De ce sa investiti in terenuri?

De ce sa investiti in terenuri?

0 Shares
0
0
0

Este foarte frecvent ca atunci cand va decideti sa investiti in imobiliare, prima optiune este sa cumparati o casa sau un apartament. Cu toate acestea, invertitia pe un teren este o oportunitate unica, ca si cererea de terenuri care a fost in crestere in ultimii ani.

Daca inca nu sunteti foarte convins, iata cateva motive de aur pentru care ar trebui sa investiti in terenuri daca oportunitatea se prezinta:

  1. Randamente atractive pe termen lung

Investitiile in terenuri sunt extrem de profitabile, deoarece in timp valoarea lor creste aproape intotdeauna.

S-a dovedit ca, daca terenul este situat intr-o zona buna, cresterea ratei de investitii poate fi intre 12% si 20% pe an.

  1. Investitii accesibile pentru buzunar si cu randament ridicat al investitiei

Investitia in teren este relativ ieftina: puteti cumpara o bucata de teren cu un capital mic si fara a fi nevoie sa recurgeti la un imprumut de la banca.

Cel mai bun lucru despre a investi intr-un teren este ca va permite sa incepeti calea spre succesul financiar fara a risca capital urias, banii vor incepe sa lucreze singuri, generand un randament ridicat al investitiilor si beneficii interesante pentru tine si buzunarul tau.

Nu va faceti griji cu privire la uzura proprietatii

Cumpararea unei case si apoi inchirierea acesteia implica o serie de cheltuieli, acest lucru datorita uzurii pe care o proprietate o poate avea: vopsea deteriorata, tevi deteriorate, curatenie dupa ce un chirias paraseste casa, pe scurt, zeci de lucruri care apar in timp si care reduc veniturile unei chirii.

Profitabilitate sigura pe termen lung

Terenul incepe sa genereze randamente interesante in termen de 5 ani si mai mult si, desi asteptarea poate parea lunga, in cele din urma va merita pentru returnarile pe care le puteti primi, mai ales daca luati in considerare suma initiala pe care a trebuit sa o platiti si costurile minime de intretinere.

Bani care functioneaza pentru tine

Se poate spune ca terenul este o afacere care nu va complica viata, deoarece dupa ce va cumparati terenul, stati si asteptati in liniste ca banii sa se maturizeze si in timp sa castige din ce in ce mai multa valoare.

Terenul tau va fi responsabil pentru generarea de bani pentru tine si fara a fi nevoie pentru tine de a muta un singur deget pana in momentul in care va decideti sa vindeti.

Afaceri usoare si sigure de inchis de la distanta

Daca faceti o cercetare buna, puteti gasi o buna oportunitate de cumparaturi fara a fi nevoie sa mergeti si sa vizitati terenul. Cu toate acestea, inainte de a inchide verificarea achizitiei, iata cateva lucruri pentru a obtine securitate juridica:

  • Asigurati-va ca persoana sau grupul imobiliar de la care cumparati terenul, este de incredere.
  • Verificati daca terenul este bine situat si verificati informatiile prin intermediul registrului proprietatii.

 Detasarea de proprietate, inchiderea ofertelor mai bune

Fiind o “bucata de pamant”, este mult mai usor sa faci afaceri cu ea, nu vei crea niciodata o legatura emotionala cu proprietatea, ca in cazul unei case pentru care vei cauta sa “fie pe maini bune”.

Atasamentul emotional fata de proprietate va poate impiedica sa faceti o vanzare rapida si convenabila pentru dvs.

Aproape zero cheltuieli suplimentare

Atunci cand investiti in terenuri, trebuie sa retineti ca veti face doar o plata initiala, dupa care cheltuielile suplimentare sunt aproape zero; nu exista facturi de platit, iar impozitul pe proprietate este foarte scazut.

Daca sunteti in cautarea unei investitii care nu necesita timp si bani pe termen lung, atunci investitia intr-un teren este o optiune excelenta pentru dvs.

Cu cat concurenta este mai mica, cu atat afacerea este mai buna

Pentru a vinde o proprietate la timp si la pretul pe care il cautati, un factor cheie este cantitatea de concurenta pe care o aveti. In cazul terenurilor, concurenta este destul de scazuta, deoarece majoritatea oamenilor au obiectivele lor stabilite pe achizitionarea de apartamente, case sau proprietati comerciale.

Acest lucru se datoreaza faptului ca nu sunt constienti de marile beneficii ale investitiilor in terenuri, ceea ce este un avantaj pentru cei care decid sa investeasca in ele.

Pamantul este un produs finit

A detine o bucata de teren inseamna a detine un produs limitat;

Va veni o vreme cand preturile terenurilor vor fi foarte mari, deoarece nu va mai exista spatiu din cauza cresterii populatiei, iar proprietatea dumneavoastra va fi produsul cu cea mai mare cerere.

Amintiti-va ca pentru a face o investitie buna trebuie sa analizati zona si sa va uitati foarte bine la valoarea adaugata si la posibilitatile de crestere. Elemente precum facilitatile sunt un plus care va pot ajuta in investitia dvs, de exemplu, securitatea privata in care se afla terenul cumparat.

Ai un teren de vanzare sau cauti unul? Arunca o privire pe terenuri pentru investitori accesand linkul anterior si alegand ofertele existente.

0 Shares
You May Also Like