Cele mai practice solutii pentru economisirea spatiului

Cele mai practice solutii pentru economisirea spatiului

0 Shares
0
0
0

Punctul de plecare este adesea un mic studio. Este pentru cei care merg sa locuiasca singuri pentru prima data, este pentru elevul din afara amplasamentului si pentru cei care locuiesc in orasele mari. Din ce in ce mai multi oameni intalnesc tendinta imobiliara care vizeaza case mici cu spatii inguste.

A trai intr-un mediu de dimensiuni mici necesita un management priceput al spatiului. Invitand oaspetii la cina, prietenii pentru un aperitiv pot parea misiuni imposibile. Din fericire, lumea mobilierului se mandreste cu solutii excelente de economisire a spatiului.

Mobilierul de depozitare

Modernul si designul iau un rol multifunctional. Datorita varietatii de culori stralucitoare si a vastului sortiment de materiale, de la piele la catifea, acest complement este un element cu un puternic impact estetic. Scaun confortabil atunci cand este asezat in camera de zi sau dormitor, va permite sa ascundeti obiecte si dezordine intr-un gest simplu. Pat container.

Daca vorbim despre mobilier pentru depozitare, gandurile noastre nu pot sa nu mearga la patul cu loc de depozitare, datorita posibilitatii de a ridica salteaua, ne permite sa ascundem toate schimbarile de sezon in interior.

.Mobilierul multifunctional

Locuirea intr-un studio necesita solutii practice si versatile, fara a sacrifica designul si estetica. Mobilierul multifunctional lasa din ce in ce mai multe cuvinte. Cu un gest simplu, acestea va permit sa schimbati forma si, prin urmare, sa le modificati si utilizarea. Piesa de mobilier multifunctionala prin excelenta este canapeaua extensibila.

In timpul zilei o canapea confortabila, seara un pat confortabil gata sa ne insoteasca in visele noastre cele mai profunde. Ideala pentru a gazdui rude si prieteni, canapeaua extensibila este o necesitate intr-un mediu restrans. Tot subiectul „viselor dulci”, iata o piesa de mobilier care va uimi. Ideal mai ales in camera copiilor, cand spatiul este limitat, combina nevoia unui spatiu de studiu cu odihna.

De la un birou practic la un pat spatios, pasul este scurt, doar un clic. Pentru iubitorii de lectura, aceasta solutie este revolutionara. Cititul este o activitate placuta care stimuleaza imaginatia si creativitatea, dar in acelasi timp necesita un loc unde sa te poti indeparta de realitate. Iata ideea de a transforma o simpla biblioteca intr-un scaun confortabil, creand un adevarat colt de lectura.

Mobilier pliabil

De inspiratie americana sunt urmatoarele piese de mobilier. In New York, anuntul neobisnuit de a inchiria un apartament de doar 9 metri patrati pentru peste o mie de dolari pe luna a sarit recent in toate ziarele. In orasele mari, precum Miami sau Los Angeles, dimensiunea medie a apartamentelor variaza de la 24 la 33 de metri patrati. Iata, deci, ca mobilierul care economiseste spatiu este linia de salvare pentru multi americani. S-a nascut utilizarea mobilierului pliant.

De la masa, la scaune la birou. Folosite doar atunci cand este nevoie, ele nu invadeaza micul spatiu prezent cu prezenta lor. Intra pe https://www.topmob-design.ro/ si vei vedea cele mai interesante piese de mobilier. Recomandarea noastra este sa le alegi de fiecare data pe cele care se potrivesc cel mai bine spatiului tau.

Practici alternative economisitoare de spatiu

Rafturile. Simplu, practic si economic, rafturile sunt rezultatul principiului „exploatarii inaltimilor”. Perfect in orice mediu, de la bucatarie pana la depozitarea condimentelor, pana la baie pentru a plasa produse cosmetice. Nu va trebui sa renunti la nimic: florile, plantele, cartile vor avea spatiul lor.

Sfaturi si solutii pentru a obtine cele mai bune rezultate in materie de depozitare

Atunci cand trebuie sa depozitezi ceva, primul si cel mai important sfat este acela de a alege cele mai bune solutii care sa te ajute sa ajungi la rezultate pozitive. In primul rand, va trebui sa optezi pentru mobila care sa te ajute sa depozitezi cat mai multe obiecte.

Decat sa ai obiectele importante depozitate pe podea sau in solutii improvizate, cea mai buna varianta este aceea de a alege piesele de mobilier care te ajuta sa depozitezi cat mai mult intr-un spatiu cat mai amplu. In felul acesta este mult mai usor sa ajungi la rezultatele dorite si sa conservi stilul.

Foloseste toate spatiile utile din casa. Un sfat in acest sens ar fi sa nu mai lasi spatiul gol deasupra dulapurilor cand poti pur si simplu sa cumperi dulapuri pana la tavan si vei rezolva din start o problema presanta. De asemenea, recomandarea noastra este sa te orientezi de fiecare data spre mobilier de calitate care sa reziste cat mai mult inclusiv la greutati mari astfel incat sa nu fie necesar sa sacrific spatiul din interiorul casei pentru ca ce ai in dulapuri este mult prea greu.

Cumpara mobila care poate functiona in casa ta pentru mult timp. Nu te orienta exclusiv spre piesele de mobilier moderne, asa cum sunt cele cu un design futurist sau cele care sunt foarte colorate, pentru ca trendurile vin si pleaca, pe cand tu va trebui sa fiecare data sa te adaptezi.

 

0 Shares
You May Also Like