Cum să alegi un ionizator de top

0 Shares
0
0
0

Mulți proprietari de case și apartamente se întreabă ce ionizator de apă să aleagă pentru casa lor, și această dilemă îi îngrijorează pe mulți, deoarece apa furnizată apartamentelor din conductele de apă nu este curată. Conține săruri de metale grele, carbonați, agenți patogeni. Pentru a cumpăra cele mai performante ionizatoare, intră pe site-ul https://wellnessist.ro/shop/.  

Magazinul online Wellnessist oferă spre vânzare ionizatoare de apă și filtre performante care mențin sănătatea oamenilor. Dispozitivele nu numai că purifică apa de elemente periculoase, ci și restabilesc echilibrul alcalin. Ionizarea este procesul prin care atomii neutri sunt transformați în ioni (particule încărcate).

 Un ionizator de uz casnic efectuează electroliza și, din această cauză, au loc două acțiuni în molecula de apă: reducerea la catod și oxidarea la anod. Deci, este îmbogățit cu hidrogen și modifică nivelul potențialului redox.

Alegerea celui mai bun ionizator

Apa ionizată este cu adevărat utilă, dar pentru a o obține, ar trebui să știi ce tip de ionizator este mai bine să alegi și să cumperi pentru casă. Într-adevăr, calitatea apei în sine va depinde de caracteristicile dispozitivului. Pentru a nu risipi banii, este recomandabil să iei în considerare anumite caracteristici cum ar fi, electrodul anodic și acoperirea acestuia. 

În magazinul online poți găsi ionizatoare cu anod din titan și acoperite cu dioxid de ruteniu. Electrodul trebuie să fie complet acoperit. Dacă nu se respectă această regulă, impuritățile periculoase vor pătrunde în apă în timpul electrolizei.

Volumul de apă ionizată la ieșire este o altă caracteristică de care ar trebui să ții cont. Dacă va fi folosit de o familie și nu de o singură persoană, ar trebui să alegi ionizatoare cu o capacitate mare. În caz contrar, ionizatorul va trebui utilizat de mai multe ori pe zi, ceea ce nu va avea cel mai bun efect asupra duratei sale de funcționare. De asemenea, un ionizator performant ar trebui să fie dotat cu un temporizator cu oprire automată, deoarece, în acest caz, nu trebuie să-i mai monitorizezi funcționalitatea. 

Calitatea materialelor utilizate la crearea ionizatoarelor este foarte importantă, deoarece intră în contact cu apa, care schimbă ORP în timpul proceselor electrochimice. În plus, corpul trebuie să fie puternic, capabil să reziste la sarcini grele. Apa ionizată afectează direct sănătatea umană, și în acest caz, ar trebui să ții cont de calitatea produsului. Pentru a nu risca, dă preferință ionizatoarelor din magazinul online  Wellnessist care poate garanta calitatea produselor cu un certificat de garanție.

Ionizator de apă – Informații utile

În timp, calcarul se acumulează pe plăci, ceea ce reduce calitatea și beneficiile apei ionizate. Este mai bine să dai preferință ionizatoarelor cu funcție de autocurățare. Un alt punct este duritatea apei. O concentrație crescută de calciu și magneziu în lichid se va simți cu siguranță, iar dispozitivele fără funcție de autocurățare pot deveni rapid inutile.

Principalele caracteristici ale unui lichid care determină caracteristicile interacțiunii sale cu alte substanțe sunt compoziția chimică, pH-ul și potențialul redox. Datorită conținutului ridicat de săruri și alte impurități, apa disponibilă pentru consum se caracterizează predominant prin aciditate crescută, provocând așa-numita acidificare a corpului în condiții de tulburări metabolice.

 

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…