6 aplicatii pentru a edita videoclipuri verticale, pentru a adauga efecte, filtre si multe altele

6 aplicatii pentru a edita videoclipuri verticale, pentru a adauga efecte, filtre si multe altele

0 Shares
0
0
0

Aducem o colectie de 6 aplicatii pentru a edita videoclipuri verticale, adaugand efecte, filtre si tot ce aveti nevoie pentru a le da atingerea personala. In trecut, v-am adus deja liste cu cei mai buni editori video in general, unde am inclus editori pentru telefoane mobile, dar astazi ne vom concentra asupra celor pentru mobil si pentru PC-uri specifice videoclipurilor verticale.

Veti gasi doua tipuri, cele care ofera optiuni de editare profesionale si cele care cauta divertisment cu un sortiment de efecte si filtre cu care sa schimbati aspectul videoclipurilor. Pune un geam sticla protectie telefon inainte de a incepe sa utilizezi telefonul pentru aplicatii astfel incat sa ramai protejat.

  1. A Color Story

Si vom incepe cu o aplicatie care se concentreaza pe filtre pentru videoclipuri. Prin urmare, nu este o aplicatie cu optiuni de editare excelente, desi are cele de baza, ci una cu care puteti aplica un numar mare de filtre pentru a le oferi un aspect diferit si unic.

In plus, va permite sa salvati modificarile ca filtre pentru a le utiliza din nou si, desi multe filtre sunt platite, are o colectie buna de altele gratuite. De asemenea, adauga efecte si capacitatea de a taia videoclipurile, astfel incat sa puteti vedea cum vor arata acestea pe diferite retele sociale.

  1. ActionDirector

O aplicatie de editare video in format vertical, cu multe optiuni de editare, desi cu un mod freemium cu optiuni limitate, cu exceptia cazului in care platiti. De exemplu, puteti exporta clipuri numai cu rezolutii de 720p sau 480p si intre 24 si 30 de cadre pe secunda, avand si un filigran. Daca le platiti abonamentul de 4,29 euro pe luna, filigranul dispare si rezolutia ajunge la 1080p.

  1. Clips

Dupa cum ati vazut putin mai sus, in aceasta lista veti vedea cateva aplicatii exclusive pentru Android. Cu toate acestea, Clips este o aplicatie creata de Apple exclusiv pentru iOS si este utilizata pentru a edita videoclipuri pe orizontala, pe verticala sau dupa cum doriti. Si adevarul este ca, odata cu acesta, nu este prea necesar sa mergeti la aplicatii de la terti.

  1. FilmoraGo

O aplicatie de editare video foarte puternica pentru mobil, cu dezavantajul clasic ca exista o versiune gratuita limitata si, daca doriti sa eliminati publicitatea sau filigranele, va trebui sa treceti prin caseta, ca in majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, are o lista buna de optiuni destul de interesante.

  1. Funimate

O aplicatie de editare video mobila care urmareste sa va permita sa va distrati cand editati videoclipurile cu telefonul mobil, desi intr-un mod simplu si simplu. Nu este un editor puternic precum cel pe care il puteti gasi pe desktop, ci mai degraba ceva potrivit pentru acele videoclipuri mici pe care poate doriti sa le creati pentru a le incarca ulterior pe retelele de socializare. De fapt, se pare ca se concentreaza foarte mult pe filozofia retelelor precum TikTok.

  1. Google Photos

Google Photos este o aplicatie foarte populara si include un editor video simplu. Puteti edita un anumit videoclip sau puteti crea un videoclip folosind altele. Cu toate acestea, nu va asteptati la multe, deoarece este destul de simplu, desi permite editarea si crearea de videoclipuri in format vertical.

0 Shares
You May Also Like