuri de hrănitori sunt concepute pentru mărunțirea și amestecarea simplă și eficientă a materialelor pentru a produce o rație moale și omogenă pe care animalele să o poată ingera cu ușurință. Fără un amestecător de furaje, amestecarea hranei pentru bovine ar fi dificilă și consumatoare de timp.

 

Unelte manuale

Fiecare fermă mică necesită o gamă largă de unelte de mână pentru a efectua sarcini. Acest set de unelte de mână constă din clești de blocare, bandă de măsurare, un ciocan, un set de clichet, polizor unghiular 125mm, 900 w, Top , prize și un set de șurubelnițe. La ferma ta, probabil că vei efectua o varietate de reparații, astfel încât aceste instrumente sunt o necesitate importantă.

 

Concluzie

Pentru a avea o fermă de succes, va trebui să depui mult efort și să dobândești uneltele adecvate. Odată ce le ai pe toate la locul lor, mica ta fermă va fi prosperă și profitabilă.

0 Shares
You May Also Like
Agricultura- ce este ?

Agricultura- ce este ?

Agricultura este setul de activitati economice si tehnice legate de tratarea solului si cultivarea terenurilor pentru productia de alimente. Acesta cuprinde…