Pantaloni din tercot alb-costin pentru un confort și stil desăvârșit

Pantaloni din tercot alb-costin pentru un confort și stil desăvârșit

0 Shares
0
0
0

Pantalonii de lucru din tercot alb-costin, întregesc uniforma de lucru, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru personalul din domeniul medical, industria alimentară, restaurante, centre SPA, curățenie, saloane de întreținere corporală.

Pantalonii din tercot combină confortul și stilul, astfel încât să arăți și să te simți bine întreaga zi de lucru.

Pantaloni din tercot alb-costin pentru un confort și stil desăvârșit

Pantalonii din tercot alb-costin sunt alegerea potrivită pentru personalul din mai multe domenii de activitate

O alegere potrivită pentru personalul medical, angajații din industria alimentară și restaurant, centre SPA, saloane de întreținere corporală sau curățenie, o reprezintă pantalonii de lucru din tercot alb-costin din mai multe considerente: protecție împotriva contaminării cu diverse substanțe, posibilitatea depozitării diverselor lucruri, sunt mai igienici, întregesc uniforma și ajută la identificarea personalului.

Avantajul alegerii unei perechi de pantaloni de lucru din tercot este reprezentat de materialul din care aceștia sunt confecționați. Tercotul este un material ce îmbină 35% fibre de bumbac și 65% fibre de poliester, oferind protecție pantalonilor împotriva substanțelor cu care intră în contact purtătorul unui astfel de pantalon.

Pantalonii dispun de două buzunare mari, aplicate în partea din față, pentru depozitarea anumitor lucruri, precum pixuri, creioane, foarfece, mănuși, fiind ușor accesibile în cazuri urgente.

O pereche de pantaloni din tercot combină caracteristicile bumbacului (respirabil, absoarbe umezeala, hipoalergenic, nu irită pielea, durabil) cu cele ale poliesterului (durabil, rezistent, impermeabil), rezultând o pereche de pantaloni igienici, ce nu rețin în fibre germeni și alte microorganisme contaminatoare.

Alături de o bluză din tercot, pantalonii din tercot întregesc uniforma și ajută la identificarea personalului mult mai rapid. În acest fel vei știi atunci când mergi la un spital cine face parte din personalul medical, la un salon de întreținere corporală sau un centru SPA vei găsi mult mai rapid persoana care se ocupă de proceduri, iar la un restaurant vei putea face deosebire între un bucătar și un piccolo.

Cum să alegi pantalonii de lucru din tercot potriviți?

În primul rând trebuie să alegi o pereche de pantaloni de tercot dintr-un material calitativ. Un tercot adevărat este impermeabil, durabil, rezistent, ușor de spălat și călcat.

O pereche de pantaloni trebuie să fie confortabili. În funcție de forma corpului și a sarcinilor de lucru, alege o pereche de pantaloni din tercot cu elastic în talie, nasture sau cu șnur, pentru o fixare mai bună.

Este important să nu uiți de buzunare. Pantalonii fără buzunare te pot pune în dificultate de multe ori, deoarece poți avea nevoie de anumite lucruri și poate dura un timp până le procure. În schimb, o pereche de pantaloni cu buzunare îți facilitează depozitarea anumitor instrumente de care ai nevoie, astfel încât vei avea mereu la îndemână obiectele necesare desfășurării unei bune activități.

Caracteristicile pantalonilor de lucru din tercot alb

Pantalonii de lucru confecționați din tercot sunt versatili, durabili, rezistenți la rupere, comozi, fiind potriviți ca și echipament de lucru.

O pereche de pantaloni din tercot au o contracție scăzută la spălare, se usucă rapid și sunt foarte ușor de călcat.

Sunt hipoalergenici, fiind alegerea potrivită pentru persoanele care suferă de diverse afecțiuni respiratorii, precum astmul sau alergii.

Datorită fibrelor de bumbac din compoziția tercotului, pantalonii își vor păstra culoarea albă și nu se vor îngălbenii în timp.

Sunt disponibili în mai multe mărimi, de la XS la 3XL, fiind potriviți pentru orice conformație și greutate.

Pantalonii din tercot alb-costin reprezintă alegerea potrivită pentru lucrătorii din domenii esențiale, oferind confort, mobilitate, eficiență, utilitate dar și un stil desăvârșit, pentru o productivitate crescută.

0 Shares
You May Also Like
Cum se întrețin operele de artă?

Cum se întrețin operele de artă?

Operele de artă reprezintă creații prețioase și semnificative, care necesită îngrijire și atenție specială pentru a le menține…