Sfaturi si trucuri pentru cumpararea pomului de Craciun artificial perfect

Sfaturi si trucuri pentru cumpararea pomului de Craciun artificial perfect

0 Shares
0
0
0

Exista cateva sfaturi si trucuri care te pot ajuta sa cumperi pomul de Craciun perfect atunci cand ramai doar cu optiunea unui brad artificial. In mod semnificativ mai sustenabil decat bradul de Craciun viu, cel artificial vine intr-o mare varietate de forme, dimensiuni si culori.

Datorita sortimentului de pomi de Craciun artificiali de pe piata, unele lucruri pe care vrei sa le iei in considerare sunt dimensiunea, materialul, stilul, garantiile si depozitarea. Din fericire, ai ajuns la acest ghid unic despre bradul artificial.

Decizia asupra marimii corecte

Inainte de a face cumparaturi online, ia-ti o secunda pentru a evalua unde doresti sa pozitionezi pomul de Craciun. Masoara inaltimea si latimea spatiului in care te gandesti sa iti impodobesti bradul. Desi majoritatea pomilor artificiali nu vor face probleme legat de inaltime, trebuie sa te asiguri ca verifici si diametrul maxim disponibil.. S-ar putea sa ai mai mult spatiu decat te astepti pentru a cumpara bradul falnic al viselor tale.

Potrivit specialistilor, pomii de Craciun artificiali au inaltimi standard, ceea ce face sa fie usor de achizitionat odata ce cunosti dimensiunile stabilite. Pe site-ul BraziCraciun.net se specifica inaltimea perfecta a bradului artificial pentru casa ta.

Consulta mai jos cateva dintre motivele pentru care achizitionarea unui brad care are exact aceeasi inaltime ca cea a tavanului nu este o idee grozava:

  • Daca ai deja un varf, cum ar fi un inger sau o stea, atunci masoara inaltimea acestuia si scade din inaltimea tavanului pentru a obtine inaltimea maxima a bradului, pe care o poti alege.
  • Ca standard, permite cel putin 25 pana la 30 cm pentru un varf.
  • Pentru estetica vizuala, lasa cel putin cativa centimetri intre partea superioara si tavan.

Dupa ce stii cat de inalt poate fi un brad, evalueaza cat de larg poate fi acesta. Latimile disponibile includ, complet, subtire, ingust si plat (excelent pentru colturi).

Adauga trei pana la sase centimetri la masuratoare, astfel incat arborele sa nu apara inghesuit in spatiu. Cu cat ai mai mult spatiu in jurul copacului sau pe fiecare parte, cu atat va fi mai usor sa decorezi si sa asezi cadouri dedesubt.

Majoritatea companiilor ofera masuratori reale ale latimii copacului. Asigura-te ca verifici daca se va potrivi in spatiul tau.

Tipuri si materiale ale brazilor de Craciun artificiali

Odata ce stii care este inaltimea si latimea de care ai nevoie pentru bradul tau artificial, poti incepe sa te gandesti la tipul de copac pe care vrei sa-l imite si la stilul de brad care crezi ca ar arata cel mai bine in casa ta.

Fiecare comerciant cu amanuntul are modele specifice pentru arborii pe care ii fabrica, deci vor exista unele variatii in cadrul fiecarei linii de arbori artificiali la care te uiti. De fapt, unele dintre aceste modele sunt chiar marci comerciale. Cu toate acestea, industria recunoaste, in general, ca exista trei alegeri ideale:

  • Brad:Ramurile inferioare sunt late si intinse in jos cu ace plate moi.
  • Molid:Ramurile cresc rasturnate. Ace sunt scurte, rigide si patrate.
  • Pin:Ramurile se intorc in sus. Ace cresc in grupuri care radiaza dintr-un punct. Pinii albi au cinci ciorchini de ac, in timp ce pinii rosii au doi.

Specialistii explica faptul ca arborii din PE (polietilena) au un aspect destul de realist, deoarece sunt mulate din ramuri reale ale copacilor. PE este, de asemenea, combinat cu PVC (clorura de polivinil) pentru a crea un aspect hiperrealist.

0 Shares
You May Also Like