De ce sa oferi o inmormantare perfecta persoanelor din viata ta?

De ce sa oferi o inmormantare perfecta persoanelor din viata ta?

0 Shares
0
0
0

Cu toate ca toti trecem prin acesate momente in viata noastra mai devreme sau mai tarziu fie ca este un bunic sau chiar un parinte  intelegem cat de grele pot fi momentele in care pierdem o persoana pe care am iubit-o asadar vrem ca momentele in care  ne luam adio sa fie speciale, astfel va recomandam sa angajati o firma care se poate ocupa de acest eveniment important cu profesionalism.

Si pentru ca stim ca iti doresti un eveniment cat mai bine organizat si fara incidente neplacute, aceste firme se vor ocupa de toate cele necesare si iti vor asculta, respecta si pune in aplicare dorintele. Poti apela la servicii de repatriere decedati pentru aproape toate tarile.

Pentru inceput trebuie sa stiti ca aceste firme va sunt disponibile oricand pentru ca stim ca acest incident este neprevazut si puteti apela la orice ora doriti.

Iar deoarece vrem ca dumneavoasta sa nu fiti nevoiti sa va ganditi la prea multe detalii toate serviciile va pot fi oferite de catre o singura firma. Daca pana acum fiecare serviciu era indeplinit de catre o firma separata spre exeplu srviciul de imbalsamare care este  cu precadere necesar poate chiar si cosmetizare si srviciul de transport care era oferit de o alta firma, acum firmele de pompe funebre  ofera toate aceste facilitati intr un singur pachet foarte accesibil si pentru toate bugetele.

De asemenea pe langa aceste servicii, pentru un eveniment funerar mai sunt cateva aspecte care trebuiesc rezolvate iar o firma specializat iti ofera asistenta necesara pentru a le rezolva fara probleme. Aceste firme te pot ajuta sa obti actele necesare  pentru ajutorul de inmormantare fara sa te complici deoarece o firma care experienta in domeniu si se poate ocupa foarte rapid.

Iar deoarece orice firma isi respecta  clientii si isi doreste sa fie multumiti de serviciile pe care le ofera firmele de servicii funerare sunt in pas cu evolutia si iti pot oferii accesorii moderne fara a deteriora partea traditionala a evenimentului.

Spre exemplu tot mai des sunt cerute servicii de incinerare pentru ca este mai rapid si mai usor iar o firma buna trebuie sa ofere aceste servicii, iar pentru o vreme de caldura se pot oferi servicii cu frigider sau chiar masina cu care este transportat decedatul poate avea un sistem de  ventilatie.

Prin urmare consideram ca cel mai avantajos pentru dumneavoasta este sa apelati la firme care ofera pachete de servicii complete.

De ce sa oferi o inmormantare perfecta?

De ce trebuie sa organizam servicii funerare? Pentru a marca o pierdere? Sa recunosti o moarte? Sa-ti amintesti o viata? Pentru a incepe vindecarea?

Doug Manning, expert si autor international in domeniul durerii, abordeaza aceste intrebari in cartea sa Inmormantarea: o sansa de a atinge, o sansa de a servi, o sansa de a vindeca .

Manning explica ca „negarea este intotdeauna mai usoara decat realitatea” in procesul               funerar. Daca slujba este generica si nu se varsa lacrimi, negam ca cineva a murit cu adevarat, astfel incat inmormantarea in sine sa nu fie deloc grea.

Cu toate acestea, „pentru a determina daca acest lucru este cu adevarat mai usor pentru familie, trebuie sa privim dincolo de serviciul in sine”. In procesul de inmormantare, el intareste faptul ca negarea nu faciliteaza trecerea familiei prin procesul de indurerare. Fara un serviciu funerar, familia se va confrunta cu mai multe dificultati in zilele urmatoare.

Manning este convins ca “inmormantarea este un instrument vital in procesul durerii. Cred ca inmormantarea, facuta corect, este vitala pentru vindecarea inimilor frante”.

De fapt, vocile din intreaga tara fac ecou afirmatiilor lui Manning despre rolul important al slujbei funerare in procesul de vindecare.

Ken Kuratko, Funeral Celebrant si proprietar al Grief Journey Consultants din Riverside, Illinois, spune ca inmormantarea are valoare, deoarece creeaza un moment din vietile noastre aglomerate pentru a face o pauza si a reflecta la semnificatia pe care viata acestei persoane a avut-o pentru noi.

“S-a spus ca fiecare viata are valoare si fiecare viata aduce o contributie la lume. Inmormantarea / slujba de pomenire este o dovada a acestui adevar. Toata lumea merita o inmormantare pentru ca fiecare viata este valoroasa, fiecare viata merita recunoastere, fiecare viata merita acea „pauza” in ziua noastra aglomerata pentru a sarbatori ca aceasta persoana a trait si a contribuit ”, a explicat Kuratko.

Directorul funerar si celebrant Bill Joyner de la Bright Funeral Home din Wake Forest, Carolina de Nord, crede in valoarea adunarii pentru un ramas bun.

“In calitate de director funerar, vad cat de benefica este o slujba funerara pentru familiile             indurerate. In timpul si dupa o slujba, vad adesea sprijinul pe care il primesc de la familie si prieteni. Uneori, asist de fapt la un sentiment de tristete inlocuit cu liniste si incurajare.

Fara acest moment de reflectie si amintire, cred ca pierd o oportunitate reala de a incepe procesul de durere “, a spus Joyner. “Pentru mine, este un adevarat privilegiu sa am ocazia sa merg cu familia si prietenii in mijlocul tristetii lor. A fi director funerar este o adevarata chemare de serviciu pentru comunitatea mea”.

Barb Milton, vicepresedinte pentru relatii comunitare si sarbatorirea inmormantarii Flanner si centrele funerare Buchanan din Indianapolis, Indiana, vede valoarea slujbei funerare in fiecare zi.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…