Descopera aromele complexe si gustul premium al romului Doorly's 12 - o bautura distinsa din Barbados

Descopera aromele complexe si gustul premium al romului Doorly’s 12 – o bautura distinsa din Barbados

0 Shares
0
0
0

Doorly’s 12 este un rom premium si delicios din Barbados, imbatranit timp de 12 ani in butoaie de stejar american. Acest sortiment de rom este recunoscut pentru aromele sale complexe si nuantate, cu note de vanilie, cirese, prune uscate si caramel.

Producatorul de rom Foursquare, care produce si Doorly’s 12, este cunoscut pentru procesul sau de productie artizanal si de inalta calitate. Compania utilizeaza doar cele mai potrivite ingrediente, precum melasa pura din trestie de zahar, si distileaza si imbatraneste romul in butoaie de stejar selectate cu mare grija.

Doorly’s 12 este un rom premium ce poate fi savurat atat pur, cat si in cocktailuri sofisticate. Acest rom are un gust complex, cu note dulci si usor condimentate, ceea ce il face potrivit pentru a fi consumat cu gheata sau intr-un Old Fashioned. De asemenea, Doorly’s 12 poate fi inclus intr-un cocktail mai complex, care sa evidentieze aromele sale subtile si sofisticate.

Pe langa gustul sau deosebit, Doorly’s 12 este recunoscut si pentru eticheta sa eleganta si designul clasic al sticlei. Acest rom este perfect pentru o cina speciala sau o seara relaxanta in compania prietenilor. In plus, Doorly’s 12 este un cadou excelent pentru iubitorii de romuri premium si pentru cei care apreciaza produsele de calitate.

Un alt avantaj al Doorly’s 12 este pretul sau accesibil. Acest rom premium poate fi achizitionat la un pret mai mic decat alte sortimente similare, ceea ce il face o alegere excelenta pentru cei care doresc sa incerce un rom premium de calitate fara a investi prea mult.

Un alt aspect important de mentionat este faptul ca Doorly’s 12 este produs in Barbados, o tara recunoscuta pentru romurile sale de inalta calitate. Barbados este una dintre cele mai importante destinatii pentru productia de rom din lume, datorita climei sale favorabile, solului fertil si tehnologiei de productie avansate.

In plus, producatorul Doorly’s 12, Foursquare, este cunoscut pentru angajamentul sau in privinta sustenabilitatii si protectiei mediului. Compania utilizeaza energie regenerabila si foloseste doar ambalaje durabile si reciclabile, contribuind astfel la reducerea impactului negativ asupra mediului.

De asemenea, Doorly’s 12 a primit numeroase premii si distinctii la concursuri de profil internationale, ceea ce demonstreaza calitatea si valoarea sa. Printre acestea se numara medalii de aur la Concursul Mondial de Rom din Miami, la Concursul International de Rom din San Francisco si la Concursul Mondial de Bauturi Spirtoase.

In concluzie, Doorly’s 12 este un rom premium de inalta calitate, recunoscut pentru aromele sale complexe si nuantate, procesul sau de productie artizanal si de inalta calitate si angajamentul sau fata de sustenabilitate si protectia mediului. Acest rom poate fi savurat pur sau in cocktailuri sofisticate, iar pretul sau accesibil il face o alegere excelenta pentru cei care doresc sa incerce un rom premium de calitate. Indiferent daca il bei cu gheata sau il incluzi intr-un cocktail sofisticat, Doorly’s 12 cu siguranta va satisface cele mai exigente gusturi ale iubitorilor de romuri premium.

Cum a fost folosit alcoolul in trecut?

Cele mai vechi dovezi ale vinului au fost gasite in ceea ce este acum China , unde au fost descoperite borcane din Jiahu , care dateaza de aproximativ 7000 i.Hr. Acest vin timpuriu de orez a fost produs prin fermentarea orezului, mierii si fructelor. Ceea ce s-a dezvoltat mai tarziu in civilizatia chineza a crescut de-a lungul raului Galben, mai nordic , si a fermentat un fel de huangjiu din mei . Zhou au acordat o mare importanta alcoolului si au atribuit pierderea mandatului Raiului de catre vechii Xia si Shang ca fiind in mare parte din cauza imparatilor lor disoluti si alcoolici. Un edict atribuit c. 1116 i.Hr. arata clar ca se credea ca folosirea alcoolului cu moderatie este prescrisa de cer.

Spre deosebire de traditiile din Europa si Orientul Mijlociu, China a abandonat productia de vin de struguri inainte de aparitia scrisului si, sub Han , a abandonat berea in favoarea huangjiu si a altor forme de vin de orez. Acestea au fermentat in mod natural pana la o putere de aproximativ 20% ABV ; acestea au fost de obicei consumate incalzite si frecvent aromate cu aditivi ca parte a medicinei traditionale chineze. Ei il considerau hrana spirituala si dovezi documentare extinse atesta rolul important pe care l-a jucat in viata religioasa.

„In antichitate, oamenii beau intotdeauna cand tineau o ceremonie comemorativa, oferind sacrificii zeilor sau stramosilor lor, jurand rezolutie inainte de a intra in lupta, sarbatorind victoria, inainte de dispute si executii oficiale, pentru depunerea unui juramant de credinta, in timp ce participau la ceremoniile de nastere. , casatorie, reuniuni, plecari, moarte si banchete de festival.” Inregistrarile din secolul al XIV-lea ale lui Marco Polo indica cereale si vin de orez au fost baute zilnic si au fost una dintre cele mai mari surse de venit ale trezoreriei.

Bauturile alcoolice au fost utilizate pe scara larga in toate segmentele societatii chineze, au fost folosite ca sursa de inspiratie, au fost importante pentru ospitalitate, au fost considerate un antidot pentru oboseala si uneori au fost folosite gresit. Legi impotriva producerii vinului au fost promulgate si abrogate de patruzeci si unu de ori intre 1100 i.Hr. si 1400 d.Hr. Cu toate acestea, un comentator care scria in jurul anului 650 i.Hr. a afirmat ca oamenii „nu se vor lipsi de bere. A o interzice si a asigura abstinenta totala de la ea este dincolo de putere . chiar si a inteleptilor. Prin urmare, avem avertismente cu privire la abuzul de ea.”

Este posibil ca chinezii sa fi dezvoltat independent procesul de distilare in primele secole ale erei comune , in timpul dinastiei Han de Est.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…