Care sunt cele mai populare tipuri de barci?

Care sunt cele mai populare tipuri de barci?

0 Shares
0
0
0

In aceasta sectiune, vom vedea ce barci de agrement exista si ce licenta de barca ai nevoie pentru fiecare caz:

Barci de plaja

Barca de plaja, cunoscuta si sub numele de barca plutitoare, poate fi vazuta frecvent pe multe plaje. Exista multe scoli nautice care ofera cursuri si plimbari de agrement. Acest grup include planse cu panze, placi glisante motorizate si instalatii plutitoare ancorate.

De asemenea, barcile de plaja sunt patine cu pedale sau care au un motor mai mic de 3,5 kilowati. O barca plutitoare este, de asemenea, o canoe, o canoe sau un caiac.

Nave de navigatie

In ceea ce priveste tipurile de barci cu vele pe care le putem gasi, merita evidentiate cele care folosesc doar vela pentru a se deplasa si cele care includ motoarele.

Licenta capitanului de barca

Pentru a naviga cu acest tip de barca, vei avea nevoie de licenta capitanului pentru navigatia de baza sau cardul capitanului pentru barcile de agrement in functie de caracteristicile barcii si de distanta la care te indepartezi de coasta. Ambele sunt cunoscute sub numele de permis de capitan de barca. (curs de navigare skipperacademy)

Tipuri de barci

Acestea sunt barci de agrement tipice care sunt folosite pentru a vizita locurile din apropiere sau pentru a practica sporturi nautice, cum ar fi pescuitul, schiul nautic sau tubulatura.

Licenta este de obicei suficienta pentru a naviga cu acest tip de barca.

Iahturi

Aceste barci de lux permit sa navighezi pe distante mai mari. Traseul este de o calitate superioara, iar performanta barcii este o incantare.

Permisul capitanului de iaht

Acest permis permite sa conduci barci de agrement cu motor cu o lungime de pana la 24 de metri si sa scapi pana la 150 de mile marine intr-o linie paralela cu coasta.

Tipuri de jet ski

Exista diferite tipuri de jet ski-uri care se disting in principal prin puterea fiecaruia. Si, in functie de bicicleta nautica pe care o alegi, vei avea nevoie de un permis de navigatie sau altul.

Licenta jet ski

Iti explicam permisul de jet ski de care ai nevoie, in functie de tipul de jet ski pe care il vei utiliza.

Model jet ski tip C

Puterea acestor biciclete este mai mica de 55 CP. Poti obtine aceasta permisiune de la varsta de 16 ani cu consimtamantul parintilor sau al tutorelui legal daca sunteti minor.

Model jet ski tip B

Puterea acestor jet ski-uri variaza intre 55 CP si 110 CP. In acest caz, va trebui sa efectuezi cateva teste practice pentru a obtine licenta. De asemenea, este suficient sa ai 16 ani pentru a-l obtine.

Jet ski model de tip A.

Daca obtii aceasta licenta nu exista nici o limita de putere pentru jet ski-ul pe care il conduci.

Cum sa obtii permisiuni de navigare

Orice tip de permis de barca pe care o avem detaliata poate fi obtinuta printr-o scoala nautica de agrement sau o federatie de navigatie si barci cu motor (skipperacademy). Cerinte:

Sa aiba peste 18 ani in majoritatea cazurilor.

Efectuezi un curs teoretic si dezvolti cateva practici de baza de siguranta si navigatie. Daca vrei o barca buna, intra pe https://www.skipperacademy.ro/curs-navigatie-categoria-d/.

Detinerea unei barci va permite sa experimentati lumea intr-un mod mai intim.

Veti avea experiente pe apa care sunt inaccesibile pe uscat. Nu este nimic ca sa fii escortat intr-un ancoraj de o armata de delfini, sa te uiti la pelicani scufundand bombe la micul dejun din apropiere sau sa asculti clipurile ascutite de creveti pistol in mangrovele din spatele tau.

Rasariturile si apusurile de soare sunt mult mai romantice de la apa decat de la balconul apartamentului. Aerul miroase mai bine. Stelele stralucesc mai puternic. Berea are un gust mai rece.

Detinerea unei barci va poate imbunatati imaginea de afaceri.

Daca sunteti in cautarea unei alternative unice la pranzurile de rutina ale clientilor sau la iesirile de golf ale companiei, de ce sa nu invitati clientii sau colegii selectati sa petreaca timpul pe barca dvs.?

A vorbi despre afaceri sau a incheia o afacere cu ceviche si vin alb rece pe puntea din spate sau in timpul unei croaziere spectaculoase la apus de-a lungul orizontului din Miami adauga prestigiu oricarei tranzactii. Intrebati-l pe Eric Clapton, Tiger Woods sau Steven Spielberg, toti proprietarii fericiti de barci.

 

Detinerea unei barci ofera cateva avantaje fiscale mari.

Modificarile din 2018 din legislatia fiscala din SUA permit entitatilor comerciale (LLC-uri, corporatii sau parteneriate) sa anuleze pana la 100% din pretul de achizitie pe barcile noi sau second-hand utilizate in scopuri comerciale – fara limita de dolari. De asemenea, puteti anula cheltuielile de modernizare sau imbunatatire a ambarcatiunii in cursul anului de cumparare. (Discutati cu avocatul sau contabilul pentru detalii.)

Detinerea unei barci este surprinzator de accesibila.

Exista o barca pentru orice buget, indiferent daca sunteti in cautarea unui iaht de lux Prestige de 75 de metri pentru a naviga in Bahamas sau a unui Bayliner de 16 metri pentru a pescui Intracoastal. De asemenea, oferim o flota de barci detinute anterior, care sa satisfaca nevoile si bugetul dvs.

 

0 Shares
You May Also Like