Ce sunt serviciile funerare si de ce este recomandat sa apelezi la ele?

Ce sunt serviciile funerare si de ce este recomandat sa apelezi la ele?

0 Shares
0
0
0

Ziua inmormantarii cuiva drag este cea mai dureroasa zi pentru membrii familiei. In aceasta, serviciile funerare oferite firma noastra sunt acolo pentru a alina durerea acestui moment de doliu si pentru a va ajuta sa depasiti acest moment.

Ce sunt firmele de servicii funerare?

Firmele de servicii funerare sau pompele funebre sunt cele care te vor ajuta sa il inmormantezi pe decedat mai usor si mai simplu fara sa fie nevoie sa stii foarte multe despre traditiile zonei in care acesta urmeaza sa fie ingropat sau despre ceea ce implica de obicei o inmormantare.

Daca in trecut toate aceste informatii despre inmormantari erau deja cunoscute, in prezent acest lucru nu mai este valabil, iar tinerii stiu tot mai putine despre decedati si despre ceea ce trebuie sa faca atunci cand o persoana draga moare.

Chiar si cu internetul la indemana uneori poate fi coplesitor pentru cei ramasi in viata sa organizeze o inmormantare si de aceea apeleaza la firmele de servicii funerare care sunt mereu gata sa isi ofere ajutorul. In felul acesta, rudele defunctului trebuie doar sa stea si sa observe totul, sa traisca momentul si sa isi ia ramas bun cum se cuvine.

Recomandarea noastra este aceea de a alege de fiecare data cele mai bune servicii funerare si de a lasa specialistii sa se ocupe de serviciile funerare. Apeland la servicii speciale nu mai trebuie sa te gandesti la nimic altceva, decat la cele mai fericite sau importante momente petrecute alaturi de defunct.

In tot acest timp, firma angajata se va ocupa de tot, inclusiv de repatrierea decedatului sau de incinerarea lui daca aceasta i-a fost dorinta. Nu mai alergi prin magazine, nu mai faci liste de cumapraturi, nu mai intrebi rudele in varsta si nu mai este nevoie sa suporti privirile critice in momentul in care nu reusesti sa organizezi corect inmormantarea sau uiti detalii importante.

Beneficii funerare, ce sunt?

O slujba de inmormantare este un serviciu oferit de o agentie de inmormantare care are ca scop sa ajute o persoana sa-si organizeze propria inmormantare sau familia decedatului pentru a organiza inmormantarea unei persoane dragi care tocmai a murit. Compania ofera servicii obligatorii si optionale in functie de mijloacele si nevoile persoanei in cauza sau ale familiei.

Diferitele tipuri de servicii funerare

Serviciile funerare oferite de noi sunt diverse. Intr-adevar, putem beneficia, de exemplu, de o ingrijire totala, de la imbracarea decedatului pana la inmormantare, inclusiv organizarea ceremoniei.

Serviciu cu contract funerar

 • Acest serviciu va permite sa va pregatiti inmormantarea in avans. Aveti posibilitatea de a defini modul in care va fi organizata inmormantarea voastra subliniind dorintele si nevoile voastre. Acest serviciu de inmormantare va permite, in functie de bugetul si dorintele voastre sa faceti lucruri ca:
 • Planificati-va inmormantarea in detaliu
 • Protejati-i pe cei dragi de cheltuieli majore, urmand procedurile care vor fi efectuate dupa moartea voastra.
 • Asigurati-va familiei sprijinul si acompaniamentul necesar in timpul acestui moment dureros.

Organizarea inmormantarii

Fie ca este vorba de o incinerare sau de o inmormantare, directorul funerar ofera servicii funerare pentru a ajuta familiile indurerate sa gestioneze in mod optim procedurile administrative dupa moartea unei persoane. Serviciile funerare oferite sunt:

 • Servicii de igiena
 • Ingrijire corporala
 • Imbracamintea decedatului.
 • Ajutor cu procedurile administrative
 • Ajutor la redactarea avizului de deces
 • Organizarea de inmormantari si ceremonii religioase conform dorintelor decedatului sau ale familiei sale
 • Fabricarea la comanda a sicrielor si urnelor in functie de necesitati.
 • Repatrierea cadavrului decedatului

Toate serviciile sale funerare sunt efectuate cu respect total si strict pentru dorintele decedatului sau ale familiei.

Profesionisti: agenti funerari

Directorii de inmormantare va vor pune la dispozitie mai multi profesionisti, fiecare specializat intr-un anumit domeniu. Acesti profesionisti sunt:

 • Consilieri funerari: Acestia sfatuiesc si sustin familia decedatului si le ofera solutiile si serviciile care le convin.
 • Soferii si portarii care se vor ocupa de transportul decedatului si al familiei sale.
 • Lucratorii de marmura si groparii care se vor ocupa de tot ceea ce priveste instalarea monumentelor funerare, inmormantare etc.
 • Gazdele camerelor funerare, care se ocupa de primirea familiei si a celor dragi.

Servicii de camera funerara

Directorul funerar ofera, de asemenea, serviciul camerei funerare care primeste corpul decedatului inainte de incinerare sau inmormantare. Aceste camere sunt folosite atunci cand cazarea decedatului este prea mica pentru depozitarea sicriului sau cand familia se poate simti inconfortabila vazand corpul decedatului in locuinta sa.

Monumente si articole funerare

Cand planificati o inmormantare, veti avea nevoie de multe produse personalizabile. Acestea sunt oferite si ca slujba funerara. Putem enumera:

 • Diferitele tipuri de flori naturale si artificiale in functie de necesitate
 • Placile
 • Diferitele tipuri de monumente
 • Anunturi pancartemortuare

Aceste servicii funerare oferite de regizorii funerari sunt solutia ideala pentru pregatirea unei inmormantari intime si personalizate. Nu ezitati, daca trebuie sa organizati o inmormantare pentru o persoana draga, sa solicitati sfatul unuia dintre angajatii nostrii.

0 Shares
You May Also Like