8 moduri de a te pregăti pentru un weekend romantic

0 Shares
0
0
0

O evadare romantică este modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu persoana iubită. Organizată aşa cum trebuie, va adăuga un pic de strălucire relației voastre. Organizată prost, ți-ai dori să fi rămas acasă cu Netflix și o pătură confortabilă. Dar nu te teme, cu ajutorul sfaturilor noastre, ar trebui să fii pe drumul cel bun către o evadare fericită și o conexiune reînnoită cu jumătatea ta.

Alegeți o destinație pe care amândoi o îndrăgiţi

Tu și partenerul/partenera va trebui să decideți asupra unei locații care vă interesează pe amândoi. De preferință, o zonă care are activități pe care ați dori să le faceți în cuplu, fie că e bungee jumping, alpinism, golf sau pur și simplu drumeții. Împărtășirea de noi experiențe tinde să ne apropie, așa că asigurați-vă că alegeți ceva ce niciunul nu ați încercat niciodată până acum.

Nu presupuneţi că hotelul va revărsa romantism

Sunați din timp pentru a informa hotelul că este o ocazie specială, astfel încât să poată adăuga un pic de romantism. Ce ați dori în cameră; Șampanie? Brânză franţuzească? Petale de trandafir? Ei sunt acolo pentru a vă ajuta și nu se știe niciodată, ați putea fi duşi într-o cameră mai frumoasă!

O alegere inspirată poate fi un apartament în Braşov, cu jacuzzi în aer liber, şemineu şi o privelişte uimitoare asupra muntelui Tâmpa, pe care îl poţi rezerva pe brasovsweetretreat.com

Staţi de vorbă înainte de călătorie

Evadarea aceasta este un moment pentru a suda relația, așa că cel mai bine este să abordaţi discuțiile dificile sau care provoacă tensiuni înainte de plecare. Acestea includ bugete, ce locuri să vizitați, subiecte de discuții nelimitate și utilizarea tehnologiei. Odată ce ați stabilit regulile de bază, puteți fi mai spontani și mai liberi și vă puteți bucura de timpul petrecut împreună.

Nu lăsaţi nimic pe ultimul moment

Vrei să te simți sexy și răsfățat în călătoria ta, astfel încât să te poți simți grozav (și să-ți înnebunești partenerul, desigur!). Doamnelor, faceți-vă părul și unghiile și răsfățați-vă cu un exfoliant facial și corporal pentru o piele netedă și strălucitoare. Îngrijirea nu poate fi completă fără puțină epilare. Faceți toate acestea înainte de plecare, astfel încât să vă puteți relaxa și să nu vă îngrijorați de picioarele păroase sau de pielea uscată.

Luaţi cu voi obiecte romantice

Ajută la stabilirea stării de spirit potrivite să luaţi în bagaj mici ajutoare ale lui Cupidon. Aceasta include propriile parfumuri speciale, loțiuni, uleiuri de masaj, spumă de baie, muzică romantică și lumânări pentru a crea starea de spirit dorită.

Nu uita de timpul pentru tine

Este în regulă să vă luaţi puțin timp separat unul de celălalt în timpul acestei evadari, pentru a face lucruri care îți plac ţie, dar nu şi celuilalt. Mai târziu, veți avea o nouă poveste de împărtășit și un pic de entuziasm în plus.

Gestionați așteptările

Chiar și cu cea mai atentă planificare, ceva ar putea totuşi merge prost. Amintiți-vă despre ce este vorba de fapt – să vă cunoașteți și să vă distrați puțin – și nu veți fi dezamăgiți.

Nu uitați de cadou

Să-ţi surprinzi jumătatea cu ceva ce îi place sau își doreşte cu adevărat este culmea romantismului. Indiferent ce ai alege, asigură-te că îi transmite mesajul romantic dorit.

0 Shares
You May Also Like