Selectati o imprimanta pentru acasa ieftina si fiabila

Cum selectati o imprimanta pentru acasa ieftina si fiabila ?

0 Shares
0
0
0

Este convenabil sa aveti o imprimanta acasa, economiseste timp in calatoriile la studioul foto pentru a imprima fotografii sau documente.

Daca cumparati o imprimanta ieftina cu un scaner incorporat, nu aveti nevoie de un fax: documentele sunt scanate si trimise prin e-mail. Aceasta evaluare va va ajuta sa alegeti o imprimanta economica fiabila pentru casa dvs.

Imaginea de ansamblu este defalcata pe tipuri de dispozitiv pentru usurinta de studiu. HP MFP M776DN este cu siguranta o alegere optima.

Cele mai bune imprimante laser pentru acasa la preturi accesibile disponibile pentru cumparare anul acesta

Va prezentam o lista mica de imprimante laser care sunt optime pentru uz casnic. Selectia a fost facuta pe baza caracteristicilor, functionalitatii si costului dispozitivelor de imprimare. Deci, nu fi surprins de faptul ca lista include modele din ultimii ani. Datorita popularitatii lor mari, ele pot fi achizitionate in continuare in magazinul corespunzator.

Samsung Xpress C430W: imprimanta laser ieftina pentru imprimare color de calitate

Calitate superioara. Cu toate acestea, dispozitivul nu accepta utilizarea cartuselor compatibile (puteti incerca sa ocoliti sistemul de protectie, dar acest lucru este destul de problematic). Din fericire, masina are un mod de imprimare economic care poate reduce semnificativ consumul de toner.

Utilizarea cartuselor originale in modul obisnuit este suficienta pentru 1.500 de imprimari monocrome sau 1.000 de pagini color. Ca si modelul anterior, accepta conexiuni Ethernet, Wi-Fi si USB si functioneaza cu aplicatii mobile de imprimare.

HP Color LaserJet Pro M254nw: imprimanta laser moderna si economica

Imprimanta ofera imprimare duplex, calitate ridicata a imprimarii si o durata buna de viata consumabila. Modelul este capabil sa produca imprimari de inalta calitate in dimensiuni de hartie non-standard. In plus, aceasta imprimanta laser este cea mai potrivita pentru imprimarea fotografiilor si a imaginilor color.

Resursa este suficienta pentru 1400 de pagini alb-negru si 1300 de pagini de imprimari color. Accepta interfete cu fir si fara fir. Dezavantajele includ costul ridicat al cartuselor originale si incapacitatea de a utiliza consumabile analogice.

Canon i-SENSYS LBP613Cdw: imprimanta laser economica pentru imprimare in mai multe formate

Aceasta imprimanta laser mosteneste caracteristicile modelului anterior din lista. De asemenea, aveti posibilitatea sa imprimati pe hartie de dimensiuni particularizate. Resursa: 1400 pagini in monocrom si 1300 pagini color. Accepta conexiuni contact si contactless. Puteti imprima direct de pe diverse dispozitive (smartphone, unitate flash etc.). In plus, functioneaza cu aplicatii mobile. Cu toate acestea, proprietarul acestei imprimante nu va trebui sa cheltuiasca mult pentru intretinerea dispozitivului, deoarece pot fi utilizate cartuse analogice.

Ce sa cautati atunci cand alegeti

Dupa puteti vedea, exista o multime de imprimante laser pe piata care sunt ideale pentru uz casnic.

Tehnologia moderna a avansat si fiecare producator a invatat sa produca dispozitive de inalta calitate. Dar totusi, exista unele nuante pe care ar merita sa ne concentram.

  • Volumul de munca. Fiecare imprimanta este proiectata pentru un anumit numar de imprimari pe luna. Sarcina excesiva va duce la uzura mai rapida a pieselor si a defectiunilor.
  • Resursa cartus. In zilele noastre, producatorii nu rasfata consumatorii cu cartuse mari. Resursa cartusului variaza de la 1000 la 3500 de coli, cu o acoperire de 5% din foaie.

Cum alegeti tonerul potrivit pentru imprimanta laser?

Pare un proces destul de simplu, dar exista cateva componente cheie care iau decizia corecta.

Multi proprietari de imprimante de multe ori nu stiu de unde sa inceapa. Canon, HP, Brother… tip de imprimanta, model de imprimanta, all-in-one, monocrom, color – procesul este complicat!

Va vom ghida prin procesul de cumparare a cartuselor de toner de schimb, de la selectarea articolelor, umplerea cosului, pana la livrarea lor la domiciliu sau la birou.

Modelele variaza in functie de producator, dar majoritatea cartuselor de toner arata cam la fel. Inainte de a comanda cartuse de toner noi, va trebui sa stiti urmatoarele (verificati documentele imprimantei pentru mai multe informatii):

  • Tip imprimanta (laser vs. Jet de cerneala)
  • Producator de imprimante (HP, Canon, Brother etc.)
  • Model de imprimanta
  • Tip cartus (standard vs. Randament ridicat)

Indiferent de producatorul sau modelul imprimantei, imprimanta laser are nevoie de combustibil pentru a imprima. Acest combustibil este tonerul praf gasit in cartusele de toner.

Cu cat imprimati mai multe pagini, cu atat cartusul de toner se va epuiza mai repede. Cand cartusul de toner este gol, va trebui sa achizitionati un inlocuitor.

Cartusele de toner de schimb nu sunt la fel de usor disponibile ca si cartusele de cerneala. Veti gasi cele mai bune preturi la cartusele de toner online.

Acest lucru este de fapt foarte convenabil pentru proprietarii de imprimante laser. Veti gasi mai multe produse online, iar instrumentele automate va faciliteaza gasirea cartusului de schimb si a numarului de model.

In plus, unii comercianti cu amanuntul online ofera transport gratuit, deci tot ce trebuie sa faceti este sa puneti articolele in cos si sa verificati!

Mergeti mai departe si faceti provizii de produse! Daca sunt depozitate corect, cartusele de toner au o durata de viata infinita!

0 Shares
You May Also Like