Exemple de RPG-uri pentru smartphone

Exemple de RPG-uri pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune RPG-uri pentru smartphone-uri? Cele mai bune jocuri RTS, FPS, curse sau puzzle-uri? Pentru dvs. si NextPit, am compilat aceasta selectie a celor mai bune jocuri mobile, gratuite si cu plata, care m-a marcat anul acesta pe Google Play Store si Apple App Store.

Aceasta vasta selectie este limitata la 2 sau chiar 4 jocuri pe categorie maxima. Am incercat sa adun o lista utila si sa nu ma multumesc sa repet cele mai populare jocuri generice, cel putin nu sistematic. Fiecare joc mentionat in aceasta lista cu cele mai bune jocuri din 2021 este un titlu pe care l-am jucat personal.

Prin urmare, bazez aceasta selectie pe sentimentele mele, neaparat subiective, tinand cont de nevoile si preferintele unui public cat mai larg posibil. Acesta este motivul pentru care jocurile sunt clasificate in mai multe categorii, mai intai dupa utilizare (solo / offline sau multiplayer) apoi dupa gen.

  • Evertale

Celebrul joc Pokémon a inspirat multi dezvoltatori sa obtina acelasi succes meteoric. Evertale este unul dintre cele mai noi jocuri de acest gen lansate in 2019. Si aici, obiectivul tau este sa captezi si sa antrenezi creaturi.

Totul explorand peisaje intregi, orase si temnite misterioase. Monstri neobisnuiti traiesc in toate aceste locuri, ii poti prinde? Cand jocul a iesit, existau deja peste 180 de specii diferite. Desigur, puteti participa si la batalii si competitii legendare in acest joc.

  • Great Conqueror: Rome

Marele Imperiu Roman a acoperit candva o mare parte din Europa, Asia si Africa. Pentru a ajunge acolo, desigur, s-a scurs mult sange sub poduri. Povestile ne-au adus cele mai epice batalii si depinde de tine sa le retraiesti in acest joc destul de minunat.

Sute de batalii sunt disponibile: poti infrunta cele mai faimoase personaje din istorie, precum Caesar, Pompei, Octavian, Antony si Spartacus. In acelasi timp, construiti cele mai grandioase orase. Modelarea Romei, construirea unor monumente ilustre precum Colosseumul si Panteonul, asta e clasa. Pe scurt, cu Great Conqueror, veti obtine un joc foarte complet si foarte distractiv.

  • Call of Duty: Mobile

Este cel mai optimizat FPS mobil cu cele mai ergonomice comenzi de pe piata. A facut ca PUBG Mobile sa fie complet branzet in ochii mei. Si jocul a evoluat foarte mult de la lansare, imprumutand de la consola Call of Duty pentru a ramane in concordanta cu restul francizei.

Chiar si animatiile cu arme au devenit din ce in ce mai elaborate, ca urmare a progresului Call of Duty Modern Warfare, de exemplu. Este plin de achizitii in aplicatii, iar economia jocului este foarte agresiva. Uneori necesita cheltuieli pentru a obtine recompensele emise aleatoriu. Cu toate acestea, pe langa aceste butucuri pentru articole cosmetice, achizitionarea abonamentului de sezon sau a abonamentului de lupta in fiecare luna.

Continutul este foarte variat si este reinnoit enorm cu fiecare nou sezon. Provocarile saptamanale si sezoniere permit, de asemenea, utilizatorilor gratuiti sa primeasca noi arme si articole cosmetice.  Daca ai probleme cu telefonul, intra pe service GSM Bucuresti.

Selectia modului de joc ofera, de asemenea, o rotatie pentru a reimprospata putin catalogul, iar posibilitatea de a crea jocuri private este un adevarat plus daca aveti o gramada de prieteni cu care sa va jucati.

0 Shares
You May Also Like