3 costume la comandă în garderoba ta, ca o declarație a personalității

3 costume la comandă în garderoba ta, ca o declarație a personalității

0 Shares
0
0
0

Poți fi diferit alegând să îmbraci un costum la comandă. Creat cu, despre și pentru tine. Un costum care respiră bun gust, eleganță și rafinament. Costumul la comandă ‘’vorbește’’ despre tine cu o asemenea ușurință, încât nu ai nevoie de prea multe cuvinte, atunci când cineva te întreabă cine ești. Alegând să porți un costum la comandă, alegi să te exprimi fără cuvinte.

Dar de ce ai alege să te exprimi astfel, purtând un costum la comandă, când poți comanda orice costum din orice magazin cu asemenea articole vestimentare?

E simplu. Pentru că un costum made-to-measure este creat în funcție de personalitatea, gustul și preferințele tale. Pentru că înainte de orice costum, ești tu. Se pliază individualității tale, persoanei care ești. În plus, să recunoaștem. Un costum bine croit, pe constituția și personalitatea ta, atrage privirile admiratoarelor și aprecierea clienților, colaboratorilor.

În urmă cu mult timp, toate costumele pentru bărbați erau realizate la comandă. Credem că nu exista bărbat în a cărui garderobă să nu-și fi avut locul cel puțin un astfel de costum, simbol al masculinității, succesului și eleganței.

Dar ce costume NU ar trebui să-ți lipsească din garderobă?

Răspunsul este: 3 costume care îmbină eleganța clasicului cu elementele moderne.

Iată care sunt aceste costume pe care ți le recomandăm în garderobă:

Costumul bleumarin pe care îl poți purta la job, la întâlnirile de afaceri, dar și cu alte ocazii, și căruia îi poți asorta o cămașă albă și o pereche de pantofi Oxford, clasici.

Poți purta un costum bleumarin la întâlnirile romantice sau cu prietenii? Sigur că da. Îl poți îmbrăca de sine stătător la întâlnirea cu un client, sau descompus, alegând să asortezi piesele individuale ale altor articole vestimentare, atunci când îți revezi partenera.

Costumul gri. De ce ai nevoie de el? Pentru diversitate. Ar fi neplăcut să purtăm același costum mai multe zile la rând, iar costumul gri deschis poate fi purtat în stil casual, întreg sau descompus într-o mulțime de combinații interesante. Iată un exemplu: cămăși în nuanțe închise și sneakers, sau pantofi Oxford.

Poți opta și pentru o nuanță închisă a costumului, recomandat bărbaților antreprenori sau celor care ocupă poziții de conducere.

Am ajuns și la costumul negru, care nu se va demoda vreodată, fiind alegerea perfectă pentru evenimente de seară, formale. Dar aceasta nu trebuie să fie o regulă. Știi ce se spune despre reguli, nu?

Costumul negru, făcut pe comandă este varianta clasică pe care o porți la evenimente cu un dress-code elegant, la ocazii speciale, conferințe etc.

Oricare ar fi costumul care îți lipsește din garderobă, acum poate fi momentul tău. Nici un articol vestimentar nu se compară cu eleganța unui costum pe care poți alege să-l porți la job sau casual, în combinații care să atragă privirile și admirația tuturor.

 Dacă îți dorești unul sau mai multe costume extraordinare care să ‘’vorbească’’ despre tine, creează-ți propria poveste de succes și alege costume la comanda Cluj, marca Mezum, locul în care te vei regăsi. Locul în care te vezi precum într-o oglindă.

0 Shares
You May Also Like