Care sunt cele mai bune jocuri pentru Android?

Care sunt cele mai bune jocuri pentru Android?

0 Shares
0
0
0

Jocurile de noroc mobile au incetat de mult sa mai fie o problema minora. Evolutia tehnologiei, atat in ceea ce priveste procesoarele si GPU-urile, cat si ecranele acestor dispozitive inteligente, a permis ca ceea ce parea candva imposibil sa devina realitate: jocuri de calitate de consola in buzunar.

A avea un telefon Android de gama medie, nu neaparat high-end, ne deschide o gama imensa de posibilitati in 2022, unde avem atat de multe jocuri (majoritatea gratuite, sub un model de business free-to-play) incat este greu sa nu gasim unul care sa ne placa. In cazul in care vrei sa iti schimbi displayul intra pe inlocuire display iPhone XS.

Fortnite

Daca Fortnite are sprijinul pe care il are, este pentru un motiv. Epic Games a reusit sa impuna titlul battle royale prin excelenta ca fiind unul dintre cele mai jucate nu doar pe console si calculatoare, ci mai ales pe telefoane mobile.

Este pe Android unde are cele mai multe facilitati de descarcare, disponibile pe Epic Store, precum si o optimizare laudabila, cu finisaje vizuale care arata perfect chiar si pe dispozitive low-end. Fortnite este un joc video esential pentru fanii acestui gen.

Sky

Sa vorbesti despre studioul thatgamecompany inseamna sa vorbesti despre parintii lui Journey sau Flower, titluri recunoscute la nivel mondial pentru modul lor de comunicare cu jucatorul. In Sky, nici ca se putea mai putin. Sapte taramuri onirice ne asteapta sa rezolvam un mister; o calatorie bazata pe intalnirea si socializarea intre jucatori cu scopul de a ne conecta si de a ne simti, in acelasi timp, complet liberi.

Este surprinzator cat de bine arata si suna pe mobil. Va recomandam sa jucati cu casti. Acesta este bine optimizat pentru controlul direct al ecranului. Nu este foarte lung si, spre surprinderea aproape tuturor, este gratuit. Nu trebuie sa platiti nimic pentru a va bucura de ea de la inceput pana la sfarsit.

Genshin Impact

Imaginati-va un JRPG de actiune in timp real cu o lume deschisa imensa, plina de teritorii in jurul continentului Teyvat, toate insotite de magie, o poveste interesanta, un sistem de lupta captivant si o multitudine de continut in fiecare saptamana si in fiecare luna.

Politica de actualizare este constanta, cu un sistem gacha echilibrat care, ca orice altceva, tinde sa fie un puls pentru jucator atunci cand vine vorba de cheltuirea banilor din joc si a banilor reali, dar nu consideram ca este esential sa platesti pentru a te bucura de el.

Adevarul este ca nimic nu lipseste din Genshin Impact: gameplay bun, audio-vizual spectaculos, bogat in continut si cu posibilitati aproape infinite de personalizare sau de configurare a echipelor.

Call of Duty: Mobile

A trecut un an si jumatate de cand Activision a avut ideea de a avea incredere in Tencent Games pentru a aduce cea mai populara franciza a sa pe dispozitivele mobile. Putea sa iasa prost, dar a iesit bine. Si asa a fost.

Acum este unul dintre jocurile Android cu cele mai mari incasari, dar exista un motiv. Oamenii se simt confortabil, atat cu gameplay-ul – pur Call of Duty – cat si cu modelul de actualizare, cu mai mult de o duzina de sezoane la activ si cu o atentie constanta pentru a-si mentine serverele in viata.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…