Cum alegem firma de curatenie?

Cum alegem firma de curatenie?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa ne asiguram, este acela ca traim intr-un mediu curat. Un mediu curat este un mediu sanatos, de aceea este foarte important sa faceti mereu curatenie, si ca nu aveti praf in casa.

De ce este important acest aspect? Pentru ca praful poate crea probleme pentru persoanele alergice si pentru persoanele care sufera de probleme respiratorii.

Este foarte important sa va asigurati ca faceti curat in casa sau ca apelati la o firma specializata in servicii de curatenie de intretinere Cluj. Dat fiind faptul ca discutam despre un oras atat de mare precum Cluj Napoca, si despre o zona cu orase precum Campia Turzii sau Turda, si cu multe localitati limitrofe, este foarte important sa alegeti cea mai potrivita firma de curatenie, mai ales ca aveti multe optiuni.

In cele ce urmeaza puteti sa descoperiti cateva dintre cele mai importante detalii care conteaza pentru a face alegerea cea mai potrivita.

  1. Faceti-va o lista cu numele firmelor de pe piata

Este foarte important sa faceti o lista cu numele firmelor de pe piata. Apoi, cautati sa gasiti referinte din partea persoanelor pe care le cunoasteti. Cu siguranta daca un prieten, o ruda sau un coleg de la servici a apelat la serviciile specialistilor in curatenie, va poate oferi informatii despre cum a lucrat echipa de curatenie, daca au facut lucru de calitate, etc.

O alta solutie la fel de eficienta este aceea de a cauta cat mai multe recenzii in mediul online, mai ales acum ca firmele au site de prezentare, au pagina Facebook, etc. Este deosebit de important sa cautati recenzii, pentru ca din mediul online puteti afla de exemplu ca Ideal Cleaning presteaza cele mai bune servicii, in timp ce o alta firma isi trateaza clientii cu neseriozitate.

Puteti afla o multime de alte informatii, de aceea este necesar sa faceti cercetari online, si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta.

Autenticitatea firmei

Cand deja aveti o lista a firmelor care v-au atras atentia, incepeti sa contactati firmele, pentru a discuta despre aspecte importante. Cel mai important aspect este fara doar si poate autenticitatea firmei. Aici ne referim fireste, la certificarile pe care firma le detine in ceea ce priveste sistemul de management al mediului si sistemul de management al calitatii. O firma de top precum Ideal Cleaning cu siguranta este o firma cu asemenea certificari.

Discutati despre serviciile prestate

Este foarte important sa aflati care sunt serviciile pe care firma le presteaza. Daca de exemplu aveti nevoie de curatenie generala, intrebati cat costa un asemenea serviciu. Daca aveti nevoie de curatenie de intretinere Cluj, este important sa intrebati cat costa acest serviciu. Daca v-ati renovat sau v-ati construit o anexa a locuintei, in mod evident nu mai aveti nevoie de curatenie de intretinere in aceasta etapa, ci de curatenie pentru constructor.

Nu toate firmele presteaza asemenea servicii, dar Ideal Cleaning da, deci alegeti sa colaborati cu aceasta companie daca doriti sa beneficiati de curatenie dupa constructor.

Discutati despre portofoliul de clienti

Fara doar si poate, o firma de top are un portofoliu de clienti bogat. Este important sa cereti informatii in acest sens, pentru a putea afla daca si ceilalti clienti au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Alegeti sa colaborati cu o firma de curatenie precum Ideal Cleaning care va ofera un portofoliu de clienti bogat si care a satisfacut cu succes cerintele clientilor.

Discutati despre personal

Este important sa discutati despre personalul firmei. Trebuie sa stiti cate persoane vin sa va faca acasa curatenie, trebuie sa intrebati daca persoanele care lucreaza in cadrul firmei sunt bine instruite, etc. Este totusi vorba despre locuinta dvs., deci trebuie sa va preocupe acest aspect.

Daca discutam despre Ideal Cleaning, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acest aspect, pentru ca aceasta firma serioasa, are angajati cu pregatire, care cunosc cele mai bune tehnici de curatenie atat teoretic cat si practic.

In momentul in care intrebati despre personal, este firesc sa aduceti in discutie si produsele pe care firma le foloseste, pentru curatenie. Ei bine, trebuie sa aveti certitudinea ca reprezentantii firmei aleg cele mai bune produse de curatenie, produse profesionale. Cu siguranta calitatea serviciilor prestate este influentata de acestea.

Pretul

Nu in ultimul rand, este important pretul. De aceea, asigurati-va ca alegeti sa colaborati cu compania care va ofera cel mai bun raport calitate – pret de pe piata, iar Ideal Cleaning este aceea. Cu siguranta nu veti gasi o oferta mai atractiva in alta parte, pentru aceleasi servicii, si nici servicii de aceiasi calitate.

Asadar, trebuie sa tineti cont de mai multe detalii cand alegeti firma de curatenie pe care o angajati pentru a va face curat acasa. De aceea, noi va recomandam serviciile pe care vi le ofera Ideal Cleaning.

0 Shares
You May Also Like