Incepe sa pregatesti cadourile de Craciun pentru clientii tai: Idei si recomandari

Incepe sa pregatesti cadourile de Craciun pentru clientii tai: Idei si recomandari

0 Shares
0
0
0

Poate parea ca mai este mult pana cand soseste Craciunul, dar atunci cand te astepti mai putin, va veni peste noi. Este o perioada cu multa miscare, lumini, cadouri, petreceri si bune intentii, precum si momentul perfect pentru a oferi clientilor un cadou care te ajuta sa le menti loialitatea si increderea in companie.

Aceasta practica comuna a devenit una dintre cele mai bune campanii de marketing pe care orice companie le poate desfasura pentru a-si mentine publicul fidel, precum si pentru a-i permite sa castige noi clienti.

Idei de cadouri cu care sa iti surprinzi clientii

A oferi cadoul potrivit pentru clienti nu este intotdeauna usor datorita varietatii mari de produse pe care le putem gasi pe piata.

Pentru a-ti usura putin alegerea, vom vorbi acum despre cateva idei care pot fi perfecte pentru a le oferi clientilor tai si a le multumi pentru increderea pe care o au in tine, precum si pentru a te ajuta sa iti promovezi brandul si sa profiti de sezonul Craciunului pentru a creste performanta afacerii.

  • Mici ornamente din lemn

Profitand de faptul ca acestea sunt cadouri pentru sezonul Craciunului, de ce sa nu le oferi un mic ornament din lemn cu care sa-si decoreze brazi de lux. Aceste tipuri de cadouri sunt perfecte pentru a ajuta la crearea unei atmosfere mai placute de Craciun datorita designului lor. De exemplu, poate fi un glob cu un mesaj dragut gravat sau o casuta de Craciun.

  • Paturi personalizate

Paturile personalizate pot fi un alt cadou ideal pentru orice tip de client. Sunt perfecte pentru a le avea acasa, mereu la indemana sa ne acoperim cu ele atunci cand ne uitam la televizor sau citim o carte.

  • Caciula si manusi

Pe langa protejarea capului, este important sa-ti protejezi si mainile pentru a nu se raci. In sine, manusile sunt o optiune buna, dar tot ar fi mai bine daca ar fi un set de manusi, caciula si fular, nu crezi?

  • Palaria lui Mos Craciun

Daca ceea ce cautam este un cadou care sa fie in concordanta cu aceasta perioada a anului, o palarie de Mos Craciun poate fi optiunea perfecta. Ideea perfecta pentru a intra pe deplin in spiritul Craciunului care se traieste in acele zile.

Desi ori de cate ori vorbim despre cadouri corporative, acestea sunt facute avand in vedere clientii, este bine si ca angajatorii sa aiba un fel de detaliu cu angajatii lor. Nu trebuie sa uitam ca acestia sunt principalii ambasadori ai marcii, devenind o resursa fundamentala in cadrul campaniilor de marketing ale oricarei companii.

Pe langa cadourile care le pot fi oferite, organizarea unei cine de Craciun poate fi foarte satisfacatoare pentru toate petrecerile. O modalitate de a rupe cu rutina zilnica si care poate servi pentru a cunoaste mai bine oamenii.

Nu uita de clientii sau angajatii tai. Surprinde-i cu cadouri originale care te ajuta sa cresti loialitatea fata de companie. Sunt multe variante, trebuie doar sa o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine brandului si tipului de clienti.

0 Shares
You May Also Like