Care sunt avantajele oferite de piscina din beton

0 Shares
0
0
0

Marele avantaj al construirii unei piscine de beton este libertatea larga de proiectare si design. Un alt avantaj important, daca suntem in prezenta acviferelor inalte, ramane cea mai buna alegere vreodata.

Acoperirea in piscinele din beton

Piscina din beton armat este singurul tip de constructie care permite instalarea unui alt strat decat PVC armat. Puteti alege sa acoperiti interiorul cazii cu dale sau cu diferite tipuri de mozaicuri, pentru a crea figuri, imagini si efecte speciale pe fund si margini. Puteti vedea mai multe modele de piscine din beton accesand linkul.

Diferentele dintre piscinele din beton cu Skimmer si cele Infinity

Piscinele de skimmer sunt cele mai populare, deoarece garanteaza cea mai buna valoare pentru bani. De fapt, alegerea skimmerelor conduce in mod normal la o economie de 30% comparativ cu constructia unei piscine cu margine infinita, necesitand mai putine lucrari de zidarie si necesitand o utilizare mai modesta a fortei de munca. Intr-o piscina de skimmer, nivelul apei este cu aproximativ 10/15 cm mai mic decat marginea bazinului, deoarece aportul de apa, precum si din partea de jos, prin „iesirea de jos” speciala, are loc si prin unul sau mai multi skimmers asezati pe peretii, al caror numar precis depinde de dimensiunea reala a rezervorului.

Apa astfel aspirata trece prin sistemul de filtrare si reintra in piscina prin orificiile de distributie plasate de-a lungul peretilor verticali ai piscinei. In bazinele cu un sistem infinit de margini, suprafata apei este exact la acelasi nivel cu solul din jur. . Rezultatul estetic este maxim: oglinda de apa pare sa ajunga direct in contact cu pardoseala din jurul piscinei sau cu verdeata gradinii din jur, permitand imbunatatirea incaperilor si mai mici. Apa revarsa peste margine datorita unui sistem de circulatie fortata prin orificiile de fund si este apoi colectata de canalul perimetral acoperit de o retea, care datorita unei usoare pante, o transporta catre un rezervor de compensare amplasat langa rezervorul principal.

Acest rezervor mic este de fapt un rezervor care ajuta la mentinerea constanta a nivelului apei in rezervorul principal si permite filtrarea si purificarea acestuia. Rezervorul de compensare trebuie sa fie construit simultan cu piscina si adiacent acestuia, afectand astfel costul final al structurii. In plus fata de eleganta extraordinara a constructiei in sine, o piscina infinita garanteaza o reciclare excelenta a apei si, prin urmare, un nivel mai mare de curatenie in interiorul piscinei. De fapt, deversarea apei are loc prin intreaga margine infinita a perimetrului, iar apa se intoarce apoi in rezervor din orificiile de pe fund, dupa ce a fost filtrata, clorurata si eventual incalzita. In ceea ce priveste accesoriile si finisajele, posibilitatea personalizarii este maxima: puteti alege, pe langa orice tip de acoperire, si numeroase optiuni, precum sistemul de inot contracurent si \ sau instalarea jeturilor de hidromasaj.

0 Shares
You May Also Like