Zbor cu parapanta în tandem în Brașov – completează-ți vacanța!

0 Shares
0
0
0

Brașov, un oraș cu un trecut istoric bogat și cu o frumusețe naturală deosebită, este un loc unde poți experimenta emoții și aventuri noi. Orașul, cu arhitectura sa unică și peisajele pitorești, oferă o gamă variată de activități, iar zborul cu parapanta în tandem este una dintre cele mai captivante experiențe pe care le poți avea aici.

Zborul cu Parapanta în Tandem: o aventură la înălțimi

Visul de a zbura, de a simți vântul pe față și de a vedea lumea de sus, liber în aer, poate deveni realitate în Brașov. Zborul cu parapanta în tandem îți oferă șansa de a trăi această experiență unică, permițându-ți să simți libertatea zborului și să atingi cerul pentru câteva minute magice.

Cum Funcționează?

Zborul se realizează de pe vârful Bunloc, de la o altitudine de 1150 m deasupra nivelului mării, iar diferența de nivel față de locul de aterizare este de 650 m. Durata zborului este de minim 8 minute, în funcție de condițiile meteo. Urcarea până la punctul de decolare se face cu telescaunul, care nu este inclus în preț și costă 25 lei.

Siguranța în primul rând

Siguranța este o prioritate, așadar, vei fi însoțit de un instructor atestat și experimentat, care te va ghida și asista pe tot parcursul zborului. Poți alege un zbor lin sau unul cu câteva “acrobații”, în funcție de preferințele tale, fără a-ți face griji, ești în mâini bune!

Costuri și Alte Detalii

Prețul pentru această experiență este de 350,00 lei per persoană, și include filmarea zborului. Vei primi un link unde poți descărca filmul cu întregul zbor în zilele imediat următoare.

Brașov: Orașul Aventurilor

Brașovul nu este doar un oraș cu o istorie bogată și peisaje de vis, ci și un loc unde poți trăi experiențe unice, cum ar fi zborul cu parapanta în tandem. Este o oportunitate de a ieși din zona de confort și de a trăi momente de neuitat, admirând frumusețea naturii din înălțimi.

Alte Activități Aeriene în Brașov

Și cine știe, poate după zborul cu parapanta, vei dori să explorezi și alte activități aeriene oferite în Brașov, cum ar fi zborul cu balonul sau cu avionul. Aceste experiențe îți oferă ocazia de a vedea orașul și împrejurimile sale dintr-o perspectivă complet nouă, și de a descoperi frumusețea și diversitatea peisajelor.

Înconjurat de Istorie și Natură

Brașovul, înconjurat de munți și păduri, este un loc unde poți explora numeroase trasee de drumeție și de mountain biking, și unde poți descoperi istoria și cultura locală, vizitând cetățile și biserici fortificate din zonă. Orașul, cu străduțele sale înguste și clădirile colorate, este plin de istorie și tradiție, și oferă o atmosferă primitoare și relaxantă.

Gastronomia Locală

După o zi plină de aventuri, poți savura bucătăria locală într-unul dintre numeroasele restaurante tradiționale din Brașov. Aici, poți încerca mâncăruri tradiționale românești, precum sarmale, mămăligă și tochitură, și poți degusta vinuri locale și pălincă.

Zbor cu parapanta in tandem in Brasov: O Experiență unică

Brașovul este locul perfect pentru a experimenta emoții și aventuri noi, și pentru a descoperi frumusețea și diversitatea României. Zborul cu parapanta în tandem este doar începutul, și te poate inspira să explorezi și alte activități și locuri minunate din această zonă.

Îndrăznește să zbori!

Dacă ajungi în Brașov și simți nevoia de aventură și adrenalină, nu ezita să încerci zborul cu parapanta în tandem. Este o experiență care îți va oferi amintiri de neuitat și te va face să te simți mai viu ca niciodată. Îndrăznește să zbori și să vezi lumea dintr-o perspectivă nouă, plină de frumusețe și libertate!

0 Shares
You May Also Like