Avantajele pilotelor confectionate din pene de gasca ungureasca

Avantajele pilotelor confectionate din pene de gasca ungureasca

0 Shares
0
0
0

Un somn bun este garantat de o lenjerie de pat de calitate. Pilota din puf de gasca unguresc 180×200 ofera o senzatie linistitoare, moale, calda si confortabila pentru un somn rapid si profund.

In interiorul acesteia se afla peste 2 milioane de fulgi de gasca, fiind considerat cel mai perfect material de umplutura de pilota, gasit in natura. Astfel, crescatorii, procesatori si producatorii lucreaza din greu in fiecare zi pentru a produce cea mai inalta calitate. Dar merita pentru ca penele de gasca au de departe cele mai bune proprietati termice, mentin corpul cald, bine ventilat, moale si au lavabilitate excelenta.

Puful de gasca intruchipeaza tot ceea ce umpluturile sintetice isi doresc, dar nu se apropie niciodata cu adevarat. Asadar, puful de gasca este cel mai bun material de umplutura pentru pilota.

Clima din Europa Centrala si de Est a fost intotdeauna speciala. In mijlocul extremelor celor patru anotimpuri, veri fierbinti, ierni reci, fluctuatii mari de temperatura si umiditate in schimbare rapida, un singur lucru era constant: cei care locuiau in aceste zone trebuiau sa se adapteze. La aceasta s-au adaptat inclusiv gastele maghiare.

Ultimele secole au imbogatit semnificativ experienta, astfel incat crescatorii maghiari au putut sa aleaga cele mai bune dintre cele mai adaptabile rase de gasca. Deci un lucru este de inteles: nu toate penele de gasca sunt la fel.

Este aproape codificat genetic la gastele maghiare ca puful de gasca va fi cea mai buna umplutura pentru asternut. Transmiterea celor mai bune caracteristici este o garantie naturala a calitatii. La aceasta se adauga cunostintele de piata ale crescatorilor din zona si experimentarea continua, iar rezultatul vorbeste de la sine.

Fulgii de gasca maghiara ofera ingrediente mai bune, mai calde si mai fine decat toti concurentii sai. Este unul dintre cele mai cautate produse din lume astazi.

Pilotele contin intotdeauna fulgi de gasca maghiari originali si ofera garantia faptului ca aceste produse sunt de o calitate destul de ridicata si ofera protectie atat impotriva caldurii excesive, cat si a frigului din incapere. In constructia acestor pilote se afla doar pene de gasca ungureasca originale.

Fulgii de gasca, desigur, tin corpul cald, moale, delicat si confortabil.

Pilota de vis contine fulgi de gasca maghiara, care au fost facuti special pentru schimbarile climatice ce pot afecta organismul in multe feluri. Sunt sortate manual, clatite apoi cu apa curata de izvor si se evita folosirea de substante chimice in timpul productiei, astfel se ia in considerare grija pentru natura si mediul inconjurator.

Datorita penelor de gasca ungureasca, materialul isi pastreaza prorpietatile pentru o vreme indelungata si in acelasi timp este mult mai rezistent la spalari repetate. Pentru a ingriji pilota se recomanda aerisirea acesteia timp de cateva ore de la scoaterea din ambalaj si evitarea depozitarii in locuri umede.

Puful de gasca se amesteca cu aerul – ca cel mai bun izolator termic – intr-un raport optim, oferind astfel un pat natural, usor, respirabil, calduros confortabil. Pilota din puf de gasca unguresc 180×200 va oferi acest sentiment garantat. O odihna linistitoare, relaxanta, cu regenerare naturala pentru multi, multi ani.

0 Shares
You May Also Like