Tehnica-de-imprimare-perfecta-pentru-imprimarea-pe-tricouri-de-inalta-calitate

Tehnica de imprimare perfecta pentru imprimarea pe tricouri de inalta calitate.

0 Shares
0
0
0

Exista doua lucruri esentiale pentru a face tricouri personalizate ieftine, dar frumoase: materiale excelente si imprimeuri de calitate excelenta.

O imprimare de inalta calitate pe tricouri este determinata in primul rand de masini si culori (cele mai bune sunt, desigur, cele profesionale) si de tehnica de imprimare aleasa in conformitate cu imaginea si tesatura.

Cand sa alegeti una si cand sa o preferati pe cealalta? Aflati in acest studiu aprofundat.

  • Tehnica de imprimare si tesaturi pentru tricouri.

tricouri personalizate ieftine cu imprimeu

Primele informatii pe care trebuie sa le cunoasteti inainte de a imprima un tricou sunt ca serigrafia este potrivita pentru toate materialele, in timp ce imprimarea DTG se aplica numai tesaturilor de bumbac. Putem apoi aplica serigrafia pe un tricou din bambus, pe un tricou din material sintetic sau natural. Imprimarea digitala directa este dedicata doar bumbacului, atat clasic, cat si organic.

  • Serigrafie, imprimare digitala directa si culori de imagine.

Serigrafia este o tehnica ideala pentru a aplica putine culori pe tesaturi. De fapt, pentru a-l pune in practica este necesar sa rupi toate nuantele si sa le aplici una cate una, succesiv, pe tricou. Daca imaginea are putine culori, serigrafia este perfecta.

Nu este o coincidenta faptul ca este tehnica preferata pentru pulovere de serie, cum ar fi tricouri corporative, pentru evenimente (de exemplu pentru tricouri pentru petreceri de cerb si gaina) si pentru asociatii sportive

Din acest motiv, daca trebuie sa imprimati o imagine elaborata, bogata in culori si nuante (cum ar fi o fotografie sau o grafica complexa), trebuie sa alegeti tiparirea digitala directa. Noi utilizam culori de apa si imprima imaginile foarte fidel in fisierul original.

Desigur, grafica sau fotografia trebuie sa fie in inalta definitie si sa respecte anumite standarde, dar daca este de o calitate excelenta, veti obtine un rezultat excelent.

  • Diferenta dintre serigrafie si imprimare digitala direct la atingere si la vedere.

Este posibil sa aveti nevoi speciale de imprimare. Poate preferati un efect neted si moale, in care culorile se amesteca perfect cu tesatura. In acest caz, alegerea ideala este imprimarea digitala directa, care va permite, de asemenea, sa imprimati un desen sau o fotografie fara a neglija detaliile si nuantele.

Daca, pe de alta parte, preferati o imprimare extrem de rezistenta, care ramane in relief, cu efect de cauciuc si placuta la atingere, atunci serigrafia este tehnica perfecta pentru tine.

Daca cu imprimarea digitala directa este preferabil sa folositi un ciclu delicat in masina de spalat sau spalarea mainilor, cu serigrafia puteti spala tricourile in siguranta chiar si la 40 ° C (desigur pe partea din spate pentru a pastra calitatea imprimare). Din acest motiv putem spune ca firma noastra este ideala pentru tricouri personalizate de lucru, pentru tricouri sportive si pentru evenimente speciale de grup sau orice iti doresti.

In concluzie

Acum aveti cu siguranta o idee despre care ar putea fi tehnica de imprimare potrivita pentru dvs. In orice caz, va garantam o calitate superioara, de lunga durata si frumoasa pentru a va uita la imprimarea tricourilor, si o livrare foarte rapida.

De ce sa utilizezi tricouri personalizate pe post de cadou sau pentru promovare

Atunci cand alegi cadouri Tricouri-Misto.ro va trebui sa iei in calcul mai multe aspecte astfel incat aceste cadouri sa fie exact ceea ce cauti. Pentru a face asta ai nevoie cu siguranta de mai multe informatii despre cei carora vrei sa le oferi cadourile.

Iata care sunt cele mai importante avantaje pe care le ofera tricourile personalizate atat in campaniile de promovare cat si atunci cand le oferi cadou rudelor si pritenilor:

  • Triocurile personalizate spun ca te gandesti la destinatar si ca iti pasa de el;
  • Cele mai bune tricouri personalizate te vor ajuta sa ajungi mai repede la inima clinentilor tai atunci cand oferi produse de foarte buna calitate – tot ce trebuie sa faci este sa selectezi materiale premium pentru tricourile pe care le oferi clientilor tai astfel incat acestia sa fie impresionati inca de la prima atingere;
  • Atunci cand vrei sa oferi triocuri personalizate cadou tot ce trebuie sa faci este sa cumperi acele tricouri care sa te ajute sa spui ceva destinatarului – alege o poza amuzanta cu voi, un mesaj interesant pe care sa il trimiti, o poza speciala in care se afla doar el, sau ceva care va trezeste amintiri placute;
  • Tricourile personalizate folosite in campaniile de marketing sunt cele care vor fi vazute de un grup foarte larg atunci cand sunt purtate pe strada, deci atentie la modul in care le imprimi pentru ca nimeni nu vrea sa arate ca o reclama miscatoare, ceea ce inseamna ca va trebui sa imprimi elementele de branding cat mai discret dar totusi vizibile.

Toate aceste informatii sunt importante si merita cu siguranta toata atentia, astfel incat persoanele care vor alege tricouri personalizate, sa stie cum sa ia cea mai buna decizie.

0 Shares
You May Also Like