Care sunt avantajele oferite de castile cu noice cancelling?

Care sunt avantajele oferite de castile cu noice cancelling?

0 Shares
0
0
0

Casti cu noise cancelling BOSE QuietComfort 45 este o pereche foarte practica de casti cu anulare a zgomotului. Sunt usor de utilizat si incredibil de confortabile, chiar si pentru perioade lungi de timp. Acestea sunt lucrurile pentru care Bose este cunoscut si le regasim din nou in acest nou model. Bineinteles, QC45 aduce cu ele cateva caracteristici noi.

Printre acestea se numara si modul Ambient Aware, care va permite sa auziti sunetele din jur prin simpla apasare a unui buton. Exista, de asemenea, o tehnologie actualizata de anulare a zgomotului, care este mai receptiva decat inainte.

De asemenea, acestea ofera o autonomie buna de 25 de ore. De asemenea, este prezenta o matrice de microfoane cu formare de fascicule.

Design

Bose a mentinut un design consecvent cu castile sale emblematice in cea mai mare parte a ultimului deceniu, iar acest lucru include si castile QC45. La prima vedere, s-ar putea sa le confundati cu QC35 II sau cu un model anterior.

Exteriorul castilor are un aspect elegant si confortabil datorita benzii pentru cap captusite cu spuma si a castilor din piele artificiala. Pernele in sine se rotesc si se pliaza pentru a se potrivi in husa de transport, ceea ce le face ideale pentru cei care cauta casti de calatorie. Ceea ce este surprinzator la acest design este cat de usor este, cu doar 238 g.

Un fapt pe care il veti observa atunci cand le veti purta, chiar si pentru multe ore. Pentru a le face atat de usoare, Bose foloseste plastic pentru bratele castilor, dar foloseste metal pentru toate articulatiile si banda pentru casti, practic toate partile care s-ar putea rupe din cauza miscarii.

Rezultatul este ca sunt casti foarte solide, dar foarte usoare.

Pentru a controla redarea, Bose a echipat QC45s cu o serie de butoane intuitive. Pe casca din dreapta se afla comenzile pentru pauza/reproducere, pentru a mari si micsora volumul, in timp ce pe casca din stanga se afla un buton pentru noul mod de detectare a camerei.

De asemenea, puteti activa asistentul incorporat al telefonului daca tineti apasat butonul de redare/pausare, ceea ce este placut. Nu este la fel ca si cum ai avea un asistent permanent integrat in casti, dar este mai bine decat sa nu ai deloc o optiune de asistent.

Nu in ultimul rand, exista doua porturi principale pe casti: un jack audio de 2,5 mm in partea de jos a castii din stanga si un port USB-C in partea de jos a castii din dreapta.

Caracteristici

Marea noutate este modul Awareness, care va permite sa reduceti semnificativ volumul muzicii si sa dezactivati anularea zgomotului fara a scoate castile. Este o caracteristica utila, dar nu noua, pe care o gasim de ani de zile pe produsele concurente, incepand cu modelele Sony. Dar ne bucuram sa o vedem pe un model Bose.

Rezultatul este decent. Pornirea QC45s in modul constient dezactiveaza anularea zgomotului.

Anunturile si conversatiile vor fi auzite, dar pot fi dificil de inteles, deoarece izolarea pasiva a castilor nu este eliminate ceea ce este minunat.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…