Moduri de a castiga bani fara a avea un job cu norma intreaga

Moduri de a castiga bani… fara a avea un job cu norma intreaga!

0 Shares
0
0
0

Videochat-ul a prins aripi in ultimii ani si asta datorita sigurantei pe care o ofera acest tip de job. Se pot castiga bani frumosi, in siguranta si fara a face prea mare efort. Practic tot ce ai de facut este sa ai timpul si rabdarea necesara sa porti conversatii pe diverse teme, cu oameni la fel de maturi ca si tine. Castigurile sunt substantiale si asta intr-un timp relativ scurt.

Videochat

Daca te tenteaza acest domeniu si ai foarte multa incredere in tine, este momentul sa incerci ceva nou. La Moneystudio.ro vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune castiguri daca asculti de sfaturile specialistilor care lucreaza in acest studio. Nu este deloc greu si tot ce trebuie sa faci este sa te orientezi spre variante care sa te ajute cat mai mult sa te simti bine in timp ce iti desfasori activitatea.

Cu ajutorul acestor materiale pe care le primesti in timpul jobului si al mediului perfect creat in studio iti va fi mult mai usor sa ajungi la sufletul celor care se uita la tine si chiar vei face clienti fideli, care sa intre periodic si sa te vada. Recomandarea noastra este sa apelezi de fiecare data la studiouri specializate in acest sens.

Spre deosebire de informatiile de mai jos, la videochat nu ai nevoie de multe cunostinte tehnice ci doar de senzualitate naturala si de un aspect cat mai placut, astfel incat sa poti reusi sa ajungi la performantele dorite si la castigurile vizate.

 Lucreaza ca asistent virtual

Daca vi se pare interesant sa faci bani prin oferirea de servicii online si doresti sa asiguri o regularitate mai mare si un venit mai stabil, poti lua in considerare lucrul ca asistent virtual.

Asistentul virtual este una dintre noile profesii pe care revolutia tehnologica a internetului le-a adus cu sine si a carei cerere este de asteptat sa continue sa creasca in urmatorii ani.

Practic consta in oferirea de sprijin de la distanta bloggerilor, antreprenorilor digitali sau chiar companiilor in sarcini relativ simple sau mecanice, deci nu necesita abilitati prea specializate.

Nu este un sistem pasiv, dar in schimb va ofera libertatea de a lucra de oriunde doriti, un salariu destul de atractiv si, de asemenea, evita sa creezi un site web. Ai putea incepe literalmente sa lucrezi ca asistent virtual maine.

Un asistent virtual efectueaza de obicei urmatoarele activitati:

 • Gestionarea postei electronice
 • Diseminarea continutului pe retelele sociale
 • Gestionarea si organizarea agendei
 • Gestionarea rapoartelor de facturare si de venituri si cheltuieli
 • Design imagine si banner
 • Gestionarea comunitatilor din grupurile Facebook
 • Scrierea de buletine informative, pagini si articole
 • Editare video si/sau podcast
 • Asistenta in cursuri online si webinarii
 • Analiza sondajelor si feedback-ul de la cititori
 • Organizarea de evenimente fata in fata
 • Cheia aici este in increderea pe care o puteti castiga de la clientul dvs., deoarece atunci ei va vor delega sarcini cu o responsabilitate mai mare.
 • Taxele unui asistent virtual sunt de obicei stabilite in functie de un pret pe ora care, de obicei, merge de la 10 la 40 de euro pe ora lucrata, desi unii asistenti specializati sau de mare reputatie pot percepe considerabil mai mult.

Lucreaza ca editor

 • Generarea de continut care atrage si retine cititorii este un pilon fundamental al oricarei strategii digitale, iar acest lucru este bine cunoscut atat companiilor mari, cat si micilor antreprenori.
 • Acesta este motivul pentru care in fiecare zi mai mult de 3 milioane de articole sunt publicate in blog-uri. Exista posturi despre economie, animale, fotografie, produse alimentare, sanatate, marketing, jocuri video, filosofie, politica… Orice iti poti imagina.
 • Aceasta nevoie de a crea continut a insemnat aparitia unui alt profil profesional foarte solicitat in lumea online: editorul.

Lucrul ca editor este o modalitate foarte rapida de a incepe sa faceti bani online, deoarece exista o cerere constanta. Nu aveti nevoie de abilitati excelente pentru a face acest lucru: trebuie doar sa va placa sa scrieti si sa fiti buni la a face acest lucru.

Cati bani poate face un editor?

 • Depinde de experienta dvs., de calitatea textelor si de specialitatea dvs., dar, in general, ratele se misca de obicei intre 3 si 10 euro la 100 de cuvinte, astfel incat un articol de 2.000 de cuvinte poate fi platit perfect la mai mult de 100 de euro.

Alege de fiecare data sa faci ceea ce iti place astfel incat sa nu descoperi in timp ca jobul pe care il ai te deprima. Un job in videochat implica foarte multe insa este distractiv, spre deosebire de un job in domeniul aditarii foto video, unde uneori poti ajunge sa iti pierzi rabdarea si sa vrei sa incerci ceva nou iar si iar pana cand iti gasesti drumul in cariera.

0 Shares
You May Also Like