Cum poti folosi baticul in tinutele casual?

Cum poti folosi baticul in tinutele casual?

0 Shares
0
0
0

Deseori, tinutele casual sunt abordate de marea majoritate a femeilor, acest gen fiind reprezentativ pentru multe persoane. Petru a realiza o astfel de tinuta nu este nevoie de prea multe piese, iar rafinamentul unui astfel de stil consta in calitatea materialelor din care sunt confectionate articolele vestimentare alese. Astfel, daca doresti si tu sa conturezi un look casual, dar doresti ca cesta sa iasa din anonimat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti in diferite piese, care par inedite.

Printre cele mai utilizate piese se numara anumite palarii, precum si batic femei, care sunt extrem de apreciate in randul damelor, indiferent de varsta. Asadar, daca detii deja un batic, dar nu stii cum sa il folosesti, in acest articol iti vom propune diferite moduri, astfel incat tu sa porti cele mai potrivite tinute.

  1. Accesoriu pentru cap

Chiar daca poate parea un stil destul de invechit, inclusiv in zilele de astazi baticul este purtat ca si accesoriu pentru cap deoarece are un aspect extrem de placut. Mai mult, acest produs este deseori utilizat pe sub palarii, sepci sau basca, pentru a le putea scoate in evidenta, in special in cadrul unor festiva look-uri extrem de complexe.

Totusi, baticurile sunt utilizate ca si accesorii pentru cap datorita faptului ca acestea pot functiona perfect impreuna cu o pereche de ochelari de dimensiuni considerabile, dar si cu alte bijuterii extrem de stralucitoare. In acest mod, vei avea posibilitatea de a obtine un look inedit si extrem de fresh, folosind doar o simpla piesa traditionala.

  1. Accesoriu pentru geanta

In ciuda faptului ca poate parea imposibil, baticurile pot fi accesorii perfecte pentru geanta, deoarece acesta pot fi legate cu usurinta de manerul acestora. Mai mult, datorita faptului ca au o forma extrem de placuta, care va iesi rapid in evidenta, mai ales in cazul gentilor monocrome. Asadar, vei avea posibilitatea de a purta un articol inedit si totodata vei avea posibilitatea de a scoate in evidenta intregul outfit, mult mai repede decat ai fi crezut.

Totodata, iti recomandam ca in astfel de cazuri doar baticul sa fie folosit pe manerul gentii. Daca vei folosi mult prea multe accesorii, intregul ansamblu va parea incarcat si va avea un aspect extrem de neplacut. Asadar, retine faptul ca in astfel de cazuri “less is more”.

  1. Accesoriu pentru palarii

De altfel, baticurile sunt folosite de cele mai multe ori pe post de accesorii pentru palarii, datorita faptului ca pot scoate mult mai rapid aceste piese in evidenta. Chiar daca sunt doua accesorii diferite, atat baticurile, cat si palariile pot fi folosite impreuna, mai ales in cadrul tinutelor monocrome, unde este necesara o pata inedita de culoare. Datorita patternului si a modelului de pe batic, va fi extrem de usor ca persoanele care le poarta sa iasa in evidenta, din multime, deoarece baticurile sunt accesorii impresionante, care nu necesita diferite modificari pentru a capta intregul camp vizual al privitorilor.

Asadar, in momentul in care doresti sa porti o tinuta all black sau all white, ataseaza la palaria ta si un batic cu motive traditionale.

Sfaturi utile pentru a alege materialul din care este facut baticul

In momentul in care iti cumperi un batic tine cont de materialele din care acesta poate fi facut. Alege materialul potrivit si vei reusi sa obtii cele mai mari avantaje de la acest produs.

  1. Batic din matase

Un batic din matase se va potrivi foarte usor si la tinutele elegante dar si la cele casual. Este cel mai usor de pus pe palarii pentru ca de obicei este foarte subtire si se inoada usor. De asemenea, poate fi utilizat ca accesoriu pentru genti si cele mai mari branduri folosesc acele batice mici si dragute ca accesorii pentru gentile lor.

  1. Batic din panza topita

Pentru tinutele de vara fluide, baticele din panza topita sunt unele dintre cele mai interesante piese. Le vei folosi foarte simplu si usor si in plus, vei descoperi cat de frumos este sa iti accesorizezi palariile din paie cu ele. Aceste batice se strang in noduri fixe deci nu exista riscul de a le pierde. In plus, baticurile din panza topita nu trebuie calcate petnru ca sunt foarte interesante in momentul in care sunt sifonate si au un aspect dezordonat.

  1. Batic din bumbac

Atunci cand ai nevoie de un batic gros, varianta din bumbac este cea mai buna dintre toate si te va ajuta sa te mentii cald. Aceste batice sunt mai greu de pus peste palarii sau ca accesorii la genti pentru ca in general au un volum destul de mare si sunt groase. Sunt ideale insa pentru tinutele de toamna unde, atunci cand sunt mari pot fi folosite inclusiv ca saluri sau ca fulare. Alege baticul potrivit in functie de tinuta si vei reusi cu siguranta sa arati mereu perfect.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…