Kit complet hidrofor 50L cu pompa submersibilă multietajată

Kit complet hidrofor 50L cu pompa submersibilă multietajată

0 Shares
0
0
0

Pompele de apă pentru un puț sunt instalate pentru a extrage apa de la o adâncime de până la 100 de metri. Majoritatea modelelor sunt realizate din oțel și sunt concepute pentru pomparea apei curate.

Poți alege un kit complet hidrofor 50L cu pompa submersibilă multietajată cu accesorii incluse pentru nevoile casei tale. O trăsătură distinctivă a designului pompei submersibile este locația admisiei de apă în partea de jos a carcasei. Acest lucru permite ca pompa de apă să fie acționată chiar și atunci când este parțial scufundată în apă.

Dacă ai nevoie să instalezi un sistem de alimentare cu apă, acest kit este unul dintre cele mai complete pachete în acest sens.  Principala sursă de apă este un puț adânc. Pompa submersibilă Luk 100QJD este cea mai bună alegere.

Această unitate demonstrează cea mai mare performanță de 3 mc/h, datorită prezenței motorului puternic de 1,5 cp, care în același timp emite un minim de zgomot în timpul funcționării și de asemenea, datorită hidroforului de 50l. Pompa submersibilă se caracterizează prin rezistență crescută la deteriorări mecanice și rezistență la sarcini continue, datorită cărora funcționează corespunzător pentru o perioadă lungă de timp.

Pompa submersibilă – Caracteristici

Pentru a proteja motorul pompei împotriva potențialelor efecte negative ale pornirii uscate, acest model este echipat cu protecție la suprasarcină. Prezența unei supape de reținere, permite să reduci timpul de configurare a pompei atunci când este pornită din nou.

Calitatea ridicată a construcției și ușurința în utilizare, fac ca acest kit să fie preferat de mulți utilizatori casnici. Pompa submersibilă Luk 100QJD, cu un diametru de 102 mm, oferă o capacitate de 3 mc și este utilizată în sistem hidrofor, pentru a iriga o casă sau o zonă de cabană de vară.

Cu ajutorul acestuia, poți extrage apă de la o adâncime de 100 m. Pentru funcționare neîntreruptă, dispozitivul a fost dotat cu protecție la suprasarcină și un hidrofor de 50 l, pentru cazul în care debitul de apă scade. Prezența canalelor de drenaj minimizează sarcina aplicată sistemului hidraulic al pompei în timpul opririi și pornirii.

Hidrofor 50 l

Hidroforul de alimentare cu apă de 50 l fi utilizat împreună cu pompa submersibilă Luk 100QJD pentru alimentarea cu apă în case, cabane și facilități de agrement, grădini, ferme și industrie. Hidroforul poate fi utilizat ca un al doilea dispozitiv de alimentare cu apă independent.

Alegerea corectă a dispozitivelor de alimentare cu apă pentru nevoile tale, va oferi performanță fiabilă și satisfacerea nevoilor de alimentare cu apă.  Hidroforul de 50 l  cu manometru stabilizează presiunea apei în conductă fără a porni pompa și previne scăderii presiunii pentru alimentarea cu apă.

Hidroforul de 50 l are un design orizontal și un volum de 50 de litri. Acumulatoarele hidraulice sunt proiectate pentru a menține presiunea de lucru în sistemul de alimentare cu apă, pentru a preveni distrugerea sistemului și pentru a reduce numărul de porniri și opriri a pompei submersibile.

Kit complet hidrofor 50L cu pompa submersibilă multietajată cu accesorii, include un manometru, un presostat, un record 5 cai bronz, record flexibil cu cot 60 cm, panou comandă, precum  și o rolă bandă Teflon.

 

0 Shares
You May Also Like