Cum sa protejezi vopseaua masinii tale

Cum sa protejezi vopseaua masinii tale

0 Shares
0
0
0

Atunci cand cumparam o masina noua, luminozitatea vopselei este de obicei una dintre caracteristicile care ne captiveaza cel mai mult. De fapt, pentru unii este o adevarata placere sa admire perfectiunea vopselei pe care au ales-o, dar, din pacate, aceasta este una dintre cele mai vulnerabile parti ale masinii, deoarece este expusa atacurilor mediului, precum si loviturilor involuntare . Pentru a fi atenti cu vopseaua, pe langa faptul ca putem conta pe o asigurare auto cuprinzatoare,trebuie sa urmam cateva sfaturi.

Prin urmare, daca neglijati acest lucru, puteti fi siguri ca intr-o perioada scurta de timp vopseaua va incepe sa prezinte opacitati, pete si veti colecta niste zgarieturi care vor da un aspect vechi masinii. Pentru ca acest lucru sa nu vi se intample, va vom oferi cateva sfaturi care va vor permite sa protejati vopseaua si sa o pastrati ca noua.

Cinci sfaturi pentru a mentine vopseaua auto impecabila

  • Parcati cu prudenta.Cea mai mare avarie suferita de vopseaua masinii se datoreaza loviturilor si alungarilor care au loc in momentul parcarii. In mod ideal, ar trebui sa parcati in locurile in care aveti suficient spatiu pentru a efectua manevrele. De asemenea, trebuie sa fiti atenti la deschiderea usilor, mai ales daca marginile trotuarelor sunt foarte inalte.
  • Pariati pe o parcare acoperita.In acest fel veti fi siguri ca masina este bine protejata de ploaie, zapada si furtuni de grindina. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se recomanda sa o protejati prin utilizarea unei acoperitoare de panza care o va proteja de actiunea prafului .
  • Aplicati ceara de cel putin patru ori pe an.Daca locuiti intr-o zona din apropierea marii, unde exista de obicei mult soare si sare in admosfera, idealul este sa aplicati un strat de ceara pe vopseaua masinii. Ceara poate fi folosita la fiecare trei luni si va servi pentru a proteja vopseaua de agentii corozivi si chiar, cu putin noroc, o va proteja si de micile zgarieturi.
  • Parcati la umbra.Razele soarelui sunt de obicei unul dintre factorii care ameninta cel mai mult vopseaua masinii, mai ales pentru ca o fac sa-si piarda luminozitatea. De aceea, ori de cate ori este posibil, cautati o umbra pentru a parca.
  • Indepartati imediat petele.Daca lasati timpul sa treaca, vopseaua va absorbi o parte din pata si apoi puteti fi siguri ca va fi mult mai dificil sa o indepartati. Prin urmare, curatati pata imediat ce o detectati, astfel incat sa evitati schimbarea colorarii.

O masura fundamentala: Spalarea masinilor

  • Spalati masina frecvent,amintiti-va ca praful si murdaria afecteaza vopseaua si expuneti-o mai mult la coroziune.
  • Nu folositi niciodata perii sau alte instrumente care pot provoca deteriorarea vopselei,idealul este sa folositi un burete moale sau o carpa din piele de caprioara si sa o treceti peste numai atunci cand masina este umeda.
  • Pariati pe colantarea masinii – colantarea masinii presupune acoperirea acesteia cu o folie speciala incolora sau colorata( in functie de dorinta clientului ) care protejeaza atat in fata zgarieturilor cat si in fata intemperiilor vremii .

Vezi mai multe detalii aici: site web.

De ce tot mai multe persoanele isi colanteaza masina?

Deci, autocolantele personalizate pentru autoturisme sunt intr-adevar o insigna – o extensie a cine suntem, unde traim, ce credem si ce produse, echipe si marci iubim. In timp ce afisati un tatuaj, un tricou, un steag sau un autocolant personalizat poate fi o modalitate mai evidenta de a va defini opiniile si cine sunteti, casa in care locuiti, hainele pe care le purtati si masina pe care o conduceti sunt definitoare similare.

Deci, pentru acele persoane care aleg sa discute despre autocolante de familie, Copilul meu este … autocolante de protectie, autocolante politice invechite sau autocolante religioase, probabil ca spun atat de multe despre ei insisi conducand un anumit tip de masina. La fel cum motociclistii sau proprietarii de Jeep ar putea sa-si dea reciproc un val de cunoastere atunci cand trec unul pe celalalt pe drum – fanii Patriots si adeptii Flying Spaghetti Monster se pot bucura de sentimente similare de conexiune si afinitate de grup.

Pentru companii sau organizatii care doresc sa se promoveze cu autocolante promotionale personalizate , misiunea este clara. Nu este suficient sa distribuiti doar autocolante personalizate, trebuie sa aveti un produs, o marca sau un mesaj care sa rezoneze cu oamenii si cu viata lor. Ca si in cazul oricarui marketing eficient, autocolantele personalizate pentru masina sunt doar un instrument promotional legat de construirea de relatii. Munca de a construi relatii puternice si de a crea fani trebuie sa se intample inainte ca cineva sa contribuie la raspandirea cuvantului pozitiv cu un autocolant personalizat pe masina.

Jeff Nicholson este fondatorul si directorul creativ al Freely Creative, Inc. si Websticker, o companie de marketing specializata in proiectarea si productia de autocolante si etichete promotionale. El este autorul cartii Stick This! Folosind autocolante promotionale pentru a construi identitate, a crea notorietate si a creste vanzarile si tot el este cel care spune ca ar fi bine sa iti colantezi masina daca vrei sa iti promovezi brandul.

0 Shares
You May Also Like