Care sunt avantajele unui buffer de unghii?

Care sunt avantajele unui buffer de unghii?

0 Shares
0
0
0

Un buffer de unghii este un instrument esential pentru a-ti perfectiona manichiura, mai ales pentru cei care nu poarta adesea lac. Cu numeroasele sale fete, ofera mai multe posibilitati decat pila de unghii de a avea grija de unghiile tale, si de a le oferi forma si stralucirea dorite. Afla cum sa folosesti un buffer de unghii si cum sa il alegi pe cel potrivit.

Buffer-ul de unghii: cum functioneaza?

Un buffer de unghii este unul dintre cele mai populare accesorii pentru frumusetile de manichiura deoarece lustruieste usor suprafata unghiilor, fara a le deteriora, ceea ce pila de unghii nu poate face.

Un buffer de unghii vine sub forma unui bloc dreptunghiular cu 2 sau 4 laturi. Fiecare parte are o granulatie diferita: este, prin urmare, un instrument complet pentru pilirea unghiilor.

Cu un set de buffere pentru unghii, poti mai intai sa elimini imperfectiunile de pe unghie inainte de a o rafina, dandu-i forma dorita si lustruindu-o pentru a o face mai neteda si stralucitoare.

Cum sa folosesti corect un buffer de unghii?

De stiut inainte de a incepe: un buffer se foloseste din partea cea mai deschisa pana la cea mai intunecata.

Inainte de a folosi un buffer, ca si in cazul oricarui alt instrument de manichiura, este recomandat sa iti pregatesti unghiile. Te sfatuim sa le hranesti, de exemplu cu ulei de migdale dulci sau ulei de ricin.

Apoi, aseaza-te confortabil, cu mainile deasupra unei mese sau a unui prosop, si incepe sa iti pilesti unghiile cu partea cu cele mai grosiere granulatii pentru a le da forma dorita (ovala, rotunjita, patrata etc.).

Cand iti pilesti unghiile, ai grija sa nu faci miscari inainte si inapoi, ceea ce le-ar putea deteriora: pileste intr-o singura directie, usor si treptat.

Apoi, indeparteaza orice imperfectiune folosind a doua parte a bufferului. Poti apoi sa pilesti suprafata unghiei pentru a o netezi si a indeparta eventualele creste. Pentru a-ti lustrui corect unghia, fa miscari circulare cu pila pe suprafata unghiei.

In cele din urma, ultimul pas este sa aduci stralucire unghiei. Pentru a face acest lucru, poti face miscari circulare cu bufferul, miscari inainte si inapoi sau miscari in forma de X.

Daca intentionezi sa pui lac dupa lustruirea unghiilor, nu este nevoie sa le faci sa straluceasca!

Daca ai un buffer cu un marcaj pe diferite parti, iti va fi mai usor sa iti gasesti drumul. In caz contrar, citeste cu atentie instructiunile sau intrebi persoana care ti l-a vandut care parte corespunde utilizarii.

Greseli  pe care sa nu le faci

Un buffer iti poate permite sa ai grija de unghiile in mod natural daca stii sa-l folosesti bine.

Cea mai obisnuita greseala este sa folosesti aceeasi latura pentru toate actiunile: pilire, lustruire, netezire, lustruire.

Utilitatea bufferului este de a putea realiza aceste actiuni cu o pila adaptata fiecaruia dintre ele.

Nu folosi bufferul prea des: o data la 15 zile este mai mult decat suficient pentru a-ti intretine unghiile. Frecventa va fi totusi ajustata la rata de crestere a unghiilor tale si la starea lor de sanatate.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…