Jocuri foarte populare si aplicatii pentru telefon

Jocuri foarte populare si aplicatii pentru telefon

0 Shares
0
0
0

In lista de pe mai jos vei gasi cele mai interesante aplicatii de instalat pe telefonul tau. Inainte de a le instala nu uita sa iti pui si o husa Oppo sau pentru modelul tau de telefon.

DUET

Nici o chestiune de strategie, gandire sau puzzle-uri in Duet, priceperea, talentul si indemanare sunt cuvintele cheie. In Duet, trebuie sa directionati doua bile rosii si albastre la sfarsitul fiecarui nivel fara a lovi un obstacol.

Mai usor de spus decat de facut, deoarece unele niveluri sunt complicate. Acest joc este rezervat oamenilor rabdatori, dar daca reusesti sa treci peste aceasta bariera, vei deveni rapid dependent!

COLECTIA MICROSOFT SOLITAIRE

Un alt joc descris ca fiind un joc cu adevarat legendar. Intrat in jocul video Hall of Fame in mai 2019, Microsoft Solitaire are versiunea sa mobila cu Microsoft Solitaire Collection. Jocul ofera versiunea clasica din era 90-2000 si alte patru moduri precum Spider, FreeCell, TriPeaks si Pyramid. Jocul ofera, de asemenea, un sistem de provocari si recompense zilnice. Este o placere sa gasesti animatiile vremii pe acest joc clar legendar.

HUNGRY CAT PICROSS

Picross a fost o referinta pe DS sau 3DS. Un joc de logica prin excelenta, Picross cere sa bifeze casetele dintr-o grila urmand indicii numerice situate in afara grilei. Regulile sunt foarte simple de asimilat, dar este necesara o doza mare de rigoare si gandire. Un fel de aplicatie perfecta pentru o distanta lunga.

Aici, in Hungry Cat Picross, casetele sunt colorate, adaugand o noua dimensiune numerelor simple si banale pe care le stim cu totii deja de mult timp.

TASTATURA ANYSOFT: TASTATURA OPEN SOURCE

Tastatura AnySoft ne-a fost recomandata in recenzii de Certes. Are particularitatea de a fi open source (codul sursa este disponibil pe Github) si de a fi disponibil atat pe Google Play Store, cat si pe F-Droid, una dintre alternativele magazinului Google.

Aplicatia ofera o multime de optiuni si modularitate, dar ii lipseste putin motorul de sugestii putin mai extins. Pretul de platit pentru o tastatura care respecta pe deplin confidentialitatea utilizatorilor sai.

AVENTURI RAYMAN

Aici il gasim pe celebrul erou Ubisoft fara brate sau picioare, dar intotdeauna pregatit pentru aventura, intr-un joc de platforma distractiv. De aceasta data Rayman trebuie sa gaseasca ouale ancestrale care au fost furate si imprastiate in jurul lumii.

Va alegeti eroul sau eroina si apoi porniti sa explorati peisajul in cautarea Incrediballurilor, aceste fiinte ciudate care va vor ajuta in misiunea voastra sau altfel eliberati Ptizêtre.

Un joc grafic, foarte placut, care profita din plin de comenzile tactile foarte usor de asimilat. Jocul este gratuit, dar cu unele achizitii in aplicatie pentru a profita de anumite optiuni (evident ca veti avea nevoie de o conexiune la internet in acest moment!)

AVENTURA LLAMA

Cine nu a visat niciodata sa joace o lama? Cu Adventure Llama, aceasta este acum o realitate! Camelida avanseaza automat si ii controlezi salturile, cu posibilitatea de a plasa in aer dupa bunul plac. Sariti de la platforma la platforma, impingeti lazile, activati butoanele si rezolvati puzzle-uri pentru a aduna cat mai multe puncte posibil.

Acest joc se poate juca chiar si cu un singur deget, acces tinta pentru toate, iar universul sau nebun va face acest joc distractiv pentru tineri si batrani. Pe de alta parte, exista multe reclame in aolicatie.

0 Shares
You May Also Like