Jocuri interesante pe telefon care amintesc de copilarie

Jocuri interesante pe telefon care amintesc de copilarie

0 Shares
0
0
0

Celebrul joc Adevar sau Provocare este jucat de mii de ori in fiecare zi. Uneori, fara idei, jucatorii nu pot condimenta jocul. Truth or Dare, jocul disponibil pe Android si IOS, iti permite sa ai orice idee originala posibila pe un platou de argint.

Doar descarcati-l si le puteti oferi partenerilor tai provocari nesfarsite. Iti vei putea surprinde toti prietenii, familia sau iubitul cu aceasta aplicatie care inlocuieste miticul joc Truth or Dare.

In cazul in care din cauza ca te joci intens incepi sa ai probleme cu ecranul, intra pe inlocuire display Huawei si vei gasi cu siguranta unul nou.

MULTE PROVOCARI DISPONIBILE, UN JOC IN EVOLUTIE CONSTANTA

Peste 1000 de provocari sunt disponibile, ceea ce este marele avantaj al acestei aplicatii. Nu vei merge in cercuri si nu vei lua mult timp sa pui toate intrebarile! Sunt disponibile 7 categorii pentru ca acest joc sa fie accesibil tuturor: aveti la dispozitie o sectiune adolescent, copil, cuplu, fierbinte si extrem.

Acest joc nu se termina aici, deoarece poti sa-ti creezi propriile provocari si sa-ti alimentezi aplicatia, asa ca nu te vei mai intoarce niciodata la aceleasi intrebari!

UN JOC PERFECT PENTRU NOPTILE STUDENTILOR

Acest joc este folosit foarte des in afara aplicatiei si de aceea aceasta aplicatie este atat de populara. Odata intrat complet in atmosfera petrecerii, este din ce in ce mai dificil sa gasesti provocari potrivite pentru situatie.

Acest joc de petrecere va va permite sa aflati mai multe despre prietenii vostrii. si sa va apropiati pentru o seara de iesire! Veti fi uimit de rezultat care va va oferi un timp foarte bun.

UN JOC POTRIVIT PENTRU COPII

Adevar sau Provocare este jocul prin excelenta din copilarie. Aici jucam pentru prima data, iar apoi jucam din nou in adolescenta. Versiunea pentru copii a aplicatiei Truth or Dare este potrivita pentru fiecare grup de copii, intrebarile fiind sigure. In copilarie, poti alege sa te joci cu prietenii sau familia in functie de categoria pe care o alegi.

UN JOC CE CONDIMENTEAZA VIATA DE CUPLU

Acesta este cu siguranta cel mai popular mod al aplicatiei: jocuri obraznice pentru cupluri. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va condimenta putin viata de zi cu zi, nimic mai bun decat o parte „Adevar sau Indrazneala”.

Aceasta versiune este imbunatatita de echipa aplicatiei, deoarece puteti alege intre trei categorii mai multe sau mai putin „fierbinti”. Cand ideile nu vin sau este mai incitant sa ai propuneri, acest joc este perfect si iti va satisface total dorintele.

ALEGETI TIPUL DE JOC: TOTI PARAMETRII

Foarte usor de utilizat, aceasta aplicatie poate fi modificata de unul singur. Puteti juca in modul „multiplayer” si puteti adauga oricat de multi alti jucatori doriti. Nu exista limita pentru numarul de participanti, asa ca distrati-va!

O caracteristica foarte importanta a acestui joc este ca puteti adauga propriile provocari, desi peste 1000 de propuneri sunt deja disponibile. Daca aceste sugestii nu sunt pe gustul tau si ai alte idei, poti adauga mai multe in fiecare categorie.

Puteti descarca acest joc direct de pe Google Play. Aceasta aplicatie este usor de gasit si foarte accesibila. Acum stii totul despre aplicatia „Adevar sau Indrazneala” disponibila pe Android si IOS.

0 Shares
You May Also Like