De ce evita oamenii sa-si renoveze locuintele

De ce evita oamenii sa-si renoveze locuintele?

0 Shares
0
0
0

Renovarea locuintei trebuie sa insemne un nou incepus, o noua etapa, trebuie sa fie acel pas care sa iti aduca o multime de beneficii in viata. Cu toate acestea, exista multe persoane care se tem intr-o oarecare masura sa inceapa sa isi renoveze locuintele, datorita faptului ca se creaza o foarte mare dezordine in locuintele lor in momentul renovarii.

Timpul liber de-asemenea este o adevarata problema mai nou pentru oameni, care nu mai au timp dupa ce isi renoveaza casele sau apartamentele, sa faca si curatenie, sa isi aranjeze mobilierul, sa puna covoarele si perdelele, etc.

Am pregatit pentru tine un scurt ghid care iti poate fi de ajutor daca iti doresti sa renovezi, si cu siguranta vei vedea ca exista viata dupa renovare. De fapt, vei avea o viata mai frumoasa alaturi de cei dragi, dupa renovarea locuintei.

Inainte de a incepe renovarea insa, trebuie sa tii cont de urmatoarele:

Decizia renovarii

Fara doar si poate, cel mai important pas este reprezentat de decizia renovarii. Pana cand nu decizi ce schimbari vrei sa faci, cand vrei sa te apuci de renovare, ce buget ai la dispozitie, practic pierzi timpul.

Asigura-te ca stii exact ce iti doresti. Daca vrei sa elimini usa dintre living si bucatarie, trebuie deja sa ai o viziune a acestui lucru, trebuie sa stii daca vrei sa lasi pur si simplu spatiul gol, sau vrei o bolta in locul usii. Poate anulezi si peretele, pentru un open space de toata frumusetea.

Apoi, stabileste-ti bugetul. Este important sa stii cati bani iti permiti sa cheltuiesti pentru renovarea locuintei (materiale plus manopera), si lasa-ti bani pentru cele mai bune servicii de curatenie dupa constructor Campia Turzii.

Buna organizare

Inainte ca persoana sau persoanele care se ocupa de procesul de renovare sa ajunga la tine pentru inceperea lucrarii, este foarte important sa iti aduni lucrurile. Trebuie sa muti mobilierul de langa perete pentru a-i oferi spatiu constructorului.

Este de-asemenea foarte important sa te asiguri ca obiectele ce mobilier sunt foarte bine protejate. Cu toate acestea, vor trebui apoi curatate ca la carte, dupa ce constructorul isi va termina activitatea.

Nu trebuie insa sa muti mobila inainte de a acoperi parchetul existent, pentru a nu-l zgaria, atunci cand muti obiectele de mobilier.

Comunicare

Este foarte importanta comunicarea si aici, la fel ca in orice alt domeniu de activitate. Este foarte important ca inca de la bun inceput sa zici tot ce iti doresti. Trebuie sa stie constructorul care iti sunt asteptarile, trebuie sa intrebi daca poate sa iti satisfaca toate cerintele, pentru ca la final sa nu ai parte de surprize mai putin placute.

Acestea sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le cunosti, pentru ca dupa ce constructorul ajunge la tine si isi incepe activitatea, mai trebuie doar sa urmaresti cum lucreaza, si daca a inteles ceea ce i-ai transmis.

Cand constructorul isi face treaba, urmeaza practic munca pe care toata lumea o detesta, si anume curatenia dupa constructor. Oricat de curat ar lucra constructorul (adica nu lasa murdarie in urma lui), oricat de mult s-ar stradui, tot cad stropi de vopsea pe parchet, tot se stropesc ferestrele, tot mai cade glet sau mortar pe tamplarie, iar exemplele pot continua.

Este neplacut sa faci curatenie dupa constructor si intr-o singura incapere a locuintei, daramite sa fie nevoie sa faci curat in toate camerele, bucatarie, baie si hol sau si balcon. In aceste conditii, cu siguranta trebuie sa apelezi la cea mai simpla si totodata la cea mai eficienta solutie: Ideal Cleaning.

Aceasta firma de curatenie iti va veni in ajutor, prin prestarea serviciului de curatenie dupa constructor. Nu va mai trebui sa iti faci griji nici in ceea ce priveste indepartarea vopselei de pe parchet, nici in ceea ce priveste curatarea ferestrelor de vopsea sau a tamplariei de vopsea sau glet intarit, nu mai trebuie sa te preocupe nici curatarea plintelor de la pachet de gletul intarit sau de vopsea, nu trebuie sa iti mai faci griji nici cu privire la curatarea intrerupatoarelor si a prizelor.

Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi Ideal Cleaning, sa soliciti o oferta, sa mentionezi data la care echipa de curatenie trebuie sa soseasca la tine acasa, si de aici atributiile vor fi ale lor.

In cadrul firmei isi desfasoara activitatea persoane cu pregatire atat teoretica cat si practica, persoane cu mare experienta in domeniul curateniei, deci acesta este un mare avantaj, pentru ca personalul fiind profesionist, isi va face treaba ca la carte.

Compania foloseste doar solutii profesionale pentru curatare, de cea mai buna calitate, iar astfel veti obtine cele mai bune rezultate. Totul se va desfasura simplu si rapid, iar casa va fi impecabila in ceea ce priveste curatenia.

In plus, Ideal Cleaning in afara faptului ca presteaza servicii de calitate superioara, are si cele mai atractive preturi.

0 Shares
You May Also Like