Masaje senzuale: cum sa le faci si care sunt beneficiile lor?

Masaje senzuale: cum sa le faci si care sunt beneficiile lor?

0 Shares
0
0
0

Efectuarea de masaje erotice- senzuale ajuta la intarirea increderii in viata sexuala a cuplului. Sfaturi si efecte. Vezi detalii pe https://www.goldtantriclondon.com/.

Masajul este probabil cel mai vechi instrument terapeutic la om ca o resursa naturala pentru ameliorarea durerii. Dar umanitatea insasi a evoluat si s-a diversificat. Astazi exista masaje circulatorii, de sport, estetic, contractare, relaxare si masaje erotice, printre altele.

Un masaj consta in stimularea pielii si manipularea muschilor corpului cu scopul de a genera usurare sau placere. Masaj erotic, deci, este utilizarea de tehnici de masaj, dar cu un scop de stimulare sexuala. Este recomandata ca metoda de conectare pentru cuplu si nu numai, deoarece din diferite tehnici cealalta persoana poate fi indusa la o stare de relaxare maxima si permite sa se acorde importanta intregului corp in relatiile sexuale si nu numai zonelor genitale.

Masajul senzual are multe beneficii pentru viata sexuala a cuplului, deoarece intareste increderea, sparge monotonia si trezeste senzatii noi, intense la barbati si femei. Actul trebuie sa dea dovada de afectiune si trebuie sa se concentreze pe a fi generos cu cealalta persoana, pe conceptul de baza al daruirei si primirii.

Cum se fac masaje senzuale: cheile

1Atmosfera. Imaginatia trebuie sa-si gaseasca punctul de plecare atunci cand pregateste atmosfera de intimitate. Un decor frumos, lumanari aromate, petale de trandafiri si muzica relaxanta ajuta la compunerea climatului ideal pentru masaj erotic. Un complement sunt, de asemenea, uleiuri neutre: au un miros placut, fac pielea mult mai moale si alunecoasa si astfel cine primeste masajul va avea o experienta optima.

2Incredere. Increderea reciproca este fundamentala in acest joc de daruire si primire, in care cel care ofera masajul devine responsabil pentru ingrijirea si satisfacerea celui care il primeste. Masajul in intimitate este departe de a fi masajul unui terapeut, care mentine o distanta profesionala.

Aici trebuie sa spargem barierele emotionale din conexiunea celor doua corpuri. Trebuie sa lasi intregul corp sa se atinga, nu numai acele zone care genereaza cea mai mare satisfactie de sine. Este ideal sa inchideti ochii, sa expirati tot aerul, sa va concentrati asupra masajului si sa aruncati greutatea corpului pe saltea. In timp ce masajele de baza sunt aplicate cu mainile, nu este nevoie sa limitati imaginatia. La un moment dat, pentru a evita monotonia, se recomanda sa incepeti sa utilizati buzele, limba si picioarele pentru a creste erotismul.

3Noutatea. Este un moment in care cuplul se indreapta spre primele lor momente, cele de descoperire, cand ambii membri tocmai s-au intalnit. Incercarea de lucruri noi impreuna ar trebui sa fie intotdeauna o motivatie suplimentara si placuta. Este important sa nu generezi monotonie si plictiseala pentru a propune cuplului sa schimbe rolurile, ca ambele pot experimenta placerea de a darui si de a primi. Nu ar trebui sa existe nimic prefixat, ca in acele zile de inceput ale relatiei.

4Deconectati-va. Regula principala ar trebui sa fie comuna pentru ambele sexe si are de a face cu posibilitatea de a genera o evadare in viata hiperconectata si uneori stresata a cuplurilor. In momentul masajului, idealul este sa lasati deoparte si sa deconectati telefonul mobil, sa uitati de computer si de job. Daca exista copii, gasiti o modalitate de a genera un moment de activitate, astfel incat sa nu trebuiasca sa fiti constienti de ei. Masajul este un moment in care sa te daruiesti celuilalt, iar tot ceea ce se poate face pentru a respecta acel moment la maxim este binevenit.

Masajul erotic este un timp in care sa te daruiesti celuilalt.

Beneficiile masajelor erotice

Cu cat cunosti mai mult cuplul, cu atat mai multa placere si efecte se pot obtine cu masaj erotic. In caz contrar, nu incetati sa intrebati, de exemplu, cu ce nivel de intensitate se simte cel mai confortabil, persoana de langa voi.

Este recomandabil sa nu incercati sa acoperiti intregul corp dintr-o data, nici sa va limitati la masaj intr-un mod circular, ci sa va ridicati incet de la picioare la cap. In recunoasterea zonelor lor erogene, nu incetati sa mangaiati parti ale corpului, cum ar fi picioarele, zona inghinala, fesele, spatele, gatul, umerii, bratele, mainile, scalpul si zona din jurul buricului.

Toata imaginatia pe care un cuplu o poate adauga masajelor erotice, intotdeauna din aceste concepte de baza, va spori efectele sale principale:

  • O dorinta sexuala mai mare in ambii membri ai cuplului.
  • Stimularea zonelor erogene inainte de actul sexual.
  • Creativitate in cuplu pentru a rupe rutina.
  • O mai buna alimentare cu sange in zonele masate.
  • Relaxarea muschilor pentru combaterea stresului.

Care sunt beneficiile masajului?

Beneficiile masajului sunt multiple si variate. Manipularile, frictiunile si mobilizarile care sunt aplicate au efecte pozitive in multe domenii ale functionarii corpului uman si ale bunastarii generale a oamenilor. Relaxeaza muschii si astfel descarca tensiunea care se acumuleaza datorita efortului fizic. Masajele sunt o modalitate ideala de a recompensa un corp obosit.

Favorizeaza o imbunatatire a circulatiei generale si tonifica muschii pastrandu-i hraniti si tonici.

0 Shares
You May Also Like