Ce inseamna sa daruiesti 7 trandafiri rosii?

Ce inseamna sa daruiesti 7 trandafiri rosii?

0 Shares
0
0
0

Un buchet de trandafiri rosii este un simbol foarte specific care nu lasa loc de indoiala, emblema florilor de Ziua Indragostitilor. Semnificatia sa in limbajul florilor este, in general, una de dragoste si pasiune coplesitoare. Dar semnificatia numarului de trandafiri din buchet nu este evidenta.

Iata un dictionar util al limbajului florilor care explica semnificatia numarului de trandafiri rosii, explicand cati trandafiri sa daruiesti de Ziua Indragostitilor sau cu ocazia iubirii adevarate.

Mergand mai departe, prin oferirea a cutie cu 7 trandafiri roșii, se doreste sa se comunice “vreau sa fiu doar al tau”. Numarul 7 este deci legat de tema exclusivitatii iubirii fata de persoana iubita. Prin aceasta se certifica faptul ca in inima sa nu este loc decat pentru o singura persoana.

Care este semnificatia trandafirilor rosii?

Trandafirul rosu este simbolul esential al iubirii, dar semnificatia numarului de trandafiri rosii pe care trebuie sa ii oferiti ca dar nu trebuie subestimata. Haideti sa descoperim impreuna toate semnificatiile numarului de trandafiri rosii: a oferi un trandafir rosu inseamna a declara o dragoste nascuta de la prima privire.

Ce inseamna sa daruiesti trandafiri rosii?

A darui un trandafir rosu inseamna declararea unei iubiri nascute de la prima privire. trei trandafiri rosii exprima un simplu, dar profund te iubesc, cinci trandafiri rosii sunt o profunda declaratie de dragoste pe care o pui in mainile iubitei tale, a darui sapte trandafiri rosii exprima un mesaj clar: vreau sa fiu doar al tau.

Ce inseamna un buchet de trandafiri rosii?

Trandafirii rosii au fost intotdeauna un simbol al iubirii pasionale, dar si al iubirii romantice. Nu exista o declaratie mai frumoasa pentru o femeie decat sa primeasca un buchet de trandafiri rosii.

Care sunt cei mai comuni trandafiri rosii?

Cele mai frecvente specii care produc trandafiri rosii sunt hibrizii de ceai, in special Grand Chateau, care este o incrucisare intre trandafirii europeni si trandafiri din Orient. Este un trandafir cu o culoare foarte intensa si petale catifelate, care infloreste primavara si rezista pana la primele temperaturi scazute, fiind foarte cautat si ca floare taiata.

Numarul sapte, simbol prin excelenta al cautarii mistice, reprezinta toate formele de descoperire si cunoastere. Cu numarul Sapte exploram cele mai intrinseci parti ale existentei pana la descoperirea nu doar a scopului, ci si a sensului sau profund.

Sapte este considerat numarul filozofiei si al analizei, dar si al singuratatii si al plenitudinii. Importanta numarului sapte, in aceste privinte, poate fi observata prin numarul mare de ori in care apare atat in subiecte spirituale, cat si religioase: Cele 7 chakre, cele 7 zile ale creatiei si saptamana, pentru a numi doar cateva exemple.

Oamenii din Sapte au o natura introvertita si sunt foarte introspectivi. Le place sa se autoanalizeze si sa-si simta propria profunzime a sufletului pentru a cauta mereu noi raspunsuri.

Sub influenta numarului Sapte gasim persoane predispuse sa traiasca in grupuri spirituale, sa urmeze doctrinele New Age sau sa urmeze o cariera in Biserica, dar si sa lucreze in fruntea cercetarii.

0 Shares
You May Also Like