Cele mai importante beneficii pentru care sa ai propria casa

Cele mai importante beneficii pentru care sa ai propria casa

0 Shares
0
0
0

Daca va intrebati daca merita sa cumparati o casa chiar acum, nu sunteti singuri. Desi fraza ca acesta este un moment minunat pentru a cumpara o casa suna atat de familiar, exista multi care se intreaba daca mai are avantaje pentru a fi proprietar.

Cu siguranta ati auzit ca valoarea caselor a scazut sau ca este mai bine sa inchiriati decat sa cumparati, dar adevarul este ca cumpararea unei case reprezinta inca o parte din visul a milioane de familii care tanjesc sa aiba propria casa.

Aici veti vedea o lista cu beneficiile de a cumpara casa ta. Sigur, aceasta este, de asemenea, o achizitie care vine cu obligatii si, inainte de a o face, ar trebui sa evaluati daca a fi proprietar este pentru dvs. sau daca se potriveste cu realitatea voastra actuala.

1-Vei simti ca ai un acoperis sigur pentru tine si familia ta.

Posibilitatea de a numi acel spatiu in care locuiti “casa mea” va va face sa va simtiti increzatori, cu drepturi si, mai presus de toate, mandri.

Cumpararea casei tale iti va oferi un sentiment de implinire simtind ca atingi unul dintre cele mai dorite obiective personale si financiare, iar asta va contribui la o mai buna calitate a vietii pentru tine si intreaga familie.

2-Iti ofera stabilitate.

Cand cumperi, mutarile se incheie an de an, cele care iti afecteaza buzunarul si stabilitatea familiei. In plus fata de banii care va economisesc timpul pe care trebuie sa-l petreceti ridicandu-va bunurile in casa veche si acomodandu-le in cea noua.

Unul dintre cele mai mari avantaje este ca, daca aveti copii, nu vor trebui sa schimbe scolile, cu exceptia faptului ca o fac cu propriul grup si vor putea continua sa impartaseasca cu prietenii lor in activitatile comunitatii.

3-Achizitia este o investitie.

Este adevarat ca, spre deosebire de acum cativa ani, nu veti castiga imediat in valoarea proprietatii in majoritatea cazurilor. Dar, pe termen lung, imobiliarele sunt inca o investitie sigura si multi experti cred ca cea mai rea parte a crizei economice s-a terminat si vad viitorul cu optimism.

Oricum este important sa aveti obiective reale in ceea ce priveste castigurile. Din nou, acestea nu vor fi reflectate imediat, cu cateva exceptii.

4-Ar putea reprezenta economii de impozite.

In functie de fiecare situatie financiara si de legile fiscale care se aplica la locul de resedinta, este posibil sa puteti deduce dobanda pentru creditul ipotecar din impozitele anuale.

In Statele Unite, in functie de locul in care locuiti si daca aceasta este casa ta principala, este posibil sa ai o scutire de impozit, care este uneori automata. In alte state trebuie sa aplici pentru asta. Pentru a afla cum va avantajeaza achizitia si responsabilitatile fiscale, consultati un expert.

5-Ca proprietar puteti planifica pe termen lung.

Poate ca atunci cand iti cumperi casa nu arata ca o revista si visezi sa-i schimbi aspectul interior sau chiar distributia. Chiar daca nu se poate face chiar acum, puteti planifica o multime de imbunatatiri pentru viitor. Atata timp cat luati in considerare codurile de constructie sau restrictiile care guverneaza comunitatea dvs., nu veti avea nicio problema sa faceti acest lucru.

Uneori imbunatatirile sunt mici si pur cosmetice, de exemplu, trimite pentru a face unele perdele adaptate la camera ta. Daca locuiti intr-o casa inchiriata si va mutati, probabil ca pierdeti acea investitie, deoarece masuratorile ar putea fi diferite de locul in care locuiti acum.

6-Fiind un proprietar va ofera independenta.

Puteti lua propriile decizii si puteti elimina inconvenientele cu proprietarii. Multi dintre ei inspecteaza de obicei casele pe care le inchiriaza, uneori creand situatii incomode pentru rezidenti.

A fi proprietar inseamna, de asemenea, ca puteti picta peretii interiori culoarea care va place, ca puteti avea animale de companie si chiar schimbati covoarele si puneti acea podea de lemn care va place atat de mult sau ca puteti construi chiar si o terasa sau o camera suplimentara. Vezi aici vile Nordului .

A avea locuinta este o investitie

Atunci cand investim in imobiliare putem conta pe doua tipuri de profitabilitate, cel pe care il putem obtine din inchirierea aceleiasi proprietati si profitabilitatea pe care o obtinem atunci cand vindem din nou proprietatea.

Venitul economic obtinut din inchirierea unei proprietati este usor de calculat si foarte tangibil, pentru aceasta trebuie sa aflati cat costa o inchiriere pentru zona in care se afla proprietatea dvs.

Pentru aceasta puteti vedea anunturi pe Internet de inchirieri in zona dumneavoastra si pune un pret pe ea, desi acest lucru depinde, de asemenea, daca este mobilat locuinta si daca este in stare buna.

Veti avea control asupra investitiei.

Atunci cand investiti in bursa de valori, de exemplu, este necesar sa angajati un broker pentru a efectua operatiunile pentru dvs. In cazul in care esti proprietarul unei case, ai control total asupra bunului tau, adica asupra casei tale.

0 Shares
You May Also Like