Motive pentru care ai nevoie de asigurare auto

Motive pentru care ai nevoie de asigurare auto

0 Shares
0
0
0

Asigurarea auto poate fi obligatorie, dar este cu adevarat necesara? Aproximativ 1 din 7 soferi renunta cu totul, si din pacate pentru acel 1, beneficiile asigurarii de incredere sunt dezvaluite atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea.

Daca va aflati intr-un compromis, aflati cum va protejeaza asigurarea auto calatoria, stilul de viata si portofelul? Asigurare auto este cea mai buna optiune pentru a cita de asigurare auto.

 • Motivul numarul 1
  Platiti putin acum si economisiti mult mai tarziu

Exista mai mult de 400 de mii de accidente de circulatie in state precum MEXIC in fiecare an, in medie, potrivit datelor Consiliului National pentru Prevenirea Accidentelor.

Acum imaginati-va o lume fara asigurare auto. De fiecare data cand iti iei masina pentru o plimbare, practic iti risti contul bancar si integritatea.

Un accident este mai mult decat un inconvenient. La urma urmei, trebuie sa platiti pentru toate daunele.

O polita de asigurare auto iti protejeaza finantele de aceste cheltuieli neasteptate. In afara de a va ajuta cu costul unui accident, compania de asigurari auto va poate ajuta (si activele dumneavoastra) va protejeaza de actiune de raspundere prin acoperirea politei de raspundere.

O politica care include acoperirea raspunderii, cu limite ridicate, acoperire cuprinzatoare si de impact pentru masina dvs., si acoperire medicala platita pentru tine si pasagerii tai va poate salva mii dupa un accident.

 • Motivul numarul 2
  Economisiti timp si batai de cap atunci cand apar accidente.

Daca aveti asigurare auto, experienta companiei de asigurari va va ajuta sa treceti prin procesul neplacut post-accident, cum ar fi lucrul cu celalalt asigurator al soferului, utilizatorul prin procesul de reclamatii, care va ajuta sa gasiti un atelier de reparatii bun, si solutionarea rapida si corecta a litigiului.

 • Motivul numarul 3
  Liniste sufleteasca pentru tine.

Exista asigurari auto care ofera protectie financiara impotriva greselilor de conducere ale altora.

Poate ca esti expert in legile rutiere. Poate ai coordonarea stelara mana-ochi. Poate ca nu ai fost niciodata intr-un accident de masina si esti, fara indoiala, cel mai bun sofer de pe planeta. Asta ar insemna ca toti ceilalti soferi sunt mai rai. Si sunt multi soferi asa. O polita de asigurare auto de incredere te protejeaza de toti ceilalti soferi.

 • Motivul numarul 4
  Asigurarea auto va poate suplimenta asigurarea de sanatate

Daca sunteti ranit intr-un accident de masina si aveti o asigurare de sanatate insuficienta (sau deloc), asigurarea auto va poate ajuta.

Majoritatea asiguratorilor ofera acoperiri care acopera vatamarile pe care le suferiti ca sofer sau pasager.

Chiar daca aveti asigurare de sanatate, asigurarea auto va poate ajuta sa platiti pentru lucruri pe care acoperirea medicala nu le-ar putea face – inclusiv, eventual, ingrijirea leziunilor legate de accidente, lucrari stomatologice, cheltuieli de inmormantare sau ingrijire medicala extinsa in timpul reabilitarii.

 • Motivul numarul 5
  Incalcarea legii nu este buna. Cele mai multe state solicita conducatorilor auto lor de a avea o suma minima de asigurare auto sub forma de acoperire a raspunderii sau obligatiuni de responsabilitate financiara.

Si din moment ce asigurarea este de obicei obligatorie din punct de vedere legal, conducerea fara ea poate fi pedepsita cu amenzi si suspendarea privilegiilor de conducere. Nu cred ca ai nevoie de mai multe motive sa nu iti cumperi acum  asigurare pentru masina ta. Intra pe RCA ieftin si vei gasi preturi avantajoase.

Care sunt beneficiile de a avea asigurare?

 • Siguranta pentru familie si bogatie

Practic, asigurarea ofera posibilitatea de a avea grija sau de a se gandi la viitorul membrilor familiei si, de asemenea, sa aiba grija de patrimoniu, cum ar fi masina sau casa.

 • masina poate fi primul bun pe care o persoana il dobandeste in viata profesionala si orice incident le-ar putea pune in pericol. Asigurarea auto te protejeaza impotriva daunelor sau furturilor. O casa poate fi, de asemenea, protejata de dezastre naturale, accidente sau furturi.
 • Garantia financiara

In caz de eventualitate, asigurarea este o garantie financiara pentru familie sau asiguratul insusi, lasand finante personale flexibile, fara a pierde posibilitatea de a face fata anumitor evenimente in viitor care altfel ar putea pune in pericol stabilitatea economica si financiara a unei persoane sau a unei familii.

 • Incredere si libertate

In multe cazuri, sunt evitate anumite experiente sau dorinte, cum ar fi mersul intr-o calatorie, cumpararea unui bun nou, realizarea unui proiect etc. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista unele asteptari de evenimente fortuite care pot aparea. Dar, cu asigurarea exista o garantie (si merita redundanta) si de securitate cu privire la acel tip de evenimente care pot aparea, in acest fel va puteti bucura de viata intr-un mod mai relaxat, linistit, liber si, desigur, sigur.

Concluziile

In fiecare zi exista riscuri care va pot afecta stabilitatea financiara si linistea sufleteasca. Dar asigurarea este un plan economic care va ofera multe beneficii. Care sunt acestea? Securitate pentru familie si avere, garantie financiara, incredere si libertate.

0 Shares
You May Also Like