Cum se instaleaza si se pune iluminatul in aer liber de Craciun?

Cum se instaleaza si se pune iluminatul in aer liber de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Multi proprietari de case decoreaza exteriorul caselor lor cu lumini de vacanta… Luminile de Craciun in aer liber sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, inclusiv lumini de baza sir, lumini intermitente etc. Instalarea luminilor de Craciun necesita instrumentele potrivite.

Cand utilizati suporturile potrivite, de exemplu, luminile vor fi sigure, iar acestea se integreaza perfect in exteriorul casei.

Cumpara doar acele instalatii luminoase care se potrivesc decorului pe care vrei sa il creezi.

Instructiuni

1 Masurati lungimea laturilor de constructie pe care doriti sa instalati luminile cu o ruleta. Puteti masura perimetrul casei in apropierea pamantului, unde nu este necesar sa utilizati o scara. Daca doriti sa instalati luminile vertical sau in jurul ferestrelor, masurati si aceste zone.

2 Conectati firele de lumina la o priza electrica pentru a va asigura ca functioneaza. Testati noi lanturi usoare, deoarece este posibil ca acestea sa fi fost deteriorate in magazin sau in timpul expedierii.

3 Mutati-va in coltul cladirii care este cel mai aproape de priza electrica in aer liber. Asezati o scara sau o extensie langa casa si urcati pentru a accesa linia acoperisului.

4 Introduceti un plastic “S” sub forma unui clip de lumina pe sant sau pe una dintre placi. Trageti inapoi partea plana a capsei pentru a face un spatiu suficient de mare pentru a glisa sirul de lumini in locatia dorita si eliberati-l pentru a-l fixa in pozitie. Dimensiunea fiecarui bulb de lumina sa fie de la 6 la 10cm distanta.

5 Introduceti capatul firului de lumina prin carligele de pe marginea inferioara a clemelor.

6 Coboara pe scari si schimba pozitia. Repetati procesul de instalare a luminilor pana cand v-ati intors in jurul perimetrului cladirii.

7 Mutati-va la ferestre sau in alte zone verticale in care doriti sa atarnati luminile de Craciun. Asezati o scara sub locatie. Asezati un clips din plastic pe marginea ferestrei sau pe partea laterala a cladirii. Introduceti un cui mic in gaura centrala din clips si folositi ciocanul in fixare. Plasati clemele suplimentare de-a lungul suprafetei verticale la intervale de 10cm aproximativ.

8 Asezati cablul lantului luminos pe fiecare clips tinand cablul cu ambele maini si tragand in jos pana cand cablul se potriveste in clipusuri in totalitate.

9 Conectati ramurile de lumina de pe prelungitoarele aprobate in aer liber – si conectati prelungitoarele la o priza electrica de exterior.

Combina

Combina aranjamentul luminilor de Craciun cu stilul casei tale. Casa ta are un stil modern, sau victorian? Este o casa realizata in serie sau pe mai multe etaje? Un aranjament de lumini ar trebui sa completeze atat stilul casei, cat si stilul cartierului, fara a-l strica sau a arata urat. Cateva consideratii de retinut:

  • In cazul in care casa ta are un stil victorian, nimic nu poate fi peste acest lucru. Cu toate acestea, eleganta este un factor cheie. Instalatii si mai multe benzi de lumini in jurul fiecarei caracteristici arhitecturale a casei va evidentia inaltimea acesteia, ceea ce va face din casa ta farul cartierului de aplauze de Craciun.
  • O ferma-stil sau o singura poveste acasa, necesita lumini in jurul acoperisului, gard, si de-a lungul aleii de intrare.
  • Casele cu mai multe etaje cer aceeasi teorie de baza ca una in stil victorian, cu mai putina “umplutura”. Puteti atarna benzi de lumini in jurul acoperisului, in jurul coloanelor si de-a lungul balustradei.
0 Shares
You May Also Like