Cum poti alege cea mai buna firma de pompe funebre?

Cum poti alege cea mai buna firma de pompe funebre?

0 Shares
0
0
0

In urma unei decese, in general trebuie sa actionati rapid, fara sa va grabiti: aveti la dispozitie 6 zile lucratoare. Alegerea agentiei funerare care va fi responsabila cu inmormantarea nu este atat de simpla si necesita gandire. Este important sa ai incredere in tine, in vremuri de doliu, chiar daca esti mai fragil, instinctele tale se dovedesc adesea un ghid excelent.

Nu ezitati sa va inconjurati bine si sa va bazati pe oameni in care aveti incredere. Intra pe Funerarenicolas.ro/ si vei gasi cu siguranta cele mai bune servicii care sa te ajute sa ii oferi decedatului o inmormantare corespunzatoare.

Diferitele tipuri de operatori funerari

Cel mai adesea companiile private sunt insarcinate cu organizarea inmormantarilor. Exista :

  • grupuri mari
  • afiliati
  • retele
  • lucratorii independenti (adesea companii de familie),
  • SEM (companie cu economie mixta) care sunt companii detinute de oras.

Nu ezitati sa va inconjurati de oameni in care aveti incredere pentru a va ajuta in eforturile voastre. Directorul de inmormantare trebuie sa fie capabil sa indeplineasca asteptarile atat in ​​ceea ce priveste bugetul, cat si serviciile. Prin urmare, este foarte recomandata compararea preturilor si a serviciilor.

Selectarea unei agentii

  1. Identificare

Gasiti diferitele agentii care vi se par interesante prin intermediul unui site, de exemplu, sau solicitati cotatii gratuite de la directorii de inmormantari din apropiere. Este bine sa cauti si pe internet si sa vezi care sunt firmele de pompe funebre care lucreaza in zona ta si care dintre eel beneficiaza de cele mai bune recomandari.

Nu este greu sa obtii rezultatele corecte atunci cand stii cum sa cauti si unde sa cauti. Tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare si sa cauti cu atentie.

  1. Stabilirea contactului

Nu ezitati sa apelati agentiile pentru a obtine primele informatii esentiale (pretul sicriului, transport etc.) Asigura-te ca toate serviciile mentionate in pachetul ales sunt trecute corect si in contract, inainte de a semna. In felul acesta daca ceva lipseste vei putea trage firma de pompe funebre la raspundere si vei putea primi o parte din bani inapoi.

  1. Importanta consilierului

Aceasta este persoana care va va ajuta si va va sprijini. Prin urmare, este necesar sa aveti un contact bun cu acesta. Un prim contact telefonic va va permite deja sa aveti o prima impresie. Daca nu este concludenta, nu continuati procesul cu aceasta agentie. Discuta de la bun inceput despre asteptarile tale si despre ceea ce vrei dar tine cont de faptul ca persoana care lucreaza la firma de servicii funerare stie cel mai bine ce se poate si ce nu se poate, drept pentru care daca iti refuza anumite cereri inseamna ca sunt nepotrivite si nu ar trebui sa insisti.

  1. Fii inconjurat de oameni

Este recomandat sa solicitati sfatul unui prieten sau membru al familiei. Intregul proces necesita mult timp si energie si are adesea un anumit impact emotional. Folositi opiniile puse la dispozitie de familii.

Atunci cand mergi la o firma de servicii funerare, primul si cel mai important pas este sa mai iei pe cineva cu tine. Daca esti foarte implicat si suferi, e posibil sa nu mai fii atent la detalii, caz in care poti pierde elemente esentiale.

Bine de stiut

Primariile, spitalele sau chiar casele de batrani va pot oferi, de asemenea, liste, dar acestea nu ar trebui sa va influenteze in niciun fel alegerea. Este foarte bine de stiut faptul ca o firma de pompe funebre stie exact ce anume sa faca, cum sa faca si de unde sa scoata toate documentele de care ai nevoie pentru inmormantare, incinerare sau repatriere.

In felul acesta iti va fi mult mai usor sa obtii rezultatele dorite in cel mai scurt timp fara sa fie nevoie de 1000 de drumuri.

Fii organizat

Timpul este adesea scurt atunci cand organizeaza inmormantarea, pe langa organizarea ceremoniei, trebuie sa gestionezi si partea administrativa. In aceste vremuri in care emotiile va pot coplesi cu usurinta, este important sa va ganditi inainte pentru a va putea concentra asupra elementelor esentiale.

Pregatiti documentele administrative in avans si actualizati in mod regulat cartea de evidenta a familiei, titlul concesiunii etc. Directorii de inmormantare va vor putea ajuta mai usor si veti economisi timp pretios.

Pastrati-l concret

Cand cercetati si comparati serviciile oferite de directorii de inmormantari, treceti direct la subiect. Solicitati cotatii foarte clare si precise, detaliile serviciilor sunt importante si trebuie sa apara in deviz. De asemenea, comparati puncte comparabile, directorii de inmormantare care au, de exemplu, aceeasi pozitionare, ofera aceleasi servicii, etc.

In cele din urma, sa stiti ca un consilier funerar trebuie sa va informeze si sa va ofere servicii in functie de nevoile voastre, in niciun caz nu ar trebui sa va lasati total influentat de ce va propune el.. Amintiti-va, de asemenea, cand primiti factura, pentru a o compara cu estimarea primita, suma de platit este cea indicata pe estimare.

 

0 Shares
You May Also Like