De ce sa cumperi o masina mare?

De ce sa cumperi o masina mare?

0 Shares
0
0
0

masina tip van este un tip de vehicul care se caracterizeaza prin faptul ca motorul, cabina si portbagajul sunt integrate intr-un singur volum. De obicei, are 5 pana la 9 locuri, pe langa faptul ca are usi pe  spate basculante sau glisante. Aflati aici multiplele avantaje ale alegerii unei masini van atunci cand cumparati un vehicul. Vezi aici masini second hand! 

Microbuzele isi au originea in camionetele de pasageri DKW din 1949 si in alte modele, cum ar fi Volkswagen Type 2 din 1950 sau Fiat Multipla din 1956.

Ideea principala a masinilor monovolum a aparut in Europa, cu scopul de a crea o furgoneta de livrare si de a plasa scaune, ferestre si usi pentru pasagerii din spate. De asemenea, masina cu microbuz porneste de la baza unui autoturism. Caracteristica sa distinctiva consta in motor, habitaclu si portbagaj, care sunt integrate intr-un design continuu de aceeasi forma.

Desi este adevarat ca, la fel ca in orice alt model de vehicul, este imposibil sa accesati motorul din cabina, din exterior da aceasta impresie. Acest lucru se datoreaza faptului ca,  capota si parbrizul sunt paralele si sunt situate intr-un mod care formeaza practic un unghi de 180 de grade.

Caracteristicile masinii cu minivan

Interiorul unei masini mari are suficient spatiu pentru un numar cuprins intre 4 si 9 ocupanti, inclusiv soferul.

Configuratia interiorului vehiculului depinde de fiecare producator, dar, in general, este posibil sa se gaseasca doua randuri cu cate doua locuri fiecare sau pana la trei randuri de scaune cu pana la trei locuri fiecare. Fireste, numarul de locuri pe care le are un minivan variaza in functie de dimensiunea vehiculului, desi cele mai frecvente sunt cele cu intre 5 si 7 locuri.

Cu toate acestea, este important sa tineti cont de nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste spatiul, numarul de locuri, confortul la condus si echipamentul. In acest fel, poti alege cea mai potrivita masina pentru tine in legatura cu aceste aspecte.

In plus, cunoasterea multiplelor avantaje ale alegerii unei masini de tip van, atunci cand cumparati un vehicul, poate facilita aceasta decizie. Alege mereu masina potrivita pentru tine inclusiv in ceea ce priveste capacitatea ei si numarul de locuri.

Avantajele masinilor de tip van

  • Varietate de dimensiuni

Dimensiunea masinii pe care o alegeti ar trebui sa depinda de tipul de  la care calatorii la va fi supusa. Pentru calatorii scurte si urbane, cel mai bine este sa alegeti o masina compacta cu microbuz, deoarece acestea sunt cele care optimizeaza cel mai mult fiecare centimetru de lungime.

Modelele de masini mai mari sunt mai potrivite pentru calatorii lungi, cum ar fi calatoriile rutiere. Acestea va permit sa faceti acest tip de excursii mai confortabil si cu mai mult spatiu pentru a transporta o cantitate mai mare de bagaje.

  • Design extrem de confortabil

Masina cu minivan dispune de un design interior axat pe urmarirea confortului. Un bun exemplu in acest sens este accesul in cabina, deoarece majoritatea modelelor de masini cu minivan au usi conventionale din spate, dar de o dimensiune mult mai mare care permite facilitarea intrarii in interiorul vehiculului. Altele au, de asemenea, usi glisante care le ofera un confort deosebit la intrarea si iesirea din masina.

Un alt avantaj al acetsui tip de masina este tot spatiul disponibil din interior, pe care alte masini evident,nu o au . In majoritatea vehiculelor de acest tip, este posibil sa gasiti mai multe spatii de depozitare in care pot fi stocate o varietate de lucruri diferite.

  • Capacitate mare in portbagaj

Masina van este unul dintre cele mai solicitate modele de catre familiile numeroase, in special cele cu copii mici. Acest lucru se datoreaza faptului ca carucioarele pentru copii ocupa mult spatiu, ceea ce inseamna ca in unele vehicule este chiar necesar sa scoateti tot din portbagaj. De asemenea, se remarca pentru cantitatea mare de spatiu pe care o au in trunchiuri si interior, permitand utilizatorilor sa mute obiecte mari cu relativa usurinta.

  • Spatiu pe scaunele din spate

De obicei, daca trebuie sa transportati scaune pentru copii sau  cosuri de bebelusi , nu aveti loc.  Intr-un vehicul mare, acest lucru nu va fi un impediment.

Pe de alta parte, o masina minivan are mult mai mult spatiu pe scaunele din spate decat alte modele, astfel incat calatoria va fi  confortabila cu acest tip de vehicul. In plus, acestea au de obicei un numar mai mare de locuri decat alte vehicule. Unele masini van pot avea pana la 9 locuri.

Cu siguranta, masinile cu minivan sunt o optiune excelenta pentru toti cei care doresc sa se bucure de multiplele avantaje oferite de conducerea unui vehicul cu proportiile si spatiul din interior. In plus, este una dintre cele mai eficiente si practice optiuni de mobilizare a intregii familii intr-un mod confortabil si sigur. Ai o familie mare ? Alege un vehicul mare !

0 Shares
You May Also Like