Cele mai importante motive pentru care sa folosesti baterii externe

Cele mai importante motive pentru care sa folosesti baterii externe

0 Shares
0
0
0

Multi utilizatori folosesc telefoanele mobile nu numai pentru a efectua apeluri si a scrie mesaje. Smartphone-urile pot servi ca o consola portabila si chiar poate tine loc unui computer in multe ocazii.

Din cauza suprasolicitarii, bateriile se epuizeaza rapid. De multe ori aceste cazuri se intampla atunci cand suntem in afara caselor noastre si nu avem un incarcator la indemana.

Cat de mult mai multa capacitate este mai buna?

Inainte de a cumpara o baterie externa, ar trebui sa tii cont de utilizarea pe care o dai dispozitivului, deoarece nu este necesar sa utilizezi o capacitate mare daca este doar pentru mobilul nostru. Cu tipurile de baterii externe de 6.000 mAh iti poti incarca telefonul mobil de pana la trei ori.

In cazul in care ai nevoie de un dispozitiv pentru ati incarca laptopul, trebuie sa stii ca bateria sa medie este de 4.400 mAh, prin urmare, ar fi recomandabil sa alimentezi banca mai mare de 8.000 mAh.

In orice caz, este recomandabil sa cumperi o baterie externa care are de doua ori mai multa suficienta decat dorim sa incarcam si, prin urmare, sa avem o rezerva de energie pentru cazurile de urgenta.

Desi multi producatori ne ofera cifre care nu corespund realitatii si multe altele daca luam in considerare faptul ca in timp eficacitatea este redusa.

O modalitate usoara de a estima capacitatea reala a unei baterii portabile este de a o aproxima la 60% sau 70% din incarcarea indicata de producator.

Cum poti afla capacitatea reala a bateriei externe?

Inmultirea capacitatii indicate de producator cu 0,65.

Trebuie sa incarci repede?

Intotdeauna credem ca o baterie cu incarcare rapida este mai buna, dar nu este intotdeauna asa, deoarece pe termen lung poate afecta bateria interna a dispozitivelor noastre. Daca dorim sa obtinem o incarcare optima a dispozitivelor noastre, trebuie sa luam in considerare puterea necesara.

Puterea dispozitivelor noastre mobile se apropie de obicei de 5V si 1A pentru incarcarea noastra. Noile tipuri de baterii externe incorporeaza un sistem multi-tensiune care se adapteaza de la 9V la maxim 20V.

In cazul in care cautam o baterie externa care cuprinde mai multe porturi, trebuie sa observam ca incarcarea nu este distribuita uniform, deci va exista intotdeauna un port care se incarca mai repede decat celelalte.

Si materialele conteaza?

Desi exista marci care ofera formatele lor subtiri, o crestere a capacitatii bancii de putere inseamna o crestere in greutate.

De obicei, este interesant ca acele baterii externe care au un sistem de a cunoaste nivelurile bateriei, folosesc LED-uri.

Scopul acestor baterii este de a stoca si transfera energie, care genereaza caldura. In acest sens, prioritatea ar fi ca transporta materiale care pot reduce caldura generata, cum ar fi aluminiul.

Piata bancilor de energie este foarte mare si variata. Deci, acum este momentul sa se profite de oferte.

Cand poti cumpara baterii externe?

De obicei reducerile le prinzi in cateva perioade din an dar cele mai mari reduceri la acest capitol sunt de renumita black Friday cand preturile scad in unele cazuri si cu 50%.

Ce avantaje iti ofera bateriile externe?

Utilizand cele mai bune baterii externe poti obtine urmatoarele avantaje si beneficii importante:

  • Vei putea utiliza mereu telefonul mobil fara sa ai motive de ingrijorare cu privire la faptul ca telefonul tau isi va pierde autonomia. Un alt aspect important in acest sens este faptul ca bateriile externe te ajuta sa obtii avantaje considerabile in ceea ce priveste utilizarea telefonului toata ziua fara incarcare;
  • Nu trebuie sa mai ceri voie pentru a-ti incarca telefonul mobil. Este foarte deranjant pentru numeroase persoane faptul ca trebuie sa ceara mereu voie pentru a-si incarca telefonul mobil atunci cand este necesar si uneori poate fi foarte incomod. De asemenea, este un lucru neplacut sa fii mereu nevoit sa soliciti ajutor altor persoane mai ales necunoscutilor;
  • Nu pierzi contactul cu persoanele importante – un alt aspect la fel de important in favoarea power bankurilor este faptul ca nu pierzi contactul cu persoanele importante. Atunci cand trebuie sa folosesti un power bank este mult mai simplu si mai usor sa ramai conectat fara sa iti faci griji ca exista riscul ca telefonul sa se descarce daca il folosesti prea mult;
  • Poti folosi telefonul pentru divertisment – acesta este un alt avantaj major – vei putea folosi telefonul pentru a obtine activitati atunci cand doar stai si nu faci nimic. Este foarte neplacut sa descoperi ca nu mai ai baterie chiar atunci cand trebuie sa astepti autobuzul.

Avand in vedere toate aceste aspecte poti folosi telefonul mobil oricand daca ai power bankul potrivit pentru telefonul tau. Cumpara o baterie de foarte buna calitate si bucura-te de toate avantajele pe care ti le poate oferi aceasta. In felul acesta, vei obtine mai usor rezultatele dorite si vei putea ramane conectat tot timpul fara griji.

0 Shares
You May Also Like