Trei criterii in functie de care sa alegi pompa submersibila cu tocator
pompa submersibila cu tocator

Trei criterii in functie de care sa alegi pompa submersibila cu tocator

0 Shares
0
0
0

Traiul la curte reprezinta un privilegiu, insa este in acelasi timp si o provocare foarte mare. Exista o multime de evenimente care pot sa apara in mod neprevazut si sa te puna in dificultate. Pentru a le gestiona in mod corect, ai nevoide solutii performante. Un exemplu de situatie din aceasta categorie este cea in care folosesti o fosa septica.

Aceasta se va umple des cu apa murdara, care trebuie eliminata pentru ca tu si familia ta sa puteti utiliza in continuare toaleta in cele mai bune conditii. De asemenea, poti avea si o pivnita care se poate inunda cu apa murdara, uneori. Cea mai buna solutie este sa apelezi la o pompa submersibila cu tocator.

Tot de sprijinul oferit de un astfel de echipament au nevoie si cei care gestioneaza santierele in aer liber. Acolo unde se efectueaza sapaturi, precipitatiile abundente pot sa genereze inundatii care sa impiedice finalizarea operatiunilor de constructii. O pompa cu tocator ajuta la dispersarea apei bogate in impuritati si permite reluarea lucrarilor in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp. Iata care sunt cele mai importante elemente pe care trebuie sa le iei in calcul daca vrei sa achizitionezi o astfel de pompa.

Cum alegi pompa submersibila cu tocator

Pompa submersibila cu tocator sau pompa pentru apa murdara este un dispozitiv foarte important pentru utilizatorii industriali, dar si pentru cei casnici. Un astfel de echipament te ajuta in foarte multe circumstante, insa pentru ca eficienta lui sa fie cea scontata este important sa il alegi cu grija. Totodata, trebuie sa eviti sa investesti intr-o pompa care sa ofere performante mult prea ridicate, raportat la nevoile tale. Iata cele trei criterii pe care sa le iei in calcul inainte de a face o alegere!

Dimensiunea particulelor filtrate – cele mai multe variante de pompe disponibile pe piata au capacitatea de a procesa particule cu diametru cuprins intre 10 si 50 de milimetri. Este foarte important sa cunosti tipul de deseuri pe care va trebui sa il gestioneze pompa. In cazul in care ai nevoie de pompa submersibila cu tocator pentru fosa septica sau grajd, este important sa te asiguri ca aceasta dispune de capacitatea de a toca si particule mai mari.

Presiunea de procesare a apei – este detaliul care indica inaltimea la care o pompa poate sa ridice apa. Presiunea este indicata de producatori in bari, iar 1 bar este echivalentul a 10 metri. Tine cont de adancimea la care ajunge apa murdara pe care vrei sa o elimini cu ajutorul pompei achizitionate si alege un model capabil sa functioneze eficient in functie de acest aspect.

Cantitatea de apa pe care o poate procesa – se masoara in litri pe ora. Este important sa alegi una potrivita pentru nevoile tale. Investitia intr-o pompa cu o capacitate extrem de ridicata nu se justifica, in cazul unui utilizator casnic. In schimb, la nivel industrial, pompa trebuie sa aiba o capacitate cat mai mare.

Intra pe TopStrong.ro si descopera cele mai moderne si performante modele de pompa submersibila cu tocator. Investeste intr-un echipament de calitate si bucura-te de eficienta pe termen lung in cursa catre inlaturarea apei murdare din fosa septica sau din pivnitele inundate!

0 Shares
You May Also Like