De ce sa consumati produse pe baza de aur coloidal?

De ce sa consumati produse pe baza de aur coloidal?

0 Shares
0
0
0

Beneficiile aurului sunt cunoscute de secole si este extrem de important sa vorbim pe scurt despre aurul coloidal si despre beneficiile acestuia. Exista cateva conceptii gresite despre siguranta aurului, insa, cu toate acestea, atunci cand este utilizat corect, rezultatele pot fi extrem de bune. Civilizatiile din Antichitate l-au folosit ca si medicament, iar Cleopatra este cea care a folosit aurul pentru tratamente de infrumusetare cu mult inainte de a fi la moda. De altfel, Faraday a folosit aurul coloidal cu secole in urma.

Multe persoane sunt sceptice cu privire la acest tip de tratament, dar si la inghitirea de metale pentru a trata anumite afectiuni. Cu toate acestea, produsele potrivite contin doar o cantitate mica de metal, iar particulele sunt atat de mici incat nu pot fi vazute. De altfel, luati in considerare faptul ca aurul coloidal este un metal sigur pentru corpul nostru.

Totusi, exista oameni care se intreaba care sunt aur coloidal beneficii, iar noi va vom oferi o lista:

  • este utilizat in meditatii, pentru relaxare, dar si pentru a atinge niveluri superioare ale constiintei
  • calmeaza anxietatea si stresul
  • ajuta starea de spirit
  • creste I.Q.
  • combate depresia
  • ajuta memoria, concentrarea, atentia
  • combate dependenta de alcool si droguri

Taoistii au baut aur colodial si alte lichide pe baza de aur pentru a isi imbunatati memoria. De altfel, medicina antica chinezeasca demonstreaza ca aurul s-a dovedit a fi un ajutor util pentru meditatie deoarece il poate ajuta pe individ sa isi concentreze chi-ul. Acesta poate medita mult mai profund, datorita focalizarii sporite si a claritatii starii sale mintale interioare. Aceasta stare sporita face mai usoara detasarea de lumea exterioara, dar si concentrarea asupra unui flux interior de constiinta.

Trebuie stiut ca acest efect este, in general, experimentat de cei care au practicat meditatia de mult timp. Daca vreti sa consumati aurul coloidal pentru meditatie, puteti sa va ganditi la acesta ca la un supliment alimentar pentru imbunatatirea performantelor in timpul sedintelor de meditatie. Cei care abia au inceput sa practice meditatia, ar trebui mai intai sa se familiarizeze cu starile meditative si diferite tehnici, inainte de a consuma aur coloidal.

Efectele benefice ale acestui metal pentru meditatii au dus la folosirea lui ca si tratament al unor afectiuni psihologice cum ar fi depresia. Senzatia de plutire si calm din timpul meditatiilor este de ajutor pentru cei care se confrunta cu ganduri negative si anxietate. Se crede ca aurul ajuta la reechilibrarea undelor cerebrale si a sistemului nervos central. Multi pacienti dignosticati cu astfel de tulburari au  inceput sa consume produse pe baza de aur coloidal pe langa antidepresive.

Fluxul imbunatatit de chi duce la imbunatatirea meditatiei. Exista, de asemenea, beneficii pe care consumatorii obisnuiti le pot considera mult mai practice – cum ar fi concentrarea locul de munca sau coordonarea imbunatatita ochi-mana. Un supliment alimentar pe baza de aur ar putea fi luat atunci cand va ocupati de proiecte importante sau de sarcini dificile pentru a creste probabilitatea de succes. De altfel si sportivii ar putea sa consume astfel de produse.

 

0 Shares
You May Also Like