Cele mai importante motive pentru care foarte multe persoane se muta in orasele mari

Cele mai importante motive pentru care foarte multe persoane se muta in orasele mari

0 Shares
0
0
0

Cu totii am avut visul. Am avut nevoie de un nou inceput. Scoateti o harta, aruncati o sageata si plecati in orice locatie v-a indicat soarta. Desi s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee sa urci in masina cu nimic mai mult decat o valiza si un card Visa, cel mai bine, experienta de a ramane intr-un cadru complet nou te poate invata lectii pe care nu le-ai invata niciodata in alt mod.

In timp ce strecurandu-va spre urmatorul oras mic poate sa nu va extinda orizonturile, un oras mare va va provoca in moduri pe care nu le stiati ca sunt posibile. Iata 6 motive pentru care ar trebui sa va mutati intr-un oras cel putin o data in viata.

Puteti face cele mai bune investitii in imobiliare

In momentul in care vrei sa iti cumperi un apartament si ai fondurile necesare sau banca iti ofera credit, poti cumpara un apartament 2 camere Pipera si este mult mai bine sa faci o astfel de alegere in locul unui apartament in provincie. Ivory Residence iti ofera astfel de apartamente la cele mai avantajoase preturi. Aceste apartamente sunt investitii pe termen lung.

Te vei muta intr-o constructie cu pereti structurali din beton armat monolit, plansee care au rol de diafragme orizontale si care asigura deformarea solidara pentru a prelua fortele orizontale astfel incat cladirea sa fie durabila pe termen lung. In felul acesta vei ajunge sa investesti in ceva durabil si modern, iar daca vei dori sa te muti inapoi acasa, vei avea un super spatiu pe care sa il inchiriezi si din care sa obtii venituri.

Mutarea iti ofera independenta

Mutarea intr-un oras mare nu este doar provocatoare, ci eliberatoare. Pur si simplu supravietuirea este o realizare. Daca ai stat cu parintii pana acum , vei invata cum este sa traiesti singur si cum este sa nu depinzi de nimeni. Toate deciziile vor fi complet ale tale. Dupa ce te-ai mutat la Ivory Residence tot ce trebuie sa faci este sa faci cunostinta cu vecinii si sa descoperi locurile, pentru ca in mod sigur vei avea ce vedea in jur.

Mutarea intr-un oras mare te ajuta sa te descoperi si sa ii descoperi pe ceilalti

Cand va aflati intr-un oras mare, nu veti intalni aceiasi oameni in fiecare zi, cu exceptia cazului in care intentionati. Asta inseamna ca nu exista presiune, rusine sau jena daca te faci de ras. Nu iti va mai fi rusine ca te-ai impiedicat si ai cazut pe strada sau ca ti-ai prins pantalonii in scara rulanta pentru ca nu te vei mai intalni niciodata cu oamenii care te-au vazut iar daca te intalnesti, nu te vor tine minte.

Cresti mai repede

Nimic nu te obliga sa cresti rapid ca traiul intr-un oras mare. Chiar si cu atat de multi oameni in jur, vor exista momente in care te simti atat de singur. Vei face greseli. Te vei simti pierdut. Dar, de cealalta parte a tuturor acestor sentimente negative, se castiga cu succes succesul, intelepciunea si satisfactia. Ai reusit sa treci cu bine peste toate cu nimic in afara de tine, de vocea ta si de hotararea ta.

Perspectiva ta devine primitoare in loc de infricosatoare, ceea ce va debloca o lume de care nu stiai ca exista. Esti fortat sa ajungi mai rapid la o mentalitate orientata spre solutii si asta te face intelept dincolo de anii tai.

Oportunitate

Exista un motiv pentru care sunt atat de multi oameni in orasele mari! Sunt motivati de oportunitate. Toata lumea se concentreaza pe natura competitiva a oraselor mari, dar exista si oportunitati la care nu ati avea acces niciodata intr-un oras mic.

Mai multi oameni, majoritatea profesiilor, mai multe afaceri. Stiati ca exista oameni care se concentreaza doar pe taierea parului? Si altii care sunt doar make-up artisti? Puteti explora o pasiune specifica si o puteti transforma intr-o afacere. Orasele mici pot oferi atat de mult. Si cand pasiunea ta te alimenteaza, etica ta de lucru va deveni de neatins.

Expunere

In momentul in care te muti intr-un oras mare obtii mai multa expunere. In felul acesta iti va fi mult mai usor sa obtii rezultatele dorite si asteptate rapid si eficient fara sa iti fie teama. Cand ai la indemana mancare indiana, thailandeza, italiana, chineza, japoneza si etiopiana in 5 minute, nu vei fi niciodata flamand.

Vei gasi de asemenea Sali de fitness aproape, cinematografe, expozitii si alte astfel de locuri in care sa te expui si in care sa iti faci prieteni. Dar, mai important, vei fi intr-un loc cu acces la atatea perspective, valori, religii si ideologii. Iti  va extinde fara efort cunostintele si intelegerea si, in cele din urma, viziunea asupra lumii. Vei impresiona pe toata lumea la urmatoarea reuniune de familie!

0 Shares
You May Also Like