De ce este benefica o asigurare de viata?

De ce este benefica o asigurare de viata?

0 Shares
0
0
0

O asigurare de viata nu este obligatorie, dar este recomandata in cele mai multe cazuri. Aceasta este benefica din multiple motive dar cele mai importante sunt acestea:

#1 – Liniste

Vorbind despre decese este un subiect dificil pentru oameni. Dar o asigurare de viata iti ofera liniste in ceea ce priveste un moment tragic.

Dar acest gand poate impiedica pe cineva sa se confrunte cu evenimente cu o mai mare liniste sufleteasca. Asigurarea este certitudinea ca familia asiguratului va avea sprijinul financiar pentru a se restabili in caz de deces.

In plus, asiguratul poate primi despagubiri in caz de invaliditate, totala si permanenta, in functie de asigurarea contractata. Chiar si ca urmare a unei boli, nu doar accidente.

Daca vrei sa te bucuri de toate aceste avantaje apeleaza la https://www.skinit.ro/servicii-financiare-de-la-ovb-romania-ovb-asigurari-sanatate-ovb-allfinanz-ovb-asigurari-de-viata/.

#2 – Protectie

Unele servicii de asigurare, pe langa despagubire, pot aduce si mai multa pace in viitor. Pentru ca ofera asistenta copiilor.

Ce acopera pachetul ar trebui sa fie consultat cu asiguratorul. Dar serviciile pot contempla chiar babysitter; transportul scolar; tratare medicala pentru mama sau copilul ranit.

#3 – Sanatate

Un beneficiu posibil cu o asigurare de viata buna este accesul la un program personalizat de sanatate si wellness. In plus, asiguratul poate utiliza serviciul pentru a solicita o a doua opinie medicala atunci cand considera ca este necesar.

#4 – Securitate financiara

In cazul in care se intampla o fatalitate, sotul/sotia si copiii pot evita preocupari financiare suplimentare. Evenimentul in sine poate aduce deja alte lucruri sa se gandeasca.

Daca poti conta pe o garantie in compensatie, poti trece cu siguranta mai bine peste situatie.

#5 – Cost-beneficiu

Unul dintre motivele pentru care lumea nu doreste asigurari de viata, este pretul. Multi cred ca asigurarea individuala este foarte costisitoare.

Cu toate acestea, este necesar sa se ia in considerare raportul cost-beneficiu. Specialistii explica faptul ca, daca se iau in considerare beneficiile, valoarea sa nu este una atat de mare precum se crede.

Cel mai important lucru este sa alegi solutia potrivita pentru bugetul si nevoile tale. De-a lungul anilor, nevoile tale, situatia familiala si obiectivele de viata vor evolua. Cand se intampla acest lucru, este timpul sa reevaluezi dreptul de tip de asigurare pentru a sti sigur ca esti acoperit in mod corespunzator.

Aminteste-ti ca nu esti niciodata prea tanar pentru a cumpara asigurari de viata, pentru ca, cu cat mai tanar esti, cu atat mai mic este costul primei de asigurare.. Consilierul tau de securitate financiara este acolo pentru a oferi indrumare in acest proces, pe baza realitatii si a obiectivelor tale de viitor.

Asigurare de viata- sanatate ofera multiple alte avantaje inafara de cele mai sus, dar de departe cel mai important este faptul ca iti ofera o siguranta in ceea ce priveste familia. In cazul unui deces, copiii sau partenerul, vor fi scutiti de datoriile celui decedat si astfel, evenimentul nu va aduce cu el si alte probleme. Cauta-ti si tu consultantul in asigurari si incheie o polita de asigurare, pentru confortul psihicului tau si al familiei tale!

Alte motive pentru care ai nevoie de asigurare de viata

Daca viitoarea sotie se bazeaza pe venitul dvs. pentru a trai stilul de viata pe care il impartasiti, este o idee buna sa obtineti o asigurare de viata.  Indiferent daca isi aduce propriul salariu sau nu, existenta unei polite de asigurare de viata asigura faptul ca poate mentine un nivel de viata similar daca mori prematur.

Regula generala este ca, daca altcineva se bazeaza pe veniturile tale pentru a trai, atunci probabil ai nevoie de asigurari de viata. Majoritatea oamenilor se gandesc sa protejeze un sot sau copii, dar conform unui raport al Institutului de Politici Publice AARP din 2018, aproximativ 6,2 milioane de mileniali actioneaza ca ingrijitori pentru un parinte, socru sau bunic.

Daca va ajutati parintii in varsta sau intentionati intr-o zi, o polita de asigurare de viata va asigura ca vor ramane cu niste bani pentru ingrijire pe termen lung sau cheltuieli personale, daca nu le mai puteti asigura.

Cand decideti cu privire la o suma de acoperire pentru o polita de asigurare de viata, expertii financiari recomanda includerea sumelor totale ale datoriilor dvs. pentru a va asigura ca oricine primeste banii in cazul decesului dvs. va avea suficient pentru a va achita integral soldurile restante. Cea mai mare datorie pentru majoritatea oamenilor este o ipoteca, dar ar trebui sa luati in considerare si imprumuturile studentesti, daca le aveti.

Imprumuturile federale pentru studenti sunt iertate la moarte, dar imprumuturile private nu pot fi.

Asigurarea de viata poate fi incredibil de benefica daca sunteti proprietarul unei afaceri mici, relateaza Anna Baluch pentru Business Insider. Daca creati o polita de asigurare de viata „Persoana cheie” sau „Acord de cumparare/vanzare”, angajatii dvs. sau partile interesate cheie vor fi platiti in continuare in absenta dvs.

De asemenea, puteti utiliza o polita de asigurare de viata ca garantie pentru a obtine un imprumut pentru intreprinderi mici.

0 Shares
You May Also Like