Care sunt beneficiile plaselor de umbrire

Care sunt beneficiile plaselor de umbrire?

0 Shares
0
0
0

Cand primavara apar primele raze de soare, nu numai ca incalzesc pamantul, ci si inima, iar dupa lunile lungi de iarna, viata este din nou predominanta afara, iar acesta este un motiv de bucurie.

Cu toate acestea, oricine are un loc in aer liber, o gradina sau un loc de parcare pentru vehiculul lor in zona exterioara stie ca distractia in aer liber dureaza doar atata timp cat protectia impotriva soarelui si a locurilor umbrite este garantata. Daca lumina soarelui este prea mare, nu doar propria sanatate are de suferit, ci si materialele pot fi deteriorate.

Plasele de protectie solara si plasele de umbrire, ce se pot gasi in magazinele online in numeroase variante de produse, sunt o alegere buna pentru protectia impotriva soarelui. Fie ca marfa rulata, la metru sau pe masura, plasele de umbrire si protectie solara de la ColumnaShop sunt extrem de rezistente, ofera o valoare de protectie solara intre 58 si 91% si datorita selectiei mari de culori fac o adevarata diferenta pe terasa, balcon, veranda sau carport.

In principiu, se aplica urmatoarele, cu cat reteaua este mai intunecata, cu atat valoarea de umbrire sau de protectie solara este mai mare. Pentru aspectul individual al scaunului sau carportului, plasele de protectie solara sunt realizate pe masura si sunt disponibile in diferite calitati si culori.

Plasele de umbrire sunt disponibile si la metru sau in role intregi. Si aici exista plase de protectie solara in magazinul online cu diferite valori de protectie solara in functie de selectia de culori. Materialul robust al plaselor de protectie solara este tricotat astfel incat plasele sa poata fi intinse longitudinal si transversal.

Plasele de protectie solara si plasa umbrire sunt stabilizate la UV, ofera un nivel ridicat de intimitate si umbrire si pot fi folosite pentru o mare varietate de scopuri in aer liber. In primul rand, plasele de umbrire si de protectie solara asigura o protectie optima impotriva razelor solare puternice in zonele exterioare precum gradini, balcoane, terase sau veranda.

Pentru ca doar atunci cand zonele de relaxare sunt protejate de soare poate fi o placere in a sta in aer liber. De asemenea, umbra cladirile semideschise precum gradinile de iarna, serele sau ramele reci, care pot fi deosebit de incalzite de soare datorita proportiei mari de suprafete de sticla. Proprietarii de vehicule care folosesc un carport sunt, de asemenea, fericiti sa aiba plase de umbra care ofera protectie fiabila impotriva soarelui.

O alta utilizare a plaselor de protectie solara si de umbrire este ca paravan de gard sau paravan de tenis. Scopul aici este o protectie fiabila impotriva privirilor indiscrete. Plasele de protectie solara de la Columnashop sunt durabile, robuste si disponibile in multe culori la moda pentru a se potrivi cu stilul personal foarte individual.

Plasele de protectie solara sunt disponibile in diferite dimensiuni de plasa, gramaje si cu valori de protectie solara sau umbrire si, prin urmare, pot fi utilizate intr-o varietate de moduri. Valorile de umbrire de pana la 90% permit locurilor umbrite sa ramana in aer liber.

Avantajele gradinaritului

Gradinaritul creste puterea, promoveaza somnul si va ajuta sa va mentineti o greutate sanatoasa.

The Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) spune ca gradinaritul este exercitiu. Activitati precum greblarea si taierea ierbii pot intra in categoria exercitiilor usoare pana la moderate, in timp ce lopata, sapatul si taierea lemnului pot fi considerate exercitii viguroase.

Oricum, lucrul intr-o gradina foloseste fiecare grupa musculara majora din corp. Acest fapt nu va surprinde pe nimeni care s-a trezit dureros dupa o zi de lucru in curte.

Studiile au descoperit ca efortul fizic de lucru intr-o gradina poate ajuta la compensarea ambelor legate de varsta crestere in greutate si obezitate infantila. Iar cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania au raportat ca oamenii care fac gradinarit au mai multe sanse de a dormi 7 ore pe timp de noapte.

Medicii stiu, de asemenea, de ceva timp ca exercitiile fizice imbunatatesc functionarea cognitiva a creierului. Exista o dezbatere despre daca gradinaritul in sine este suficient pentru a afecta abilitatile cognitive precum memoria. Dar noi dovezi arata ca activitatile de gradinarit pot stimula cresterea nervilor legati de memorie ai creierului.

Cercetatorii din Coreea au oferit activitati de gradinarit de 20 de minute persoanelor care erau tratate pentru dementa intr-o unitate de spitalizare. Dupa ce rezidentii au greblat si au plantat in gradini de legume, cercetatorii au descoperit cantitati crescute de factori de crestere a nervilor cerebrali asociati cu memoria atat la barbati, cat si la femei.

Intr-o analiza a cercetarii din 2014, analistii au descoperit ca terapia horticola – folosind gradinaritul pentru a imbunatati sanatatea mintala – poate fi un tratament eficient pentru persoanele cu dementa. De fapt, in Tarile de Jos si Norvegia, persoanele cu dementa participa adesea la programe inovatoare Greencare, in care isi petrec o mare parte a zilei lucrand la ferme si in gradini.

0 Shares
You May Also Like